Search This Blog

Wednesday, November 17, 2021

Αναγνώστης, σχολιάζει τη «συμφωνία» Κοινότητας - Εκκλησίας…

 

Ζουρλαμάρα, βλέπω ότι, έπιασε τους λαλίστατους, κατά τα άλλα, σχολιαστές των πληροφοριών σου κ. Αντίποδα. Ακόμα και τα τσιράκια της Αρχιεπισκοπής, δηλαδή του Σωτήριου, έβγαλαν τον σκασμό και δεν αναφέρθηκαν καθόλου σχεδόν στα σημεία της συμφωνίας που δημοσίεψες. 

Τώρα δεν δέχονται, ακόμα και αυτοί, ότι είναι πραγματική αυτή η κατάπτυστη συμφωνία, ή δεν θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι πράγματι έτσι είναι, θα σε γελάσω. 

Πάντως σωστά πρόβλεψες κάποια στιγμή ότι δεν την ανακοινώνουν διότι ντρέπονται ακόμα και οι ίδιοι οι διαπραγματευτές, για την «επιτυχία» τους, με πρώτον τον κ.κ. Σωτήριο ο οποίος δεν έχει στο ενεργητικό του παρόμοια συμφωνία που να αναφέρεται μόνον σε χρήματα και πουθενά αλλού! Επιπλέον, ας σταματήσουν μερικοί ξερόλες να μιλάνε για συμφωνία Κοινότητας – Αρχιεπισκοπής και ας την πούνε με το όνομά της. Απ’ ότι εγώ ξέρω είναι μια «συμφωνία» δυο (2) ανθρώπων, οι οποίοι την έκαναν για να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους, ο καθένας συμφέροντα, ανεξάρτητα αν του ενός είναι οικονομικά και του άλλου …υπαρξιακά, με ότι αυτό συνεπάγεται! Άβυσσος, βλέπεις, η ψυχή του ανθρώπου, μπροστά στην οποία και η ιατρική, ακόμα, σηκώνει ψηλά τα χέρια. Αν δημοσιέψεις το σχόλιο αυτό, ελπίζω ότι σύντομα θα επανέλθω με περισσότερα και μάλιστα λίγο εκβιαστηκά, όπως έκανε ο ένας στον άλλο και ο άλλος στον πρόεδρο και το Συμβούλιό του… Αρκεί να έχετε λίγη υπομονή και θα βγει πολύ παρασκήνιο στη δημοσιότητα, με μοναδικό, εκ μέρους μου, στόχο, να μάθουν οι νεότεροι πως να αποφεύγουν το ρεζίλι και να κρατουν τη σοβαρότητά τους, που είναι η μοναδική αξία στη ζωή τους!

Σημ. Αν. Όποιος (και ΑΝ) έχει κάποιο σχόλιο ή γνωρίζει περισσότερα, τα δεχόμαστε ευχαρίστως και πριν από τα δικα μας.!!!

9 comments:

  1. Η ψυχιατρική είναι εκείνη που σηκώνει ψηλά τα χέρια, κυριε, ενώ η συγκεκριμένη, η απλή ιατρική, σηκώνει ψηλά τα ..πόδια, όπως όλα δείχνουν! Κακό πράμα τα γηρατειά, αγαπητέ. Ο εννοών, εννοήτω ενώ ο μη, ανοήτω!

    ReplyDelete

  2. Ο Δούρειος ίππος που έστησε στα 6 βήματα την κοινότητα ήταν, (Ο)..οι ίδιοι οι διαπραγματευτές της.
    ΌΧΙ, «Αγαπητέ αντίποδα, Όχι,μην πυροβολείς, τους πάντες και τα πάντα ...προσπαθώντας να βρείς τους ηθικούς αυτουργούς και τους λόγους που κρατούν νεκρική σιγή οι κοινοτηκοί και τα τσιράκια και της Αρχιεπισκοπής.
    Τα πράγματα είνε απλά και Διασταυρούμενα απο δύο πλευρές . Γιατί οι κοινοτικοι την πάτησαν ;
    Οι διαπραγματευτές, ήταν στημένοι εκπρόσωποι του μητροπολίτη και ανί να διαπραγματεύονται υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της κοινότητας τους πούλησαν.
    Έφτασε το «φίδι το κολοβό» στο σημείο να ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΚΟΥΣ ώστε να αποδεχθούν την συμφωνία. Θα τους εκάνε μεγάλη ζημιά απηλούσε οτι θα έγβαζε στην φόρα ‘οτι του εμπιστεύτηκαν σαν έντιμο εκπρόσωπο της κοινότητας, και κάποια αλλα “Παραμύθια της Χαλιμάς”.
    Πόσο αφελείς είστε να εμπιστευτείτε έναν σεσημεσμένο εκβιαστή της παροικιας μας τον γνωστό ως, Doctor - KARA- P@ULHMENO TOMARI τον ΔΙΠΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ.
    Δεν τρέποντε αγαπητέ Αντίποδα! Δεν τρέποντε τα πουλημένα κορμιά, οι διαπραγματευτές, για την «επιτυχία» τους ‘οπως ανεφερε ο αναγνώστης σας.
    Πως νομίζετε έκανε τα εκατομμύρια ο ΔΟΚΤΟΡ Πουλημένος;

    ReplyDelete
  3. Ούτε κάτω από πίεση ή εξαναγκασμό δεν επιτρέπεται μια τέτοια συμφωνία. Καραντώνης και Αρτεμάκης δεν υπολόγισαν κανένα και τίποτα υπογράφοντας. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Αντίποδας και οι σχολιαστές των άρθρων του και τα βγάλανε όλα στη φόρα. Όχι δηλαδή ότι θ’αλλάξει κάτι, απλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι σημαίνει ΕΚΤ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το πολύ κακό είναι το οτι έρχονται και πολλά άλλα στη φόρα, για να αποκαλύψουν όλο το μέγεθος της βρωμιάς Σωτηρίου και των πουλημένων κοινοτικών για μια ματαιόδοξη θεσούλα παραπάνω. Λίγη υπομονή και θα ντρέπονται αρκετοί για την μωροφιλοματαιοδοξία τους!

      Delete
  4. Απλά και Λακωνικά, όπως θα έλεγε ο Λάκωνας της κοινότητας ο Νικονας!
    Ο μοντέρνος εφιάλτης της κοινότητος ο Γιατρος που μονο ράσα δεν φοραάει έδωσε τη χαριστική βολή στην Ε.ΚΤ και τώρα τα πολά λόγια εινε φτόχια.
    Η ΕΚΤ ...Αργοπεθαίνει. .Πιστέψτε με, ε'αν δεν πουληθεί μια εκκλησία ο Σωτήριος θα τα παρει ολα για ένα κομάτι ψωμί . και θα Είχα την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρο της ζωής του. Να διάλυση του αστικού ιστού της Ελληνοκαναδικής Παροικίας. SOS ....TIME FOR ACTION IS NOW OR THE ANTICHRIST IS COMMING!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 11:38 ya that’s it the Antichrist is coming now because of Sotirios, out of the what 7.5 billion people that live on the planet, it’s because of him. I’m gonna guess you also didn’t get vaccinated because of the “microchip” too.

      Delete
    2. 2:46 vaccinated, therefore I can attend the AGM.

      Delete
  5. Did the GCT actually think they could get away with not paying their priests ever? They’re living in lalaland.

    ReplyDelete
  6. Η μικρή ομάδα στη Διοίκηση της Κοινότητας, αποδείχτηκε επικίνδυνη για τον Οργανισμό. Άλλα γράφουν στις ανακοινώσεις και άλλα αποφασίζουν κρυφά. Μάζεψαν τα λεφτά με παραπλάνηση και τα δίνουν όλα για την πλούσια κρυφή συμφωνία που έχουν κάνει για να βγούν από τις νομικές ευθύνες που οι ίδιοι δημιούργησαν. Δυστυχώς ο παροικιακός τύπος πλην ελάχιστων αρθρογράφων είναι ατο παιχνίδι.

    ReplyDelete