Search This Blog

Tuesday, April 27, 2021

Ένα ενδιαφέρον σχόλιο και αρκετές ερωτήσεις προς τον κ. Μανίκη και την κ. Σούλα Τελλίδη…

  Μεταφέρουμε ως πρώτο θέμα, το παρακάτω ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη μας, ώστε να μην «πνιγεί» στο βάθος των δημοσιευμάτων και φυσικά μεταξύ των άλλων σχολίων ώστε να πάει χαμένο μη φτάνοντας στους περισσότερους αναγνώστες μας οι οποιοι ΔΕΝ ψάχνουν όσο πρέπει τις λεπτομέριες. (εννοείται ότι, τυπικά, δημοσιεύτηκε ΚΑΙ στη θέση του)

 

Unknown commented on "Συνεχίζει την προβολή μας το ΒΗΜΑ του Μόντρεαλ.! Ευχαριστίες στον κ. Μανίκη…"

 Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα άχρηστα ποιήματα του κ. Μανίκη. Ωραία ιστορία για την «Ορθόδοξη Φωνή», αλλά ο κ. Μανίκης δεν καταλαβαίνει γιατί η «Ορθόδοξη Φωνή» έχει σημασία. Ο κ. Μανίκης είναι επικριτικός για την ΕΚΤ που σκέφτεται να πουλήσει μια εκκλησία. Αντιτάχθηκε όταν η ΕΚΜΜ ήθελε να πουλήσει ένα γαμημένο ξενοδοχείο γεμάτο πουτάνες. 

Μήπως ενοχλεί τον κ. Μανίκη ότι η «Ορθόδοξη Φωνή» επέλεξε να πουλήσει το Άγιο κτίριό της; Γιατί κανένα MME δεν έκανε θέμα της πώλησης; Ερώτησε ποτέ ο κ. Μανίκης σε ποια τσέπη πήγε η τιμή πώλησης των 380.000 $; Τα χρήματα πήγαν σε άλλο μη κερδοσκοπικό οργανισμό όπως η Αρχιεπι$κοπή ή τα χρήματα πήγαν στις τσέπες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου; Όταν ο κ. Μανίκης παραδέχεται ότι δεν υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για να διατηρηθεί ζωντανή η «Ορθόδοξη Φωνή», τότε γιατί επιμένει ότι και οι 16 εκκλησίες πρέπεί να να παραμείνουν ανοιχτές στο Τορόντο; Μπορούν 14 ή 15 εκκλησίες να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του πληθυσμού; Αυτά είναι τα πραγματικά ερωτήματα που αγνοεί ο κ. Μανίκης.

 Η κτηματομεσίτης που πούλησε το κτίριο της «Ορθόδοξη Φωνή», ήταν η Σούλα Τελλίδη που αγαπά να χρησιμοποιεί τη λέξη «διαφάνεια» σε κάθε πρόταση όταν μιλά στο ραδιοφωνικό της πρόγραμμα. Η Σούλα δεν έκρυψε ποτέ την αφοσίωσή της στον Αρχιεπίσκοπο και λατρεύει να υποστηρίζει την προπαγάνδα του. Ίσως, η λήψη προμήθειας για να πουλήσει το Άγιο κτίριό της Ο.Φ. σημαίνει ότι δεν υπάρχει απαίτηση διαφάνειας για τη Σούλα; Την επόμενη φορά που η ΕΚΜ θέλει να πουλήσει ένα κτίριο, θα μπορεί απλώς να προσλάβει αυτήν την κυρία και ως εκ τούτου θα διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα εκφωνήσει τη λέξη «διαφάνεια» έως ότου πωληθεί το κτίριο. Είναι εκβιασμός. Κάθε δημοσιογράφος έχει μια τιμή ώστε να μπορούν να εξαγοραστούν. Π.Χ., Η Σούλα βάζει πάντα δωρεάν διαφημίσεις στην εκπομπή της για να προωθήσει άλλους δημοσιογράφους και αυτός είναι ο τρόπος της αγοράς της πίστης τους στην ομάδα της. Η ιστορία της «Ορθόδοξης Φωνή» δείχνει πόσο εύκολα μπορούν να αγοραστούν οι υποκριτικοί δημοσιογράφοι που είναι στην τσέπη του Σωτήρη.

No comments:

Post a Comment