Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

ΑΠΟ ΤΟ EMPHASISWORLD



$ 77.480, έλαβε από την Κοινότητα
το συγκρότημα Μανιατάκου.!!!
ΑΠΟ ΤΟ 2002 – 2007.!!
ΕΙΝΑΙ μακριά το σκοτάδι; Κλείσε τα μάτια να το δεις… Κάπως έτσι λένε αυτοί που έχουν λίγο μυαλό. Δεν πρόλαβα, που λέτε, να δημοσιεύσω την ερώτησή μου για το πόση αλήθεια περιέχει η … «κατηγορηματική δήλωση» του κ. Μανιατάκου (;) ότι ΔΕΝ έλαβε δεκάρα από την Κοινότητα, από την εποχή ακόμα του αείμνηστου Πολυμενάκου και η απάντηση έφτασε σε λιγότερο από δώδεκα ώρες μέσω του συνήθως καλά ενημερωμένου «αμαξά» του emphasisworld.
Και για να μην τα ξαναγράφω, διαβάστε αυτούσιο το άρθρο του.:

Άντε ρε ΘΑχλαμάρα

Τελικά ο Θανάσης φυρή - φυρή το πήγαινε να χάσει τον τίτλο του Κυρ (όπως Sir στα αγγλικά) που τον είχα αναγορεύσει, αφού για μήνες μας έχει φλομώσει στο «ευγενικό παραμύθι» και όσο περνάει ο καιρός τα ψέματά του γίνονται πιο τερατώδη.
Φυσικά 40 χρόνια ακολουθώντας αυτού του είδους το «λειτούργημα», έχει εθιστεί τόσο πολύ στο ψέμα που ακόμα και αυτούς που θέλει να «γλύψει» τους υποστηρίζει αραδιάζοντας ασύστολα ψέματα.
Έτσι την περασμένη βδομάδα ο ΘΑφλατάς της "ενημέρωσης" αποφάσισε να υποστηρίξει τα αφεντικά του γράφοντας:
o    Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι το συγκρότημα του Τάκη και Γιάννη Μανιατάκου δεν έχει χρεώσει από το 1970. εποχή Πολυμενάκου, διαφήμιση στην ελληνική κοινότητα.
Βέβαια με «το κατηγορηματικά δηλώνουμε» … ο εκδότης - παραγωγός που όλοι τον ζηλεύουν, αφήνει να εννοηθεί πως γνώστες της ανακριβέστατης πληροφορίας που δημοσίευσε είναι και οι δύο επιχειρηματίες (πατήρ και υιός).
Σύμφωνα με έγκυρα και διασταυρωμένα στοιχεία τα οποία έχουν δει και το φως της δημοσιότητας κατά το παρελθόν, στο ταμείο των κ.κ Μανιατάκων από το 2002 έως το 2007 επίσημα έχουν μπει $77,480.00.
Αν λοιπόν σε χρόνια που τα οικονομικά της κοινότητας δεν πήγαιναν καθόλου καλά πήραν κοντά στα 80,000, τα προηγούμενα 30 χρόνια (έτσι με πρόχειρους υπολογισμούς) να μην τους είχαν δοθεί ακόμη κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες; Πως λοιπόν  δηλώνουν και μάλιστα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι από το 1970 έχουν να πάρουν δολάριο από την Κοινότητα; Τόσο θράσος; Τόση αφέλεια;
Και μάλιστα όταν αμέτρητα invoices του συγκροτήματος προς την ελληνική κοινότητα τα τελευταία 40 χρόνια είναι ΜΟΝΟ για διαφημιστικές υπηρεσίες.
Μετά από την τελευταία "δημοσιογραφική" πατάτα του συνεργάτη του "συγκροτήματος" αναγκάζομαι να κλείσω το σχόλιο αυτό με την ίδια φράση που χρησιμοποιήθηκε στο ανακριβές σχόλιο του. 
Βρε ουστ, γιατί όλα έχουν την υπομονή τους και τα όρια τους.
ΑΥΤΑ προς ΤΟ ΠΑΡΌΝ…


No comments:

Post a Comment