Search This Blog

Monday, January 17, 2022

Η κατάντια και ο ξεπεσμός του «ιεράρχη» Αμβρόσιου.!!!

 Ανοιχτή Επι στολή του πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιου, σε Αρχιεπίσκοπο και Μητροπολίτες


 Ευχαριστώ τινάς εξ Υμών διά τον άμετρον ευτελισμόν του προσώπου μου! 

 Ο εν Χριστώ  Αδελφός Σας Μητροπολίτης 

+  Ο πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Ο Λεπρός!

 Ο Αδελφοκτόνος!

Ο Παρανοϊός και Παρανοϊκός! 

Ο Σκοταδιστής και Οπισθοδρομικός!

Αίγιον, Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου  2022

Μακαριώτατε,

και Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Άδελφοί,

Εκ προιμίου ζητώ και πάλιν την εκ μέρους Υμών κατανόησιν και συγκατάβασιν διά την παρούσαν ενόχλησιν! Καθώς φαίνεται, προϊούσης της ηλικίας, υπόκειμαι εις την απώλειαν της λογικής, του ορθώς σκέπτεσθαι και του ορθώς ενεργείν! 

Απόδειξις; 

Δεν κατώρθωσα να κατανοήσω την αναγκαιότητα ή και την σπουδαιότητα του μετ’ επιμονής συνιστωμένου εκ μέρους όλων Υμών  εμβολίου, του Covid-19, διό και με έχετε κατατάξει στους Αντιεμβολιαστές!

Με όλως ιδιαιτέραν προσοχήν παρακολουθώ, ο ανάξιος εγώ, πολλούς εξ Υμών των Αδελφών Αρχιερέων της Ορθοδοξίας, να προβαίνουν συχνά-πυκνά σε χαρακτηρισμούς έναν-τίον εκείνων, οι οποίοι αρνούνται να δεχθούν το εμβόλιον, είτε διότι απλώς διστάζουν, είτε διότι φοβούνται τις καταστροφικές παρενέργειές του,  είτε διότι θεωρούν το εμβόλιο του Κορωνοϊού τέχνασμα του Διαβόλου και δημιούργημα των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσως διά την καταστροφήν της ανθρώπι-νης Κοινωνίας! 

Ωρισμένοι, λοιπόν, εξ Υμών, Αδελφοί εν Κυρίω, μού έχουν απονείμει τίτλους…..αξιοζήλευτους! Δι’ αυτούς τυγχάνω «ο Λεπρός, ο Αδελφοκτόνος, ο Παρανοϊός και ο Παρανοϊκός, ο Σκοταδιστής και Οπισθοδρομικός»!!!!

Απορώ και εξίσταμαι πως δεν εσκέφθησαν να μου απονεί-μουν και τον τίτλον «ο Σαλός», δηλ. ο τρελλός!

Τον επιλέγω, λοιπόν, ο ίδιος  διά τον εαυτόν μου και τον προσθέτω εις τον πίνα-κα των τιμητικών τίτλων μου, Σας δηλώνω δε, ότι θεωρώ όλως ιδιαιτέραν τιμήν και ευλογίαν να είμαι δι’ Υμάς «ο διά Χριστόν σαλός»!

Είναι, λοιπόν, προφανές, ότι το σεπτόν Σώμα της Ιεραρχίας εμέ τον ταλαίπωρον με έχει απορρίψει!

Παρά το γεγονός, ότι κατά τα πρεσβεία της Αρχιερωσύνης τυγχάνω ο 4ος εις την σχετικήν Επετηρίδα! Έτος χειροτονίας μου είναι το 1976, προηγούνται δε της ελαχιστότητός μου σήμερον οι Σεβ. Μητροπολίτες Καρυστίας κ. Σεραφείμ (1968), Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος (1974) και Παραμυθίας κ. Τίτος (1974).

Επαναλαμβάνω,  ότι το σεπτόν Σώμα της Ιεραρχίας με έχει απορρίψει! Κάποιος μάλιστα εκ των νεωτέρων Αδελφών μας, ομιλών από της τηλεοράσεως περί της ελαχιστότητός μου, εμμέσως πλην σαφώς, είπε και τα εξής δολοφονικά λόγια: «Οι αντιεμβολιαστές είναι σκοταδιστές!

Οι λύσεις  τους…. οδηγούν στον θάνατο! Είναι δυνατόν η ιατρική να δίνει λύσεις και αυτοί να τις παραβλέπουνε και να λένε: Μην ακούτε! Μας είπε ο διάβολος, ότι εγώ  τους σφραγίζω!

Και να παρασύρουν τους ανθρώπους;… Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις,  που δίνουν, οδηγούν στον θάνατο…» 

Συμπερασματικά, λοιπόν, λέγομεν, ότι ο υποσημειούμενος Αδελφός Σας, κατά την κρίσιν πολλών εξ Υμών, είναι απορ-ριπτέος! Ας είναι ευλογημένον το Όνομα του Κυρίου μας!

Θα μας επιτρέψετε να Σας υπομνήσωμεν τα λόγια του Αποστόλου Παύ-λου: « ἡμεῖς μωροὶ διὰ Χριστόν, ὑμεῖς δὲ φρόνιμοι ἐν Χριστῷ· ἡμεῖς ἀσθενεῖς, ὑμεῖς δὲ ἰσχυροί· ὑμεῖς ἔνδοξοι, ἡμεῖς δὲ ἄτιμοι. Άχρι τῆς ἄρτι ὥρας καὶ πεινῶμεν καὶ διψῶμεν καὶ γυμνητεύομεν καὶ κολαφιζόμεθα καὶ ἀστατοῦμεν καὶ κοπιῶμεν ἐργαζόμενοι ταῖς ἰδίαις χερσί· λοιδορούμενοι εὐλογοῦμεν, διωκόμενοι ἀνεχόμεθα…» (Α΄Κορ. Κεφ. δ΄, 11-14)

Κατόπιν των ανωτέρω διασαφηνίσεων ως ο «διά Χριστόν σαλός», έχομεν το δικαίωμα να εκφράζωμεν προς Υμάς την «τρέλλαν» μας! Και μάλιστα με γλώσσαν σκληράν ως έχοντες το ακαταλόγιστον! 

Και συνεχίζει τις παπαριές του ο ξεμωραμένος πνευματικός παΤΕΡΑΣ Αμβρόσιος εξευτελίζοντας την Ορθόδοξη Εκκλησία ΚΑΙ τους ποιμένες του κοπαδιού που απόμεινε… Για τέτοια καθάρματα μιλάμε…

 

19 comments:

  1. Another useless self serving apostle of god. But with seniority.

    ReplyDelete
  2. Ἀξιος ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ. Ανἀξιος ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ.
    Τα στερνἀ τιμοὐν τα πρὠτα Αντίποδα, και να εἰσαι ἐτοιμος και εσὐ μἐχρι το τἐλος να αντικρὐσεις τον δημιουργὀ και κριτἠ των ανθρὠπων

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εντάξει, την απαξία του Σωτηράκη την γνωρίζουμε, πλέον, όλοι, αλλά την ...Αξιοσύνη του Αμβρόσιου, πού την είδες μωρέ; Ένας τενεκές ξεγάνωτος είναι ο οποιος νομίζει ότι ο Θεός τον ...έχρησε εκπρόσωπό του για να τιμωρεί τους ανθρώπους, λες και ΔΕΝ μπορεί να το κάνει ο ίδιος, ως να ΜΗΝ έχει τις ...απαραίτητες γνώσεις.!!! Αλλά, αφού υπάρχει δημιουργός και κριτής των ανθρώπων, γιατί βιάστηκε το καθίκι ο Αμβρόσιος να ...αφορίσει τον καθ. Μόσιαλο; Δεν γνώριζε, μήπως, την δύναμη του Κυρίου ή ΔΕΝ του έχει εμπιστοσύνη; Δεν μας χέζεις, μωρέ, που τα ξέρεις όλα.!!!

      Delete
    2. Πέφτεις τόσο χαμηλά και εκθειάζεις τον Άθεο Μόσιαλο μωρἐ Αντίποδα; Γιατί δεν τόλμησε μωρἐ ο απόγονος των Ιουδαίων να κάνει χιούμορ και να κοροϊδέψει τον θεό των Μουσουλμάνων ἠ τον δικό του Θεό; Ὀλοι και σύ μαζί Αντίποδα, τον Χριστό χτυπάτε. Αλλα διἀβασε τι σου εἰπε ο 8:16…

      Delete
    3. Αντίποδα, δεν βιἀστηκε ο Αμβρόσιος με τον καθηγητἠ Μόσιαλο, που ἠταν με το ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και ἐγινε ΝΔ και θα ξαναλάξει σκουφί όταν αλλάξει ο ἀνεμος. Ο αφορισμός είναι ἐνα επιτίμιο ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙ και μετανοήσει από την αναίδειά του να υβρίζει την πίστη των ανθρώπων προς τον Χριστό και την Παναγία. Αλλά αυτά υποθέτω ότι είναι ψιλά γράμματα για σένα.

      Delete
    4. Παλιά σας τέχνη κόσκινο, το φακέλωμα, αγαπητέ μου... Όσο για τον αφορισμό, είναι μια αλητεία -και όχι επιτίμιο, όπως το λενε- των ρασοφόρων για να φοβερίζουν τα πρόβατα σαν του λόγου σου. Άντε παραπέρα, λοιπόν, να κάνεις καμιά δουλειά...

      Delete
    5. Το φακέλωμα το καθιἐρωσαν σαν επιστἠμη για πρώτη φορἀ οι Μπολσεβίκοι Αντἰποδα. Οι φίλοι σου οι αριστεροί στον εμφὐλιο δολοφονούσαν φιλήσυχους ανθρὠπους που οι καημένοι απλά δεν ήθελαν να ενταχθούν στο κόμμα και τους κόλλαγαν την ρετσινιά του «αντιδραστικού». Δικιἀ σου τἐχνη λοιπόν το φακἐλωμα και η λάσπη

      Delete
  3. Πετσόκοψες την επιστολή του Αμβρόσιου και παρέλειψες όλα τα υπόλοιπα σοβαρά που γράφει γιατi δεν σε συμφέρουν και τα χαρακτηρίζεις «παπαριἐς». Ἰδιος με την μουτσούνα του Σωτήριου έγινες. Και αυτός στις ομιλίες του πετάει λάσπη με υπονοούμενα και λέει ασύστολα ψέματα. Στην ίδια στοἀ θα πήρατε τα μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εσύ, πάντως, τις διάβασες όλες τις παπαριές του, οπότε μην παραπονείσαι... Άσε τους άλλους γι' αυτό...

      Delete
  4. Δεν ξέρω αν ήμουν ποτέ τόσο ψηλά για να πέσω και ούτε αν είναι άθεος ο κ. Μόσιαλος, αφού ποτέ ΔΕΝ τον ρώτησα... Αλλά για να τον ...αφορίσει ο αλητήριος Αμβρόσιος, θα πρέπει να τον θεωρεί Χριστιανό, έτσι δεν είναι; Έχει ανάγκη, βρε, ο Χριστός από τα δικά μας χτυπήματα, όταν έχει μαζί Του τον Αμβρόσιο κι' εσένα;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παριστάνει τον χριστιανό επειδή έτσι νομίζουν οι τυφλοί υποστηρικτές του όπως και σύ, επειδή ἐχει Ελληνικό διαβατήριο. Αυτός όμως στο εξωτερικό που ζει υπογράφει σαν Elias Mossia (Μωυσής). Ίντερνετ δεν ἐχεις στο σπίτι σου να ψἀξεις και να βρείς όλες τις πληροφορίες; Απορώ τι το θες το σαιτ και μας μοστράρεις τις εξυπνάδες σου.

      Delete
    2. Δεν μου φαίνεσαι τόσο βλακας ρε παιδί μου, για πρόσεξέ το λίγο το ζήτημα. Πρώτον, ΔΕΝ σε έχρησε κανένας ελεγκτή των ελληνικων διαβατηρίων, αφου ΔΕΝ μπορείς να ξεχωρίσεις το Moisi (s) από το Mossia(los). Φυσικά και ΔΕΝ έχω ίντερνετ και βασικά εσύ μπαίνεις στο σάιτ κι όχι εγώ.! Άντε, λοιπόν, παραπέρα τις ...εξυπνάδες σου κ. Β Λ Α Ξ...

      Delete
    3. Γι αυτὀ ἐκοψε το ΛΟΣ (LOS) από το επίθετό του στα Αγγλικἀ για να μείνει το MOSSIA και να ταιριἀζει και να στἐλνει μήνυμα αναγνὠρισης στο υποσυνείδητο των συμπατριωτὠν του με το Μωυσής (MOSSES), αλλά εσύ δεν ασχολείσαι με αυτἀ τα τετριμμένα και ασήμαντα, γι αυτό και πιάστηκες κορόιδο και πίστεψες τον Αρτεμάκη, και χάρις στο παίνεμα που τουκανες τόσα χρόνια, αποκοίμισε τα μισοκοιμισμένα μέλη της κοινότητας και τους φόρεσε τον φοροεισπράκτορα στον σβἐρκο μἐχρι την δευτἐρα παρουσία.

      Delete
    4. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΜΩΡΦΩΣΕΩΣ.

      Delete
    5. Και ποιος σε διόρισε εσένα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ δικηγόρο του Αντἰποδα; Καλημἐρα

      Delete
  5. Αντίποδα βρήκες το μπάρμπα σου. Έχουν δίκαιο όλοι οι παραπάνω, βρίζεις τον καθένα για ξερόλα ενώ και εσύ περνιέσαι για τέτοιος. Δημοσίευσε ολόκληρη την επιστολή του Αμβρόσιου και η οπαία δεν είναι καθόλου παπαριές, ίσως να είναι τέτοιες μόνο για προκατειλημμένους, σαν και του λόγου σου

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χέσε μας ρε μεγάλε, με τη δημοσίευση όλης της επιστολής του βρωμερού υποκριτή Αμβρόσιου! Τις διαβάσαμε,ό,σοι θέλαμε, τις ηλιθιότητες του, δεν χρειαζόμαστε επανάληψη αυτών. Φτάνει επιτέλους. Ένας αλήτης παπάς είναι ο οποίος υβρίζει όλους τους συναδέλφους του-τρομάρα του. Και παριστάνει τον αντιπρόσωπο του Θεού! Απαιτούμε ανώνυμα όλα τα καθίκια να μας ενημερώνουν με λεπτομέρειες επώνυμοι άνθρωποι λες και έχουν υποχρέωση..... Απορώ με τον αντίποδα γιατί δεν αλλλαζει τις παπαριές με τη λεξη μαλακίες ή ρουφιανιές για να ικανοποιηθούμε όλοι!!

      Delete
    2. Μόνον εσύ ψευταρἀκο 9:52 βλέπεις ανύπαρκτες ύβρεις στους λόγους του Αμβροσίου. Μάλλον ξἐχασες τα Ελληνικά σου όταν διαβάζεις κείμενα και χρησιμοποιείς μεταφραστή υποτακτικό του Σωτηρίου, γιατί ὠς γνωστόν ο εδώ είναι οικουμενιστἠς της μελλοντικής πανθρησκείας, ενώ ο Αμβρόσιος τιμἀ το ράσο του εμμένοντας στην δισχιλιετἠ παράδοση και διδασκαλία της ορθοδοξίας. Υπάρχουν ξέρεις μαθήματα Ελληνικής γλώσσας για ενήλικες στην κοινότητα για να σου μάθουν τις στοιχειώδεις έννοιες των Ελληνικὠν λέξεων.

      Delete
  6. Η μαλακία έχει όρια 5.56, εκείνη που δεν έχει όρια ΕΊΝΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΆ. Διάβασε και κάτι της προκοπής. ΠΟΙΟΊ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΆ τους. Τελικά ποιος κυβερνάει τον κόσμο; Αν δεν το κατάλαβες, ο4.50 PM στο λέει ξεκάθαρα και άσε τις μαλακίες παράμερα.

    ReplyDelete