Search This Blog

Thursday, November 18, 2021

Επιμένουν να μας …γράφουν, ως παροικία, οι κοινοτικοί και τα …άγια παΤΕΡΑΤΑ…



Συνεχίζουν να μας ..γράφουν κανονικά, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τα τομάρια της Κοινότητας, καθώς και τα καθίκια της Αρχιεπισκοπής, όσο μας αφορά η συμφωνία που υπόγραψαν για να μοιράσουν τα χρήματα τα οποία καταθέτει η παροικία για να βοηθήσει την Κοινότητα και τα διάφορα προγράμματά της. 

Και αναφερόμαστε στην Κοινότητα, διότι ήταν και είναι (;) η μόνη που προσφέρει κάποιο πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και φιλανθρωπικό έργο στην ευρύτερη ομογένεια, στους νέους και στους ανήμπορους να ανταποκριθούν και να εξυπηρετήσουν κάποιες απαραίτητες ανάγκες τους.

Κατέβασαν όλοι τα πανταλόνια τους, αλληλοαυτόθηκαν και παρέδωσαν τα χρήματα των ομογενών -τα οποία προορίζονταν για την Κοινότητα-, στα ταμεία και τις τσέπες του λίσταρχου κλήρου και του προϊσταμένου του  κουραφέξαλα. Και όχι μόνον ΔΕΝ είπαν κουβέντα για την συμφωνία τους αλλά ούτε καν τόλμησαν να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν κάποια, έστω, σημεία από τις δικές μας δημοσιεύσεις περί του περιεχομένου της, κατάπτυστης όπως όλα δείχνουν, και οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν, συμφωνίας τους.!

Γιατί ρε μασκαράδες, αμφοτέρων των πλευρών, ΔΕΝ λέτε κουβέντα για την βρομερή αυτή συμφωνία σας, ενώ χρησιμοποιείτε τα λεφτά του λαού και το κεράκι της γριάς, για να παίξτε το παιχνίδι σας; Τι σκ@τ@ πνευματικός παΤΕΡΑΣ, τους το παίζεις -κυριολετρικά και μεταφορικά- τόσα χρόνια ρε παλιόπαιδο, ξευτελίζοντας Εκκλησία και ομογένεια, αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα και τον πρωκτό; Άντε χάσου, επιτέλους, βρωμερό υποκείμενο.! Αϊσταδιάλα, επιτέλους, παλιοπούστρα και «φονιά» συνειδήσεων και ψυχών…

Το γεγονός ότι κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους επειδή πέτυχαν να διαβάλουν πολλα από τα μέλη του Δ. Συμβουλίου της Κοινότητας και να μας γυρίσουν εναντίον τους, ας μη χαίρονται και τόοοοσο πολύ. Άρχισαν να κυκλοφορούν και να φτάνουν και στα δικά μας αυτιά, ποιοι, ακριβώς, είναι οι αίτιοι της συμφωνίας αυτής. Μέχρι τότε εμείς δεν έχουμε παρά να κατηγορούμε το συγκεκριμένο συμβούλιο που υπόγραψε (;), έστω και εκβιαστικά, την συγκεκριμένη συμφωνία, την οποια, ακριβώς για το λόγο αυτό ΔΕΝ δίνουν στη δημοσιότητα, πάνω από δυο μήνες τώρα.!

Ας είστε σίγουροι παλιοτενεκέδες ότι όσο υπάρχουμε βιολογικά, θα βγούν όλες οι πουστιές σας στη φόρα, από όπου κι΄αν προέρχονται. Η επέμβασή σας μέσω των υπολογιστών,  ΔΕΝ θα περάσει, άγιοι πατέρες, όσο ικανοί κι’ αν είναι οι παρακοιμώμενοι σας …ειδικοί-χάκερς.! Αυτά για τώρα 

4 comments:

  1. Βρε Σωτήρη, πόσα τελικά χρήματα θέλει ο πισινός σου για να ικανοποιηθεί; Αφού έργο δεν προσφέρεις μωρέ σε κανέναν και για τίποτα, γιατι μαζεύεις όλο αυτόν τον πακτωλό των χρημάτων; Από τα ημερήσια σχολεία κερδίζεις κάποια χρήματα, πέρα από τα ενοίκια που εισπράττεις, απο την ακαδημία πέρα από τις κηρονομιές από τις διαθήκες και τις δωρεές των πιστών, χρεώνεις 10.000 το χρόνο σε κάθε σπουδαστή (γιαυτό και αποφοιτά και βραβεύεται ο ίδιος κάθε καθε χρόνο απόφοιτος και ως εκ τούτου να εισάγεις παπάδες από την Ελλάδα, οι οποίοι όμως επιστρέφουν μόλις βλέπουν που στο διάολο ήρθαν, οι φιλοφτοχήνες σου μαζεύουν χρήμα με ουρά χωρίς να δίνουν δεκάρα σε κανέναν, από κάποιους συνταξιούχους παπάδες παίρνεις τη μερίδα του λέοντος, αδιαμαρτύρητα, μιας και δεν χάνουν τίποτα αφού η παχουλή σύνταξή τους έρχεται κανονικά, τι τα κάνεις βρε, τόσο εκλεκτούς και ακριβούς πηδηχταράδες στο άλμα επί κοντώ χρησιμοποιείς για τα βίτσια; Οποίος ξεπεσμός άγιε πατέρα!!

    ReplyDelete
  2. Don't worry about Sotirios, Guardian Trust founder Christodoulou set up a special offshore trust to care of the devil's last sick wants and needs. Why is it he does not publish the Archdiocese's financials like your American buddies? Let the fools believe your bullshit that you live off your government pensions. We all know that is a lie. Go find some dying widow to give you all her assets via a bedside will.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sotirios doesn't publish the financials because no one holds him accountable to. In America if the Archdiocese didn't disclose every year at the clergy laity there would be war. Here most boards and priests either don't care or don't care to do something about it. Did the GCT ask for the financials before they settled on this deal? I'm guessing no. And that's my point.

      Delete
  3. You are wrong about the dying widow to give him all her assets at a bedside will……. Sotirios himself has said that he gets people to donate their assets before dying in order to avoid paying taxes and not to have next of kin go after him in case of a will ……. Next, Christofoulou is the founder of ALEXANDRIA BANK in Grand Cayman where Sotiirios has amassed his many millions…..

    ReplyDelete