Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012


Αδιανόητο και πρόστυχο
χαρακτηρίζει το δημοσίευμα Κουρτέση
ΤΟ blog ΜΑΚΕΔΝΟΣ
Έβαλα τους συναδέλφους σε φασαρία χωρίς να το θέλω. Ένα ακόμα σχόλιο του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, για το δημοσίευμα του κυρ-Θανάση, στην HellasNews, και για λογαριασμό των κ. κ. Τ. & Γ. Μανιατάκου. Γράφει, λοιπόν, ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ:


Αδιανόητο και πρόστυχο μπορεί να χαρακτηριστεί το σχόλιο του κ. Θ. Κουρτέση στη εφημερίδα του HELLAS NEWS. Σταθερά πλέον συνεχίζει ο κ. Κουρτέσης στο δρόμο που χάραξε, στην πλήρη παραπληροφόρηση της παροικίας και στο "κιτρίνισμα" όσων αντιστέκονται στα δικά του συμφέροντα. 

Προκαλεί "γέλιο" που προσπαθεί πλέον να φανεί πως "προστατεύει" τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Κοινότητα, αυτός που αρκετά χρόνια πριν "έφυγε νύχτα".. αφήνοντας "φέσι" σε συνεργάτες του που ακόμα το θυμούνται και αναφέρονται στις διάφορες "πιάτσες" γιά το πόσο "καλοπληρωτής" και "φερέγγυος" είναι.


Στη τελευταία του έκδοση ο κ. Κουρτέσης (14 Ιουλίου 2012) προσπαθεί απεγνωσμένα να πουλήσει "εκδούλευση" στον κ. Τάκη Μανιατάκο γιά κάποιο σχόλιο στο μπλογκ του ΑΝΤΙΠΟΔΑ. Είναι γνωστή η τακτική του κ. Θανάση Κουρτέση.
 Εκεί που έχει ανάγκη "γλύφει" όσο δε πάει. Ανεξάρτητα αν τα παλιά τα χρόνια, κατηγορούσε με χυδαίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς μέλος του οικογένειας Μανιατάκου... Γιά θυμηθείτε οι παλιοί...

Παρουσιάζεται ως "δικηγόρος" και "συνήγορος" του κ. Τάκη Μανιατάκου σε κάτι που ο ίδιος ο Τάκης Μανιατάκος δεν έχει ανάγκη. Ήταν και είναι γνωστή η προσφορά και η αγάπη της οικογένειας Μανιατάκου προς την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο.  Πραγματικά θα ήταν κατάντια γιά τον κ. Τάκη Μανιατάκο άν κατέφευγε στον Κουρτέση γιά "προστασία". 

Πως μπορεί ο κ. Κουρτέσης να γνωρίζει τι αμοιβή έχει πάρει το συγκρότημα Μανιατάκου από την Κοινότητα όταν ο ίδιος λείπει από τη παροικία πάνω από 20 χρόνια;

Μας ζητά ο κ. Κουρτέσης να καταλάβουμε "πως έφτασε η Κοινότητα σ' αυτό το χάλι" κιτρινίζοντας δύο άξιους εργάτες και στελέχη της, τον Αντώνη Αρτεμάκη και την Μπέτυ Σκουτάκη,
 οι οποίοι όχι μόνο έχουν αφιερώσει χιλιάδες ώρες εθελοντικής εργασίας αλλά και αρκετές χιλιάδες δολλάρια... Και έρχεται να τους κρίνει τώρα ο τυχοδιώκτης που δεν έχει αγοράσει ουτε ένα καφέ στη Κοινότητα.. 

Όπως είπαμε... ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ και ΠΡΟΣΤΥΧΑ τα δημοσιεύματα του κ. Θανάση Κουρτέση. Νομίζουμε πως η παροικία όσο αφορά στο χώρο των ΜΜΕ της αξίζει κάτι πολύ καλύτερο.
Μετά από τούτα, τι να πούμε εμείς; Χρειάζεται κάτι παραπάνω και δεν το ξέρουμε;…

No comments:

Post a Comment