Search This Blog

Friday, September 17, 2021

Ακόμα και τον μακαρίτη Χουντικό Δαπέρη επικαλείται, για να μας κατατροπώσει, ο κυρ Χρήστος.!!!

Αφού αναδημοσιεύει κάποιο δικό μας γραπτό, λέει και τούτα:

Αυτά εναντίον μου γράφει. Όμως παρ΄όλα αυτά θα αρκεστώ να γράψω. Ναι θα συνεχίσω την έρευνα, και δεν με πτοούν ούτε οι απειλές, ούτε το υβρεολόγιο του που παρ’ ότι μέχρι τώρα είναι απίθανα αισχρό, απειλεί ότι θα το κάνει αισχρότερο .

Εξ αιτίας αυτών, αναρωτιέμαι για την επιπρόσθετη απειλή που εκτοξεύει εναντίον μου: 

«ΔΕΝ κατάλαβες ακόμα ότι για όλα αυτά, οι   χαρακτηρισμοί μας στο πρόσωπό σου είναι πολύ ήπιοι, ώστε να πρέπει να βρούμε καινούριους και βαρύτερους που να σε εκφράζουν απόλυτα;»

Μέσω αυτά επαληθεύεται για μια ακόμα φορά, ο συχνά επαναλαμβανόμενος από τον μακαρίτη  Γιάννη Δαπέρη ορισμός

«οι υβρεις είναι το όπλο των αδυνάτων».

Τι μπορούμε να του πούμε τώρα, για τον αείμνηστο Γιάννη, τον …εκπρόσωπο του Πατακού στο Μόντρεαλ; Είναι δυνατόν να τα βάλει κάποιος με τους δύο αυτούς Γίγαντες (όχι τα  φασόλια, βέβαια) της Μοντρεαλητικης δημοσιογραφίας; Απλά πάμε πάσο και τους προσπερνάμε αφού ΔΕΝ …λέει, μια ενασχόληση και συνέχεια επί του ζητήματος. Στο κάτω κάτω, ΔΕΝ γνωρίζουμε τίποτα για τον άνδρα, εκτός της χουντικής του προέλευσης και ενασχόλησής του.! Καμιά άλλη φορά, ίσως…

1 comment:

  1. Έχετε μήπως κάποια αμφιβολία κ. αντίποδα ότι ο κ. Μανίκης είναι το ίδιο με τον Δαπέρη; Ούνα φάτσα ούνα ράτσα είναι, μην το ψάχνεις, όλοι εδώ το γνωρίζουμε πλέον..

    ReplyDelete