Search This Blog

Tuesday, November 16, 2021

Μαραθώνιος Scotiabank 2021 - Ελληνικό Σπίτι

 

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, ο πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού και προεδρεύων  του Δ Συμβουλίου του οργανισμού, (Hellenic Home) καθώς και ο κ. Πήτερ Τσιχλιάς, πρόεδρος της Dion Neckwear έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Scotiabank για το 2021, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Το Ελληνικό Σπίτι θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του σε όλους όσους πρόσφεραν και υποστήριξαν τους δύο δρομείς μας. Με την υποστήριξη της κοινότητας, φέτος, συγκεντρώσαμε πάνω από 47.000 $.

Τα τελευταία 10 χρόνια, οι κ. John C. Fanaras & Peter Tsihlias έχουν συγκεντρώσει πάνω από 240.000 $, μέσω του Scotiabank Marathon.

Συγχαίρουμε και τους δύο δρομείς μας και επαινούμε το πάθος και την αφοσίωσή τους στη λειτουργία του Ε. Σπιτιού.


 

2 comments:

  1. Ποιός κυβερνά και διευθύνει το ελληνικό Γηροκομείο? Ειναι δυνατόν όλοι να το παίζουν αφεντικά?
    Ψάξτε και θα βρείτε πολλά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το Ελληνικό Γηροκομείο, αγαπητέ, το κυβερνά το εκλεγμένο δημοκρατικά από τα μέλη του Δ. Συμβούλιο και το διευθύνει ο Γενικός Διευθυντής του... Πείτε, λοιπόν, και σε μας ποιοι είναι αυτοί που το ...παίζουν αφεντικά - χωρίς να είναι - έτσι ώστε να μας βοηθήσετε και μη κάνουμε τον τόσο κόπο να το ψάξουμε κι εμείς αφού το έχετε κάνει εσεις, πριν από μας. Νομίζουμε, ή μπορεί και να πιστεύουμε, ότι είμαστε λιγότερο βλάκες απ'όσο φαινόμαστε, ώστε να ασχοληθούμε με μιά "καταγγελία" και μάλιστα ανώνυμη, από συνάνθρωπό μας που φοβάται, προφανώς, ακόμα και τον ίσκιο του...

      Delete