Search This Blog

Wednesday, September 22, 2021

Ποιος είπε ότι ο «Ιεράρχης» μας Σωτήριος πήγε διακοπές;

 θΜετά την …πνευματική συνάντησή του με τον πατριάρχη, πείρε σβάρνα τα υπουργεία, για να λύσει διάφορα προβλήματά μας.!!!

Δεν είναι αδιάφορος στα προβλήματα του ποιμνίου του ο αρχιεπίσκοπος Σωτήριος, όπως …κακώς τον κατηγορούν μερικοί.!

Ο …πνευματικός παΤΕΡΑΣ – κατ’ αυτόν «κουραφέξαλας» – με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο Φανάρι, για «προσευχή» και συζήτηση με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο, για δικά μας και άλλα οικονομικής – ως συνήθως - φύσεως ζητήματα, πέρασε και από την Αθήνα να …τακτοποιήσει και κάποια πολιτικής φύσεως θέματα της ομογένειας, όπως ας πούμε η επανίδρυση του περιβόητου ΣΑΕ και πως θα το …καπελώσει, με την ευκαιρία της φίλα προσκείμενης προς την Εκκλησία, συντηρητικής κυβέρνησης της Ελλάδας.

Για το λόγο αυτό, εξ’ άλλου, η επίσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών και η συνάντηση με τον υφυπουργό και τον γεν. γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ.κ. Ανδρέα Κατσανιώτη και Γιάννη Χρυσουλάκη. Επειδή βέβαια δεν είμασταν αυτήκοοι μάρτυρες της συζήτησης, μπορεί η συνάντηση να έγινε έτσι για πλάκα, ώστε να φωτογραφηθούν και να προβληθούν λίγο, αφού ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει και πολλές δημόσιες, εκτός ναοιύ, παρουσίες και προσβολές τους…     

 

 

23 comments:

  1. Δεν βλέπω να σε ενοχλεί Αντίποδα που ο πνευματικός σου πατέρας συνωστίζεται εν μέσω πανδημίας εκτός εκκλησίας και φωτογραφίζεται χωρίς μάσκα με τους πολιτικούς του φίλους. Μόνο να κουνάς το δάχτυλο στους άλλους για εμβόλια και μάσκες ξέρεις καημένε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο πνευματικός μου παΤΕΡΑΣ αγαπητέ, έχει το Χριστό μαζι του και ΔΕΝ τον κολλάει ο ιος.! Εκτός αυτού, προστατεύει και τους συνομιλητές του, αν θέλεις να μάθεις.!!!

      Delete
    2. σιγἀ, με ἐπεισες

      Delete
    3. αλλά μἀλλον ειρωνεύεσαι τον Χριστό και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό.

      Delete
    4. He doesn't have Christ with him in our churches every Sunday when giving communion... in fact his example is the virus is stronger then Christ and we must fear the virus

      Delete
  2. Είχα την ατυχία να μη γνωρίζω τν Χριστό και ως εκ τούτου ΔΕΝ μου επιτρέπεται η ειρωνεία... Το ότι εσύ ΔΕΝ κατάλαβες ότι ειρωνεύομαι τον Σωτήριο και μόνο, εγώ ΔΕΝ φταίω, εντάξει;;; Αν, τώρα, ο Χριστός είναι τόσο κακός ώστε να μην καταλάβει την προς Σωτήρη ειρωνεία, καλά θα κάνει να με τιμωρήσει όπως μου αξίζει...

    ReplyDelete
  3. Συνέχεια ασχολείσθε με τον Σωτήριο . Όταν φύγει με τι θα ασχολείσθε ; Πολλή αξία του δίνεται με το γράφετε συνέχεια γιαυτον
    Τι θα γίνουν οι παπάδες που είναι κολλητοί του τώρα
    Πάντως η Εκκλησία βρίσκεται σε πνευματικό επίπεδο χαμηλά

    Από τη μια ο Σωτήρης , από την άλλη μεριά οι παπάδες που κατηγορούν ο ένας τον άλλον , έχουν φέρει την Εκκλησία σε κρίση

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το ότι ασχολούνται με τον Σωτήριο είναι, νομίζω, διότι ασχολείστε και σεις, διαβάζοντάς αντίποδα.! Διαφορετικά θα σας ...χάνανε από πελάτες.! Όσο για την αξία τουΣωτήριου, την απέκτησε μόνος του με τα κουσούρια του και τα κουσούρια κάποιων ανωτέρων του... Για το τι θα απογίνουν οι παπάδες που είναι κολλητοί του, άσε να το αποφασίσουν οι ίδιοι. Φυσικά η απανταχού Εκκλησία και ιδιαίτερα του Καναδά έχει τα χάλια της, λόγο των άσχετων κληρικών αλλά και των πολλών υποκριτών "πιστών" της οι οποίοι νομίζουν ότι τους κοροϊδεύουν.!!! Νομίζεις ότι, πέρα από το 10-20% των δήθεν...πιστών, οι άλλοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν τι τομάρια είναι οι περισσότεροι των κληρικών; Αλλά τι να κάνουμε, αφού είμαστε αδύναμοι ενώ η Πολιτεία φοβάται και τον ...ίσκιο της ακόμα, η κατεβάζει και τα πανταλόνια για να μη τυχόν και χάσει τις ψήφους των ηλιθίων.!!!

      Delete
    2. 12:10 χαχαχα! Καλά λες τι θα κάνουν αυτοί οι ηλίθιοι όταν θα φύγει ο Σωτήριος; Ασχολούνται τόσο πολύ με τον Σωτήριο αλλά ήθελα να ξέρω πότε ήτανε η τελευταία φορά που πατήσανε μέσα στην εκκλησία;

      Delete
  4. Απο ότι πληροφορούμαι υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν να πούν κάτι καλό για το διπλανό τους παπά.
    Τούς έχει κυριεύσει ο εγωισμός. Γίνανε παπάδες για να διδάξουν για το Χριστό και μέσα τους έχουν πολλά πάθη που ξέρουν να τα κρύβουν.
    Ολα τα προγράμματα να κάνει κανείς στην εκκλησία του, εάν δεν έχει το Χριστό μέσα του, υποκρίνεται.
    Ολα τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατ' αρχάς, αφού δεν έχουν κατι καλό, τι να πουν; Ψέματα; Δεύτερον, ποιος σας είπε ότι έγιναν παπάδες να διδάξουν για τον Χριστό και όχι για να κάνουν καλό μεροκάματο ή να κρύψουν κάποιο κουσούρι τους; Τέλος, γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους στην Εκκλησία - κληρικούς 'η λαϊκούς - που να μην είναι υποκριτές; Εγώ δεν ανεβάζω το ποσοστό τους πάνω από το 15%, εσείς πόσο νομίζετε ή πιστεύετε ότι είναι; Χθες, ο άλλος, ο Ελπιδοφόρος, παρευρέθηκε σε εγκαίνια ενός σπιτιού των Τούρκων, στις ΗΠΑ! Προσπάθησε ο ...φουκαράς να κρατήσει την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο, αλλά το ανακάλυψαν τα ...λαγωνικά! Φαίνεται πως ως Τούρκος υπήκοος, ένοιωσε κάτι μέσα του, ή θέλησε να φανεί καλός μαζί τους ώστε σε μελλοντική υποψηφιότητά του για την Πατριαρχία, να τον δεχθούν ως πατριάρχη, οι Τούρκοι.. Σωστά ότι όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μάτια του κόσμου και ιδιαίτερα των Φαρισαίων - υποκριτών, κοινώς καθηκιών.....

      Delete
  5. Εχω ακούσει ότι κάποιος μαθητής της Σχολής , που είναι παπάς τώρα, προτού γίνει, έβριζε και βλαστημούσε. Τί άλλο θα ακούσουμε.
    Ελεος πιά. Παπάδες που δεν έχουν αγάπη μέσα τους ,όσα διπλώματα και να έχουν , είναι άχρηστοι.!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I wrote a response explanation this situation of for 8:56 and it wasn’t posted. Why?

      Delete
    2. Διότι στο λεξικό μας ΔΕΝ υπάρχει η λέξη "προδες" της οποίας το νόημα ΔΕΝ γνωρίζουμε.!

      Delete
    3. Andipothas your blog exists so you can insult Sotirios and also Minakis. Maybe try finding a real hobby instead of pretending to know what you’re talking about and filtering the truth to fit your agenda.

      Delete
  6. Ντροπή του . Μπροστά σε ανθρώπους να βρίζει και τώρα να κάνει τον παπά ;

    ReplyDelete
  7. Δυστυχώς θυμάμαι κάποιον στο Τορόντο . Και τώρα είναι παπάς κάπου στον Καναδά

    Τι να πει κανείς . Άνθρωποι με αδυναμίες

    ReplyDelete
  8. Say what you want about Sotirios but last I checked he wasn’t supporting a Turkish Dictator. Sotirios doesn’t get played by anyone, especially Erdogan. Elpidophoros could learn a lesson from Sotirios.

    ReplyDelete
  9. Ντροπή για ένα παπά να βρίζει. . Εάν εννοούν κάποιον φοιτητή που ήταν διαβητικός , μην δίνετε σημασία . Φωνακλάς σε όλα του .
    Αυτός δούλεψε. Κ με το Σωτηριο
    και με την Κοινότητα .

    ReplyDelete
  10. Όλοι εσείς που γράψατε για το φοιτητή της Σχολής που έβριζε , ξέρετε το όνομα του.
    Γιατί δεν το γράφετε ; Ρουφιάνοι !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ρουφιάνοι, φυσικά, είναι αυτοί που ΔΕΝ γράφουν το όνομά του - αν το γνωρίζουν - και όχι εσύ, βέβαια, που πεθαίνεις για να το μάθεις, σωστά; Εσύ είσαι απλά μια κουφαλίτσα κουτσομπόλα, να υποθέσουμε;

      Delete
  11. Καλά , ξέρουμε το όνομα του . Δεν χρειάζεται να δημιουργησουμε περισσότερα προβλήματα με το να αναφέρουμε το όνομα του.
    Ας αλλάξει μόνος του

    ReplyDelete
  12. Είναι ενας παπάς στο Δυτικό Καναδά . Αφήστε τα υπόλοιπα. Ισωςνα έχει αλλάξει αν και οι παπάδες έχουν εγωισμό και δεν αλλάζουν εύκολα.

    ReplyDelete