Search This Blog

Thursday, December 23, 2021

Έπιασε …δουλειά ο αντιπρόεδρος της...Κενότητας.!

 

Όπως είναι γνωστό σε ό,σους παρακολουθούν από κοντά τις παροικιακές εξελίξεις και γεγονότα, εκείνη η, πάλαι ποτέ, Ελληνική Κοινότητα ΔΕΝ υφίσταται πλέον, μετά την κατάπτυστη συμφωνία Καραντώνη – Σωτηρίου και την μετέπειτα υπογραφή της από τον πρόεδρο (μπρρρ) Αρτεμάκη.! Αντ’ αυτής, λοιπόν, της γνωστής Κοινότητας, δημιουργήθηκε και …κυκλοφορεί ανάμεσά μας ένα πράμα που λέγεται Κενότητα και είναι κάτι σαν τις κενότητες του αρχιεπίσκοπου και των σφουγγοκωλάριων αυτού.! 

Στην Κενότητα αυτή, λοιπόν, με τις 4 εκκλησίες της, ο αφέντης Σωτηρης, διόρισε – όπως και στις άλλες – ένα συνβούλιο με εντολή να κρατάει τα κλειδιά, να καθαρίζει τους ναούς και να του παραδίδει τα ό,ποια χρήματα καταθέτουν σ’ αυτούς οι προσερχόμενοι πιστοί.! Στο συνβούλιο αυτό, λοιπόν, ο Σωτηράκης, μη έχοντάς το απόλυτη εμπιστοσύνη, ανέθεσε την αντιπροεδρία σε κάποιον …κωλιτό του, ώστε να παρακολουθεί από πρώτο …μάτι τα εκεί τεκταινόμενα, μιας και σχετίζεται ο ίδιος με τον τεκτονισμό.! Αυτός, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος (ονόματα μόλις φτάσουν στα χέρια μας κάποια έγγραφα), απαγόρευσε  με εντολη του στο προσωπικό, να μην επιτρέπουν την είσοδο στο «Πολυμενάκειο Πολιτιστικό (κάποτε) Κέντρο σε ένα νεαρό παιδάκι, με μοναδικό λόγο ότι ο πατέρας του αποκάλεσε κάποτε τον αφέντη πούστη και φυσικά για την υπεράνθρωπη προσπάθειά του να σώσει την Ελληνική Κοινότητα από τον γκρεμό όπου την εγκατέλειψε, φεύγοντας, ο Μενεγάκης.! Το πειθήνιο, λοιπόν, αυτό όργανο, δεξί χέρι του π. προέδρου Αρτεμάκη, προδόθηκε δίχως να το καταλάβει, ώστε να γελάσει από δω και πέρα ο κάθε πικραμένος με τα καθίκια αυτά, τους προδότες του ελληνισμού, διασκεδάζοντας κατά κάποιο τρόπο την ομογένεια για το κακό που την βρήκε, με την παραχώρηση των ΟΛΩΝ στον αλητήριο Αθανασούλα και Βοθρολομαίο.!

Σύντομα, περισσότερα για το συγκεκριμένο αλλά και πολλά άλλα θέματα που ετοιμάζονται να βγούν στην επιφάνεια.!!!

2 comments:

  1. Τόσος ξεπεσμός, τόση αγάπη για καρέκλες εξουσίας νομίζω δεν ξαναείδαμε σε αυτή την παροικία, ή μήπως είδαμε; Και ξέρετε συνδημότες ποιο είναι το κοινό όλων αυτών;

    Όλοι τους νομίζουν ότι είναι και καλά "μορφωμένοι".
    Σέβομαι τους ανθρώπους που καταφέρνουν στη ζωή τους να μορφωθούν.
    Οι δικοί μας όμως πέρασαν και δεν ακούμπησαν γιατί όπως λέει και μία φίλη "άλλο πτυχιούχος άλλο καλλιεργημένος" άνθρωπος.

    Αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο και θέλουν να μας πείσουν ότι για εμάς το κάνουν, για το καλό της παροικίας.

    Παιδιά μη θυσιάζεστε άλλο για το καλό μας, κοιτάξτε λίγο και τον εαυτό σας.
    Κρίμα είστε νέοι άνθρωποι. Τώρα που είπα νέοι, σκέφτηκα ότι η γενιά των τριαντάρηδων είναι αυτή που πρωτοστατεί στον ξεπεσμό.
    Δεν λέμε ονόματα γιατί έμαθα ότι με το καλημέρα απείλησε..., να λοιπόν Αντίποδα γιατί όλοι είμαστε ανώνυμοι.

    ReplyDelete
  2. Who fuck does this idiot think he is to ban a 3 yr old from his community? If he and those that put him in his position had any guts they would demand his resignation for being a complete idiot. I guarantee you he does not have the balls to go after the guy who hired him who happens to be the father of the 3yr old. Get rid of this dirt.

    ReplyDelete