Search This Blog

Tuesday, July 17, 2012

ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ…



…έρχεται ο καιρός και «ξεφτιλίζεσαι»
και γίνεσαι ανυπόληπτος...
ομολογεί ο κυρ-Θανάσης.!
ΜΕ τίτλο «ΘΑσκαλε που δίδασκες», σχολιάζει ο «αμαξάς», στο emphasis, ένα ακόμα κείμενο του κυρ-Θανάση προς τα …φιλαράκια του.! Με την …κοσμοθεωρεία του αυτή δεν ξέρουμε αν προσπαθεί να γίνει προφητικός για την ξεφτίλα (του) που έρχεται  και την ανυποληψία στην οποία βρίσκεται ή απλά ξεκινάει μια αυτοκριτική για ό, σα μέχρι τώρα είπε και έπραξε. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά κι’ εσείς ως νοήμονες πολίτες και αναγνώστες μας, μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα… Διαβάστε τώρα τον «αμαξά», ό, σοι δεν τον διαβάσατε…  
ΘΑσκαλε που δίδασκες ...
Σε άλλη σελίδα από αυτή που έκανε την "πατατοπληροφόριση" ο partner του "συγκροτήματος" αναφέρεται στη δημοσιογραφία "ανθρώπων" την όποια και ο ίδιος ακολουθεί πιστά, αλλά λόγω της ανο(η)σίας που έχει στην ξευτίλα, δεν παίρνει χαμπάρι τι γράφει και τι λέει:
o    Συνεχίζουμε φιλαράκια με αγάπη και συνέπεια το δημοσιογραφικό μας έργο πάντα προς ενημέρωση των χιλιάδων φίλων αναγνωστών του Καναδά, που δυστυχώς πολλές φορές πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης από διάφορους ανθρώπους που δεν κατάλαβαν ποτέ το ότι να υπερβάλεις στα γραφόμενα σου και να προσπαθείς να πείσεις ότι κάτι εξαιρετικό και τίμιο που είναι υπεράνω πάσης υποψίας… έρχεται αργά ή γρήγορα ο καιρός και «ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ» δημόσια, με αποτέλεσμα αργά η γρήγορα να γίνεσαι ανυπόληπτος και να περνάς στην αιωνιότητα της ανυποληψίας.
Να μου λένε ορισμένοι, ακόμη και οι περισσότεροι συμπάροικοι για παραπληροφόρηση, υπερβολές, ξευτίλα και ανυποληψία να το δεχτώ ... αλλά να μιλάει και ο κυρ Θανάσης; Δεν πάει κομματάκι πολύ; Είπαμε ... σοβαροί να είμαστε.



No comments:

Post a Comment