Search This Blog

Wednesday, March 23, 2022

Η Ελληνική Κοινότητα Μοντρεάλης, στα χνάρια της …ΤοροντόΕΣΑς.!!!

 Για γέλια και για κλάματα, τα παρατράγουδα στη Γ. Συνέλευση της π. Κυριακής…


Η Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ, ως μοναδική, πλέον,  μεγάλη και ανεξάρτητη (ακομα;) Κοινότητα στον Καναδά -κοντά στην επίσης ανεξάρτητη, αλλά μικρότερου αριθμού μελων, της Βρετανικής Κολομβίας -, βρίσκεται στη διαδικασία εκλογής νέου Δ. Συμβουλίου, τη θέση του οποίου διεκδικούν βασικά δύο αντίπαλες ομάδες, η Σωτηριακή, η οποία υπηρετεί ή καλύτερα θέλει να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Σωτηρίου και των …σφουγκοκωλάριων του και η ανεξάρτητη Ελληνική ομάδα που υπηρέτησε και επιμένει να υπηρετεί και να συνεχίσει υπηρετήσει, ολόκληρη την εκεί ελληνική ομογένεια, της Επερχείας του Κεμπέκ.

Για τις εκλογές, λοιπόν, που ετοιμάζονται για την μήνα Ιούνιο, ροχθές Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρώτη, μετά από 26 μήνες, Γ. Συνέλευση των μελών της, ώστε να εγκριθούν ο απολογισμός, ο προυπολογισμός και να εκλεγεί η Εφ. Επιτροπή για την αδιάβλητη διεξαγωγή τους. Στην αντζέντα των θεμάτων υπήρχαν, φυσικά και κάποιες ερωτήσεις μελών για τα πεπραγμένα του σημερινού Δ. Συμβουλίου, κ.λπ, κ. λπ.

Σήμερα, ως ενδιαφερόμενοι για τις Κοινότητες των Ελλήνων του Καναδά, και διότι είναι όπως είπαμε παραπάνω, η μόνη που απέμεινε, θα σας παρουσιάσουμε εν τάχει μερικές από τις λεπτομέρειες, ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση και ελπίζουμε με κάποιο μελοντικό επορτάζ να σας μεταφέρουμε περισσότερα, από τα συμβάντα ή από αυτά που θα συμβούν στη δεύτερη Γ. Σ. που θα γίνει στις αρές Απριλίου… Ρίξτε μια ματιά, λοιπόν, στα παρακάτω και …βλέπουμε.!!!

 

Μάθαμε, λοιπόν, ότι!

Μετά από 26, σχεδόν, μήνες, έγινε, επιτέλους, η Γενική Συνέλευση της Κοινότητας  Μόντρεαλ, την π. Κυριακή 20 Μαρτίου. Όπως ακριβώς προέβλεψε κάποιος στην ιστοσελίδα σας, θα γινόταν προσπάθεια να καταψηφιστεί ο Προϋπολογισμός. Τελικά ο προϋπολογισμός δεν εγκρίθηκε (αφού ψήφισαν 64 κατά & 49 υπέρ). Μετά από 5 ώρες, το υπόλοιπο της συνεδρίασης αναβλήθηκε για την Κυριακή 3 Απριλίου. Όπως όλοι περίμεναν, η ομάδα Πραξις πρότεινε έναν δικό της, άνθρωπο, ως προεδρεύοντα της Γ. Συνέλευσης. Αυτός ήταν ο κ. Γιώργος Καρύδης ο οποίος είναι, …συμπωματικά,  ο λογιστής του Αρχιεπισκόπου στο Μόντρεαλ.! Ο κ. Καρύδης έλαβε, φυσικά, περισσότερες ψήφους από τον συνυποψήφιο για την ίδια θέση, κ. Ιωάννη Θεοδοσόπουλο ο οποίος προτάθηκε από την …αντίπαλη ομάδα.

 Το θέμα του Αρχιεπισκόπου δεν τέθηκε ποτέ, όπως ήταν αναμενώμεν,  και παραδόξως η λέξη «διαφάνεια» δεν ακούστηκε ούτε μια φορά, κατά τη διάρκεια των εργασιων της Συνέλευσης.!!!.Η ομάδα «Πράξις» του κ. Σύρρου συμφώνησε με την ομάδα του «Εθνικού Κογκρέσου»(!!!) ώστε να είναι πρόεδρος ο κ. Καρύδης και γραμματέας ο κ. Νίκος Μαύρος. Συμφωνήθηκε επίσης ότι όλοι τους θα συμπεριφερθούν σύμφωνα με τους κανωνισμούς. Κάθε μέλος είχε στη διάθεσή του  90 δευτερόλεπτα, για να τοποθετηθεί και αυτό βοήθησε αρκετά στις εργασίες της Συνέλευσης. Ο προεδρεύων είχε κάποιες δυσκολίες στο να ελέγξει τη Συνέλευση, καθώς φαίνεται ότι κάθε φορά που δεν ήταν σίγουρος ως προς το τι έπρεπε να κάνει, επενέβαιναν τα αφεντικά του, είτε ο κ. Σύρρος είτε ο κ. Μανίκης για να του πουν τι πρέπει να γίνει.  Φάνηκε δηλαδή στο ακροατήριο, ότι ο πρόεδρος της Συνέλευσης ήταν κάτι σαν -λίαν επιεικώς- μαριονέτα. Πολλά μέλη θεώρησαν ότι ο ρόλος του ήταν να πει στα «πρόβατα» πώς (και τι;) να ψηφίσουν. Όλοι, π.χ., γνωρίζουμε ότι ο προεδρεύων της Συνέλευσης δεν ψηφίζει, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία. Για κάποιο λόγο, όμως, ο πρόεδρος της Συνέλευσης ψήφισε. Έτσι ήξεραν πώς να ψηφίσουν οι υποστηρικτές τους. Τα μέλη ψήφισαν βλέποντας πώς ψήφιζε ο Καρύδης.!!

 Κατά την περίοδο των ερωτήσεων για τον Προϋπολογισμό, ο πρόεδρος επέτρεψε στον κ. Σύρρο, 3 διαφορετικές φορές, να πει στα μέλη ότι πρέπει να καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό. Ενώ, όταν άλλοι ήθελαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, ο πρόεδρος τους επέτρεπε  να κάνουν μόνον ερωτήσεις.!!! Είναι πολύ περίεργο το ότι αυτοί οι άνθρωποι, που το παίζουν και ηγέτες, αντιμετωπίζουν τα μέλη του οργανισμού, περίπου ως πρόβατα, λέγοντάς τους πώς να ψηφίσουν. Αυτό δεν είναι δημοκρατία, στην οποια κάθε μέλος μπορεί να σκεφτεί μόνο του και να πράξει χωρίς την βοήθεια της «Πράξις». Την επόμενη φορά, ελπίζω (και  πρέπει) να είναι πιο διακριτικοί. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα πράσινο φως και στη συνέχεια να λένε στους υποστηρικτές τους να σηκώσουν τα χέρια τους όταν βλέπουν το πράσινο φως.! Ο πρόεδρος πρέπει πάντα να είναι ουδέτερος εάν θέλουμε τα μέλη να εμπιστεύονται τη διαδικασία. Όταν ο κ. Γιάννης Μανίκης κατηγόρησε χωρίς αποδείξεις ότι η διοίκηση έκλεψε τα χρήματα του ενοικίου από τη Στέγη, δεν τιμωρήθηκε. Όταν ο κ. Γιάννης Μούκας είπε στον προηγούμενο πρόεδρο να βγάλει το σκασμό ( “Shut up”, βασικά) ούτε αυτός τιμωρήθηκε. Τον περασμένο μήνα που ο κ. Ντένης Μαρίνος είπε στην κ. Τελίδου να το βουλώσει (“Shut up”), έκαναν μεγάλο θέμα όλα τα ΜΜΕ. Αν ο Καρύδης θέλει να προεδρεύσει στη Γενική Συνέλευση στις 3 Απριλίου, θα πρέπει να είναι πιο αμερόληπτος. Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή ήταν 20. Συνολικά 15 από αυτούς εξελέγησαν και κανένα από τα λαμόγια (Γιαννόπουλος, Φούντας, Πάππας & κυρία Πλέσσα) από το Εθνικό Κογκρέσο δεν έγιναν δεκτοί από τη συνέλευση.! Η Φιλική Εταιρεία πρότεινε μόνο 3 υποψηφίους για την Εφορευτική Επιτροπή εκ των οποίων εκλέχθηκαν μόνο 2. Η Λόρι Κέζα που ήταν μια από τις υποψήφιες της Φιλικής και είχε 104 ψήφους αποκλείστηκε από τον Γραμματέα (Νίκο Μαύρο) γιατί δεν ήταν μέλος. !Του έδειξε την απόδειξη μέλους της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Λόγω του αποκλεισμού εξελέγη η Αναστασία Μαύρου που είχε 88 ψήφους. Η κ. Μαύρου είναι η σύζυγος του Κανελλάκη που είναι στο ΔΣ με την αντιπολίτευση. Ήταν πολύ περίεργο και έκανε αίσθηση στη Συνέλευση, το ότι ο Γραμματέας απέκλησε την κ. Κέζα και μετά να πάρει την τελευταία θέση στην Εφορευτική Επιτροπή η κόρη του.!!! Ίσως, ή μάλλον, ελπίζουμε ότι ο κ. Παπαδόπουλος από τα Χρονικα μπορεί να ερευνήσει για να δει αν υπάρχει άλλη θεωρία συνωμοσίας, καθ’ ότι έχει ταέντο και είναι πολύ καλός σε αυτά.

Τέλος, ο πρόεδρος της συνέλευσης ανακοίνωσε ότι τα λαμόγια θα θεωρηθούν επιλαχόντες εάν υπάρξουν κενές θέσεις στην Εφορευτική Επιτροπή. Οι Κανονισμοί δεν παρέχουν αυτά τα δικαιώματα για επιλαχόντες. Κρίμα που η Φιλική Εταιρεία, ενώ θέλει να αλλάξει όλο το Καταστατικό δεν γνωρίζουν καν τους ισχύοντες κανονισμούς.!!

Αυτά προς το παρόν και λίγο βιαστικά. Ελπίζω να έχουμε περισσότρες …γαργαλιστικές ιστοιούλες από την Κοινότητα του Μόντρεαλ που παλεύει με νύχια και με δόντια να καταντίσει κάπως παρόμοια με την του Τορόντο, δηλαδή, ανύπαρκτη…

 

13 comments:

  1. Πολύ καλή περίληψη της συνέλευσης. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν το πώς η ομάδα της "Πράξις" ήθελε να διορίσει εκ νέου τον Ελεγκτή. Αυτό το θέμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη. Ο Μιχάλης Πατσατζής από την ομάδα Σύρρου ζήτησε να παραμείνει η Ernst & Young ως ελεγκτής για ένα επιπλέον έτος. Ο προεδρεύοντα αποφάσισε να δημιουργήσει παράνομα θέμα και η Ταμίας δεν αντιτάχθηκε στην ιδέα και μέσα σε 30 δευτερόλεπτα όλα εγκρίθηκαν βιαστικά με «ομόφωνη» ψηφοφορία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η αντιπολίτευση παραπονέθηκε ότι κανείς δεν είχε την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις για αυτό το θέμα. Ηταν too late και ο προεδρεύοντα μετακινήθηκε σε άλλο θέμα. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η ομάδα της Πραξις βιαζόταν να εγκρίνει την Ernst & Young ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο έλεγχος πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε θα γίνει νέα Γενική Συνέλευση. Ας ελπίσουμε ότι αν η ομάδα Παπατρέχα Σύρρου πάρει την εξουσία τον Ιούνιο, δεν θα αλλάξει τον Κανονισμό σε ένα γρήγορο & πονηρό τροπο σαν αυτό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν η ομάδα Πράξη και ο κ. Σύρος κερδίσουν τις εκλογές, χαιρετάμε την Κοινότητα όπως έκανα οι στο Τορόντο. Αφού ουσιαστικά το διαλαλούν ότι θα αλλάξουν Καταστατικό και θα περνούν όλα από τον Σωτήριο μέσω του αντιπροσώπου του Αντωνόπουλου, αυτού με τα 30κοντα αργύρια της Φιλοπτώχου του ΑηΓιώργη. Χαιρετισμούς στην εξουσία τους!! Πάντως ο λαός αποφασίζει και δεν είναι τίποτα ακομα σίγουρο για την εκλογή τους. Διότι ο λαός μπορεί να μη ξέρει πολλλα πράγματα, αλλά βλάκας δεν είναι και μέχρι τον Ιούνιο είναι πολύς καιρός για να αποφασίσει.

      Delete
    2. Εγώ γιατί πάλι βλέπω ότι ο Αντωνόπουλος ούτε που θέλει να ακούει για Σύρρο;

      Delete
  2. Το βραβείο Κουραστικός του 2022 θα πρέπει να το λάβει ο λογιστής Γιάννης Παναγιώτου. Μέχρι τώρα ο Γιάννης Μανίκης έπαιρνε κάθε χρόνο εκείνο το βραβείο. Μπορεί ο Παναγιώτου να μας δείξει τους οικονομικούς απολογισμούς για την AHEPA; Στη συνέχεια θα τους ασκήσουμε κριτική. Μπορεί ο κ. Σύρρος να μας δείξει τους αριθμούς για το Ίδρυμα Σωκράτης για να δούμε πόσο το κατέστρεψε; Ο Σύρρος ζήτησε από τον Δρ Τσούκα να το κάνει για την Ερανική Επιτροπή. Ίσως και ο Σύρρος να κάνει το ίδιο για το Ίδρυμα; Απλώς ζητάμε διαφάνεια. Τώρα αν η Αρχιεπισκοπή μας δείξει τους αριθμούς της, αυτό είναι άλλη ιστορία.

    Το μόνο επίτευγμα που είχε το Ίδρυμα ήταν να μπορεί να έχει μια Γενική Συνέλευση στο zoom με 7 άτομα παρόντα. Θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο σύμφωνα με την Πραξις για την κοινότητα να είχε μια Γενική Συνέλευση zoom με 250 μέλη παρόντα. Κλαίω!

    ReplyDelete
  3. Εγώ βλένα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους εκεί ομογενείς, οι οποιοι, μάλλιστα, οργανώνονται σε 2-3 Συνδυασμούς των 40-50 υποψηφίων έκαστος!! Στο Τορόντο κατέβηκαν υποψήφιοι τσίμα-τσίμα 15 νοματαίοι οι οποίοι, ενώ εκλέχτηκαν δια βοής, χωρίστηκαν τώρα σε δύο ομάδες της καρπαζιάς και ψάχνονται ποιός θα φάει τον άλλο! Το καλό είναι ότι ότι σκοτώνονται για το ποιός είναι περισσότερο Σωτηρουλιακός! Οι της προέδρου ή οι του/της αντιπροέδρου; Άντε τώρα να βρεθεί άκρη. Μωρέ καλά κάνουν κάποιοι που λένε ότι δεν υπάρχει Κοινότητα, αλλά ποιος τολμάει να ακολουθήσει τέτοιες κακές σκέψεις; Η υπομονή, πάντως, είναι καλό πράγμα και κάνει επίσης καλό.

    ReplyDelete
  4. Αγαπητέ Αντίποδα, άκουσα προχθές από κάποιον ραδιοφωνιά εδώ στο Μόντρεαλ να λέει ότι κάποιος Πάππας του Κονγκρέσου αποκάλεσε έναν πρώην πρόεδρο της κοινότητάς μας "Καραγκιόζη" και απορώ αν είναι αλήθεια. Διότι ο Κάστας Πάππας που εγώ γνωρίζω και υπηρετεί το Κογκρέσο από τη θέση του αντιπροέδρου, δεν είναι δυνατόν να μιλάει κατ' αυτό τον τρόπο σε έναν π. πρόεδρό μας. και άρχοντα του πατριαρχείου, και να τον αποκαλεί καραγκιόζη. Ρώτησα κάποιους εδώ πέρα και μου είπαν ότι μπορεί να το είπε για τον καινούριο επίσκοπο τον Ιάκωβο. Τώρα εγώ ποιόν να πιστέψω, αφού κανένας δεν το αρνήθηκε; Αλλά πάλι είναι δυνατόν ένας εκπρόσωπος στο Κογκρέσο να χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα; Μήπως εσύ ξέρεις να μας πεις;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ακούσαμε κι' εμείς κάτι τέτοιο, αγαπητέ, αλλά σίγουροι ΔΕΝ είμαστε αφού λόγω της απόστασης δεν ήτα δυνατόν να παρακολουθήσουμε τη Συνέλευση. Αν, πάντως, έπρεπε οπωσδήποτε να απαντήσουμε, θα λέγανε ΝΑΙ αφού ο εν λόγω κύριος ΔΕΝ σέβεται ούτε καν τον εαυτό του, μα τα καραγκιοζιλίκια που κάνει ΌΛΑ αυτά τα χρόνια. Περίμενε θα βγούν κι' άλλα στη φόρα...

      Delete
  5. Με όλο τον σεβασμό, δεν νομίζω ότι συνέβη κάτι ακατάλληλο με τον Νικόλαο Μαύρο και την κόρη του. Ήταν μια σύμπτωση. Το πραγματικό πρόβλημα που χρειάζετε έρευνα είναι με τη Λώρη Κέζα που αποκλείστηκε από την Εφορευτική Επιτροπή επειδή δεν ήταν μέλος της κοινότητας. Ήταν μέλος της ομάδας Πραξις και το όνομά της αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα τους σήμερα. Αποκλείστηκε επίσης από τη σελίδα της ομάδας τους στο Facebook. Προτάθηκε για να είναι στην Εφορευτική Επιτροπή από τον Μιχάλη Πατσαντζή που είναι ένας από τους διοργανωτές της ομάδας Πραξις. Κανείς δεν ξέρει πώς μπήκε στην αίθουσα της ΓΣ χωρίς να είναι μέλος. Ακόμη πιο παράξενο ήταν ποιανού κάρτα μέλος έδειξε η κυρία Κέζα στον Πρόεδρο της Συνέλευσης για να αποδείξει ότι ήταν μέλος. Η ομάδα της Πραξις κάνει τα πάντα για να αποστασιοποιηθεί από την κυρία Κέζα. Αυτή η ιστορία έκανε τον κ. Σύρο και την ομάδα του ρεζίλι. Ελπίζουν ότι μετά την παρέλαση όλοι θα ξεχάσουν αυτό το σκάνδαλο.

    Όσοι έχουν καλή μνήμη θα θυμούνται άλλο ένα σκάνδαλο που αφορούσε την κυρία Κέζα πριν από περίπου 8 χρόνια. Την ιστορία ανακάλυψαν η κυρία Δαπέρη και ο κύριος Χουντάλα στο Mike FM. Φαίνεται ότι η κυρία Κέζα έχει ιστορικό αντισημιτισμού. Ο Εισαγγελέας στην Ελλάδα την ερεύνησε για ρατσισμό. Έπρεπε να σταματήσει να εργάζεται στην κοινότητα μετά από παράπονα του Ισραηλινού προξενείου. Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Δαπέρη μπορεί να πει σε όλους την ιστορία, αν της το θυμίσει κάποιος.

    ReplyDelete
  6. Βρήκατε άνθρώπους να ασχοληθείτε.Πάπα,Μαύρο,Και δυστυχώς και ο Σύρος. Παρεούλα όλοι. Μυρήστικαν ότι υπάρχει χρήμα στην Κοινότητα και έτρεξαν να το διαχειριστούν. Βλέπετε το συμβούλιο έκανε το λάθος να νοιώσει το χρέος κατά τρία εκατομμύρια. Και να έχει και ένα πλεόνασμα 2.5 εκατομμύρια στην τράπεζα ( μαξιλάρι ) Και αντί για συγχαρητήρια, καταψήφισαν τον προϋπολογισμό και απυλήσανε το συμβούλιο κιόλας. Το συμβούλιο που έβγαλε την Κοινότητα από πολύ σοβαρά οικονομικά αδιέξοδα. Αντί να απυλήσουν τα πραγματικά λαμόγια που ήταν παρέα τους. Λίγη ντροπή δεν θα τους έβλαπτε.
    Μόνο που δεν ξέρουν ότι αυτή τους η
    ΠΡΑΞΙΣ θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.
    Και πάλι ντροπή τους.

    ReplyDelete
  7. Αυτή η περίληψη είναι μονόπλευρη όπως και η στάση της συγγραφέας. Το ότι καταψηφίστηκε ο προϋπολογισμός και ξεφτιλίστηκε όλο το συμβούλιο δεν το αναφέρει. Αυτή η πράξη είναι ότι το πιό εξευτελιστικό μπορεί να συμβεί σε ένα συμβούλιο. Το άλλο που δεν ανάφερε είναι ότι κάποια δημοσιογράφος της κακής ώρας γιουχάριζε τους υποψήφιους της εφορευτικής επιτροπής και παραλίγο να φάει ξύλο. Όλοι ξέρουμε ότι η κυρία είναι ταυτισμένη με την Παγώνα και το παπά. Έπρεπε να το φας το ξύλο σου για να μάθεις να έχεις γνώμη και να αποκαλείς άτομα λαμόγια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Την επόμενη φορά θα ζητάμε την έγκρισή σου κ. 10:33, για το τι και πώς θα παρουσιάζουμε την δική μας περίληψη, για κάποιο θέμα μας, μη τυχόν και σε χάσουμε από πελάτη.!!! Όσο για τον προυπολογισμό ο οποιος ...καταψηφίστηκε, ήταν ήδη ...καταψυγμένος αφού ενώ εκτελέστηκε κατά τα 3/4, έπρεπε να σταματήσουν ουσιαστικά οι αναθέσεις έργων, αφού ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος και ουσιαστικά το Δ. Συμβούλιο έπρεπε να "παγώσει" τα όποια έξοδα θα μπορούσαν να φέρουν ψήφους στη Διοίκηση. Επωμένος, τι καταψηφίσατε μωρέ και το θεωρείτε ως κατόρθωμα; Για ποιόν εξευτελισμό μιλάτε; Δεν γνωρίζω σε ποιά δημοσιογράφο της κακιάς ώρας αναφέρεστε αλλα είχε το δικαίωμα να πει τη γνώμη της όπως όλοι οι άλλοι και σίγουρα αφήστε τους αναγνώστες - ακροατές της να την κρίνουν κι' εσείς μην την ξαναδιαβάζετε.!Εκτός του ότι, από το σχόλιό σας φαίνεται ότι τα ελληνικά σας δεν είναι και τόσο καλά .ώστε να μπορείτε να κρίνετε κάποιον, σίγουρα ανώτερό σας… Ο κ. Νικόλας Παγώνης, σίγουρα ΔΕΝ είναι Παγώνα και υπήρξε κατ' επανάληψη ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ πρόεδρος της Κοινότητας από τον Ελληνισμό του Μόντρεαλ... Ε, βλέπετε, ΔΕΝ σας ρώτησαν όλοι και έκαναν το ...λάθος να τον ψηφίσουν, τι να κανουμε; (εκείνο "και το παά" δεν το καταλαβαμε, αλλά ίσως μια άλλη φορά.!!!). Είναι αληθεια ότι το "λαμόγια" είναι μεγάλη κουβέντα, ενώ το δικό σου "κακιάς ώρας" ή "Παγώνα", είναι ανωτάτου επιπέδου, του επιπέδου σου, δηλαδή πώς λέμε κατάντια; Ε, κάπως έτσι. Φτάνει, αρκετά για τώρα...

      Delete
    2. Διάβασα την απάντηση σας και κατάλαβα ότι είστε και εσείς ένα «παπαγαλάκι» της Παγώνας και σας έχει βάλει να παπαγαλίζετε τα κατορθώματα του. Πότε δεν εκλεγεί το άτομο αυτό στο παρελθόν, γιατι πότε δεν υπήρχε άλλη ομάδα στις εκλογές. Μόνο έτσι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές. Όσο για την δημοσιογράφο , είναι ένα αγκάθι της παροικίας και έχει κάνει απεριόριστα κακά στον οργανισμό και την παροικία. Όσο για τα Ελληνικά μου, είναι αρκετά καλά για να σας απαντήσω, να εκφραστώ και να σας στείλω στο δι@ολο.

      Delete
    3. Δηλαδή, όποιος υποψήφιος, ανακηρύσσεται νικητής χωρίς αντίπαλο και καταλαμβάνει την προεδρία κάποιου, οποιουδήποτε, οργανισμού, ΔΕΝ έχει τη νομιμοποίηση του εκλεγμένου; Όταν ο πρόεδρος Μακάριος εκλέγονταν δια βοής, μια ώρα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, ήταν ουσιαστικά παράνομος; Φταίει, δηλαδή ο υποψήφιος, επειδή ΔΕΝ υπάρχει ανθυποψήφιος που να διαθέτει τα προσόντα και να θέλει να εκλεγεί; Πού τά’ μαθες αυτά μωρέ και μας τα λες; Ή επειδή κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου, λες ό,ποια αρλούμπα θες; Λίγη σοβαρότητα, παρακαλώ…

      Delete