Search This Blog

Saturday, December 25, 2021

Εγκάρδιες Χριστουγεννιάτικες Ευχές…

 

Με την Ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων,

Αναγνώστες και Συνεργάτες

Ευχόμαστε σε όλους τους συντελεστές

της αλητήριας συμφωνίας

Κοινότητας – Αρχιεπισκοπής…



6 comments:

  1. Ας είναι καλά όμως, για να πάρουν το μήνυμα αλλιώς Good bye Charlie.

    ReplyDelete
  2. Να υποθέσω ότι είναι οι "ευχές" της χρονιάς;

    ReplyDelete
  3. Η ζημιά που έκαναν παραμένει μπροστά για πολύ χρόνο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ελα τώρα μωρέ. Ότι απόμεινε έδωσαν και ότι εισπράτουν θα δίνουν. Δεν χάλασε και ο κόσμος. Στο κάτω της γραφής, εμείς θα χρησιμοποιούμε τις εκκλησίες για την προσευχή μας και αυτοί θα τις προσέχουν και θα τις σκουπίζουν! Αντί να τους πουμε ευχαριστώ που κατάφεραν τον Αρχιεπισκοπο και τις δέχτηκε, ζητάτε και τα ρέστα μερικοί άσχετοι; ΝΤΡΟΠΗ μας!

      Delete
    2. Για να δούμε. Διότι ακόμα δεν είδαμε την υπογραφή του Αρχιεπισκόπου μας ότι δέχτηκε την παραχώρηση που του έκαναν ο Αρτεμάκης και ο Καραντώνης! Αυτός είναι ικανός να μην τις δεχτεί μέχρι να εξοφλήσουν εντελώς το χρέος τους. Από ότι μαθαίνω, ο γιατρός είναι έτοιμος να μπει στο συνβούλιο σαν πρόεδρος της ερανικής επιτροπής για να εξοφλήσει τα χρέει και να ικανοποιήσει τον φίλο του τον Σωτήριο για να δεχτεί τη δωρεά! Αν ξέρατε τι χαμούρια είναι όλα αυτά, ούτε καλημέρα θα τους λέγατε.

      Delete
    3. Έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στη Κοινότητα αλλά στο Συμβούλιο ενός Οργανισμού υπάρχουν κανόνες και νόμοι που ισχύουν. Η σύγκρουση συμφερόντων είναι παράνομη και τιμωρείται από το νόμο με οικονομικό πρόστιμο. Οπότε αντί να βλέπεις να μπαίνουν θα δεις να βγαίνουν σύμβουλοι.

      Delete