Search This Blog

Monday, October 4, 2021

Ακόμα και η δεξιά σου δεν γνωρίζει, τελικά, κ. Μανίκη, τι ποιεί η ακροδεξιά σου.!!!

 

Στην προσπάθειά σου να μπερδέψεις τους αναγνώστες σου, μέσα στα σεντόνια και τους απλωμένους τραχανάδες σου, μπέρδεψες τον εαυτό σου και α σε φάνε οι …κότες.! Αλλά πού και για ποια σοβαρότητα, μιλάμε;

Και ενώ ένα σχεδόν χρόνο τώρα, ρωτάς και ψάχνεις με την … «έρευνά σου» να ανακαλύψεις και να μας πεις:

 

«Πώς φτάσαμε στα σημερινά αδιέξοδα;» και «πού πήγαν τα χρήματα;»

Έρχεσαι και απαντάς, από μόνος σου, χωρίς βέβαια να καταλάβεις, αφού τα όσα γράφεις ΔΕΝ είναι μέρος της έρευνας αλλά άσχετο με αυτό θέμα.!! Γράφει, ποιπόν, κυρ Χρήστο μας και τα εξής:

«Πάντως οι πιστοί, αλλά και όσοι θέλουν να βλέπουν καλοσυντηρουμένους και σε άριστη λειτουργική κατάσταση τους Ιερούς μας Ναούς,  καλό θα είναι να φροντίζουν να ενισχύουν οικονομικά τις εκκλησίες, δίνοντας, ή στέλνοντας  τουλάχιστον το ποσό που θα έδιναν αν πήγαιναν να εκκλησιαστούν.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ιεροί Ναοί ως κτίρια, χρειάζονται πολλά χρήματα για να συντηρηθούν, να ασφαλιστούν, να πληρώσουν τους ιερείς, του ψάλτες τους νεωκόρους.» 

Το παραπάνω κείμενό σου κ. Μανίκη, δεν νομίζεις ότι απαντάει ακριβώς στην επαναλαμβανόμενη για μήνες τώρα ερώτησή σου «πού πήγαν τα χρήματα»; Δεν είναι αυτή η απάντηση που σου έδωσε ο Αντίποδας εδώ 3-4 μήνες τώρα; Και επειδή ΔΕΝ είσαι βλάξ, ώστε με μην αντιλαμβάνεσαι τι λες και τι γράφεις, δεν νομίζει ότι αυτού του είδους η συμπεριφορές είναι ίδιες με τις αλητήριες μενεγακικές και ίσως λακωνικές τοιαύτες; Για σοβαρέψου, επιτέλους, σε παρακαλώ… (Αύριο θα πούμε, πρώτα ο Θεός, περισσότερα)…

 

1 comment:

  1. Αφου γνώριζες ορέ Μανίκη ότι οι Ιεροί Ναοί ως κτίρια χρειάζονται πολλά χρήματα για να συντηρηθούν, γιατί ψάχνεις και μας ρωτάς τόσο καιρό τώρα, πού πήγαν τα χρήματα των εκκλησιών των δυο κοινοτήτων; Γιατί μας δουλεύεις με τα όσα γράφεις; Αίσχος!

    ReplyDelete