Search This Blog

Sunday, September 23, 2012


ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ
Η …συμωρία των τριών
τρέχει σαν τις μωρές παρθένες…
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ (ΤΟΥΣ) ΗΓΕΤΕΣ (ΜΑΣ).!

ΌΣΟ πλησιάζει η 28 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία αρχίζει τις …εργασίες του το «Συνέδριο» του Εθνικού Κογκρέσου, τόσο και μεγαλώνουν οι …προσφορές ή οι εκπτώσεις, αν προτιμάτε, στην τιμή εγγραφής ή επανεγγραφής ομογενειακών οργανισμών ως μέλη της «Ομοσπονδίας» των τριών… Ούτε τα μεγαλύτερα σούπερμαρκετ της ευρύτερης περιοχής του Τορόντο δεν είχαν σκεφτεί ποτέ να κάνουν τέτοιες μειώσεις τιμών.!
Ειδικά με την Κοινότητα το πράγμα έχει παραγίνει… Από τις 28.000 $, κατέβηκαν στις 8, και τώρα με την λήξη της προθεσμίας επανεγγραφής που ήταν η 20 Σεπτεμβρίου, ξέπεσαν …κοψοχρονιά στο πεντακοσάρικο.! Βλέπεις ότι το τρόφιμο έληξε και πρέπει να φύγει έστω και με πενταροδεκάρες.!!
Μα είναι δυνατόν αυτές οι μετριότητες -για να μην πω οι κάτω του μηδενός- να επιμένουν να παραμένουν ηγέτες του καναδικού ελληνισμού; Ειδικότερα ο γενικός γραμματέας της …τριαδικής «ομοσπονδίας», ο οποίος σχεδίαζε όλο αυτό το φιάσκο με εκείνες τις εν αγνοία του, δήθεν, ανοιχτές επιστολές τους, τους χαρακτηρισμούς των ΜΜΕ σε έγκριτα και μη, την ακύρωση των προσκλήσεων οι οποίες ποτέ δεν εστάλησαν και τόσες άλλες …βραστές πατάτες τους, επιμένει να διεκδικεί την ηγεσία του Εθνικού.! Με τα παραπάνω και τις παλιές ιστορίες τις οποίες κάποιοι άρχισαν να συζητούν, είναι δυνατόν να ηγηθεί κάποιος του Εθνικού, δηλαδή ΟΛΩΝ των Ελληνοκαναδών; Σοβαροί να είμαστε…

Υ. Γ. Με την ευκαιρία να πω δυο λόγια στον «Αμαξά» ο οποίος κάνει τα …λαθάκια 
του.! Γράφει:

“Λοιπόν, λίγο πριν τον τερματισμό προς το συνέδριο, το «πνεύμα» (Μάνιος) μπήκε μπροστά από τον πατέρα (Παππα) και τον υιό (Δαλακουρα), που τα σκΟτωσαν στις δημόσιες σχέσεις με τις ανοικτές επιστολές τους και τα κλειστά μυαλά τους και ανέλαβε δράση. Άλλωστε είναι και άμεσα ενδιαφερόμενος.”

Οι εν λόγω κύριοι, αγαπητέ «αμαξά», ΔΕΝ τα …σκΟτωσαν απλώς όπως νομίζεις, αλλά τα «σκΑτωσαν» κυριολεκτικά και με τη βούλα… Νά ‘ναι καλά οι άνθρωποι που μας κάνουν να γελάμε και λίγο, αλλά έλα που είναι στη μέση οι θεσμοί και μ' αυτούς δεν μπορούμε να παίζουμε όπως κάνουν αυτοί.!!
Μάγκες δεν είστε ικανοί να ηγηθείτε τέτοιων οργανισμών. Βρείτε έναν εύσχημο τρόπο να απαλλαγείτε διότι διαφορετικά μπορεί να σας πάρουν με τα σάπια καρπούζια, μιας και είναι η εποχή τους. Τα μηνύματα που φτάνουν εδώ δεν είναι και τόσο ευχάριστα για σας και τα καμώματά σας...
    


No comments:

Post a Comment