Search This Blog

Thursday, September 30, 2021

Ένας ακόμα αλητήριος συλλογισμός Μανίκη:

 Επειδή υβρίζουμε τον ίδιο και τον Μενεγάκη, συμπεραίνει ότι υβρίζουμε  «και όλους τους Λάκωνες».!!!

Γράφει, λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα:

«Επειδή έγραψα αυτά ο «Αντίποδας» μου επιτέθηκε, και μάλιστα κατά απαράδεκτο τρόπο συνδυάζοντας την καταγωγή του πρώην Προέδρου της ΕΚΤ κ. Μενεγάκη από την Λακωνία, από τη οποία κατάγομαι και εγώ ύβρισε, όχι μόνο εμένα αλλά και την Λακωνία και όλους τους Λάκωνες.»

Αντίποδας: Το ότι εσύ κ. Μανίκη, ο Μενεγάκης και κάποιοι άλλοι λίγοι Λάκωνες είστε αυτό που είστε, δηλαδή πουλημένα στον Σωτήριο τομάρια, ΔΕΝ α πει ότι όλοι οι Λάκωνες είναι στην ίδια με σας …συνομοταξία.! Τελευταία, μάλιστα, λέγεται ότι κάποιοι ομογενής ετοιμάζουν την δημιουργία μιας αντίστοιχης με την δική σας «Φιλική Εταιρεία» οργάνωση στην οποία συμμετέχει και ένα μεγαλοστέλεχος της Παλλακωνικής, με τον ίδιο στόχο, δηλαδή την παράδοση της Κοινότητας στον Σωτήριο, εφ’ όσον βέβαια κερδίσουν τις εκλογές οι οποίες θα γίνουν κάπου στο πρώτο εξάμηνο του 2022.! Αυτό κ. Μανίκη ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τη μεγάλη πλειοψηφία των ομογενών Λακώνων, οι οποίοι ασχολούνται με την Κοινότητα στην οποία, μάλιστα, δύο απ’ αυτούς, προσέφεραν ως πρόεδροι τα μέγιστα, με πρώτον τον Γιατρό Πολυμενάκο, ο οποίος τριπλασίασε σχεδόν την περιουσία της και τον νεότερο Νίκωνα Γεωργακόπουλο ο οποίος την τράβηξε από το χείλος του γκρεμού, όπου την έσπρωξε ο Μενεγάκης, με εντολη Σωτήριου… Γιατί, λοιπόν, γράφεις αυτές τις αλητείες περί Λακώνων κυρ Χρήστο μας; Σας βολεύει, μήπως, να Ωθήσετε την πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων Λακώνων κατά της Κοινότητας; Λίγη ΝΤΡΟΠΗ επιτέλους.!!!   

«Δεν θα αντιγράψω τις ύβρεις του επειδή εκτός των άλλων είναι και γελοίες .

Όμως θα αρκεστώ να του υπενθυμίσω ότι τον περασμένη Μάϊο, υποστηρίζοντας και εκείνος τον θεσμό των Κοινοτήτων που διοικούνται από εθελοντές  που οργανώνονται σε «Ομαδούλες» εν μέσω οχετού πολλών άλλων ύβρεων είχε γράψει και ότι:

«…εμείς αυτή την «Ομαδούλα» γουστάραμε, αυτή εκλέξαμε και μ’ αυτή πορευόμαστε, αφού με αυτή μπορούμε να συντηρούμε την εκατοντάχρονη Κοινότητά μας, παρά τις 40χρονες τρικλοποδιές του *** κ.κ.Σωτηρίου…»

Με αυτά αν και επικυρώνει τα του κ. Κασέκα, αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες και τα ρίχνει στους …Λάκωνες.

Όλα αυτά είναι κατάντια και ντροπή. Όλα αυτά με ξεπερνούν!.»… 

Αντίποδας: Μάλιστα κ. Μανίκη, εμείς τα μέλη της Κοινότητας εκλέγαμε όλα αυτά τα χρόνια την ό,ποια ομάδα θέλαμε, για τη διοίκησή της  και είχαμε πάντα πρόοδο, εκτός από την λαθεμένη μας επιλογή Μενεγάκη, ο οποίος την ξεπούλησε δίχως ΝΤΡΟΠΗ.!!! Τι ΔΕΝ κατάλαβες κύριε Μανίκη και επιμένεις να γράφεις την παραποιημένη «Ιστορία» σου; Τα δικά σου γραπτά είναι κατάντια και ΝΤΡΟΠΗ κύριε όπως και ο σκοπός τον οποίο υπηρετείς, ώστε να έχεις την εύνοια του κλήρου απ’ όπου …τσιμπολογάς το κάτι τις… Άντε, τώρα, φτάνουν για σήμερα τα καλά μας λόγια για σας, μία άλλη φορά περισσότερα.!!!

 

8 comments:

  1. Είναι όντως τυχαίο ότι όλα τα λαμόγια του Σωτήρη που βασανίζουν την παροικία είναι από το ίδιο σύλλογο; Μανίκης, Τελλίδου, Κωνσταντακάκος, ο Άρχοντας Μανωλάκος, ο Βάθης και φυσικά ο ύπουλος Λακωνικός Πατριάρχης. Ο Σωτήριος έχει τους Σπαρτιάτες να προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο με την προπαγάνδα τους. Οι πέτρες εξακολουθούν να γελούν.

    ReplyDelete
  2. Όποιος έχει μύγα, μυγιάζεται, έτσι έπαθε και ο κ. Μανίκης.

    ReplyDelete
  3. Ο Σωτήριος, δεν έχει τους Σπαρτιάτες, κύριε 4:02, αλλά κάποιους από αυτούς, όπως γράφει ο αντίποδας, οι οποίοι όταν του πιάνουν και του φιλούν το χέρι νοιώθουν κάποιο ρίγος σε όλο τους το σώμα! Και φυσικά δεν είναι μόνον Λάκωνες αλλά ρεμάλια από όλη την ελληνική επικράτεια τα οποία βρίσκονται σε Μόντρεαλ και Τορόντο!

    ReplyDelete
  4. Mr Andipothas why don’t you just pick up the phone and call Mr. Maniki to tell him this instead?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρώτον διότι ΔΕΝ μου το είπατε πριν το γράψω και δεύτερον να σας ταλαιπωρήσω λιγάκι και σας που ...επιμένετε να με διαβάζετε.! Θα λάβω, πάντως, υπόψη μου τη συμβουλή σας για ...καμία άλλη φορά.!!!

      Delete
    2. 10:40 Talking to this Sotirio ass licking idiot would be a waist of time.

      Delete
  5. Ε…..!!! Πσιτ, Φίδι με περικεφαλαία (Μανικη) γιατί δεν απαντάς στο που πήγαν τα λεφτά από την πώληση του χτιριου που είχε η Ορθόδοξος Φωνή στο Λαβάλ, σαν ιδρυτής της οργάνωσης και ενεργό, πολύ ενεργό, (Μέγας ιεροκυρηξ) γιατί αποφεύγεις να απαντήσεις …..;;;; Ο μόνος λόγος θα είναι ότι έφαγες κ’εσυ και εγλειψες και την κουτάλα ….Αν εισε καθαρός πες μας που πήγαν τα λεφτά…..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κάναμε μια αναζήτηση στο μητρώο εταιρείας του Κεμπέκ (Registre des Entreprises du Québec) και φαίνεται ότι η Ορθόδοξη Φωνή διαλύθηκε στις 13 Ιουλίου 2021. Παρόλα αυτά, κάθε εβδομάδα υπάρχει μια διαφήμιση στην εφημερίδα του κ. Μανίκη για την Ορθόδοξη Φωνή όπου πωλούν μικρά ραδιόφωνα για 20$. Το άτομο πίσω από αυτή τη διαφήμιση είναι ο κ. Σιούνης, ο οποίος είναι πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ορθόδοξης Φωνής. Χτες, η διαφήμιση ήταν στη σελίδα 34. Γιατί ο κ. Μανίκης βάζει διαφήμιση στην εφημερίδα του για μια εταιρεία που δεν υπάρχει πλέον νόμιμα; Πόσα $$ έχει λάβει για αυτές τις διαφημίσεις; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι σε θέση να πουλήσουν αρκετά ραδιόφωνα για 20 $ για να δικαιολογήσουν τη διαφήμιση κάθε εβδομάδα στο BHMA. Ίσως, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Μανίκης θα λάβει το μέρος του από την πώληση του κτιρίου; Η Σούλα έλαβε την ποσοστά της, οπότε οι άλλοι Λακωνικοί δημοσιογράφοι δικαιούνται το μερίδιό τους. Σωστά; Μπορούν τα λακωνικά λαμόγια να μας δώσουν κάποια διαφάνεια;

      Το Καταστατικό της Ορθόδοξης Φωνής απαιτούσε μεταξύ 9 και 11 ατόμων στο Διοικητικό Συμβούλιο. Για παράδειγμα, το 2014, είχαν 11 άνδρες στο ΔΣ, επειδή όπως και οι Ταλιμπάν, καμία γυναίκα δεν επιτρέπεται στο σύλλογο τους. Αυτά τα 11 άτομα ήταν: Σιούνης, Πρωτοπαπαδάκης, Κερασιάς, Κουτσογιαννάκης, Αδαμακόπουλος, Σπηλιώτης, Χαντζηπέτρος, Ντουράνος, Βασιλάκος, Θεοδωρακάκος και Αργυρακόπουλος. Όταν το κτίριο πωλήθηκε, υπήρχαν μόνο 3 άνδρες που παρέμειναν στο ΔΣ: οι Κερασίας, Σπηλιώτης & Ντουράνος. Πώς επιτρέπεται σε αυτά τα 3 άτομα να πουλήσουν το κτίριο χωρίς Γενική Συνέλευση; Γιατί η Σούλα Τελλίδη, ως κτηματομεσίτης, δέχτηκε να πουλήσει το κτίριο, όταν προφανώς αυτοί οι 3 άνδρες δεν είχαν την εξουσιοδότηση πώλησης; Αντί να χάσουν χρόνο προσπαθώντας να προσδιορίσουν γιατί οι Μπολάνης & Κωσταρίδου αποχώρησαν από το ΔΣ της Στέγης, ίσως οι Λακωνικοί δημοσιογράφοι να προσπαθήσουν να μάθουν γιατί το ΔΣ της Ορθόδοξης Φωνής μειώθηκε από 11 σε 3 άνδρες και αν η απόφαση να πουληθεί το κτίριο λήφθηκε νόμιμα.

      Η απάντηση σε όλα αυτά είναι πολύ απλή. Η θρησκεία στην κοινωνία μας είναι άσχετη και αυτός είναι ο λόγος που οι θρησκευτικές οργανώσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Η θρησκεία είναι για τα πρόβατα. Οι λίγοι άνθρωποι που παραμένουν εμπλεκόμενοι το κάνουν για τις τσέπες τους.

      Delete