Search This Blog

Wednesday, March 3, 2021

Ένα ενδιαφέρον, …ανώνυμου αλλά σοβαρού βλακα, σχόλιο, το μεταφέρουμε εδώ ώστε να πληροφορηθείτε όλοι σας και να ενημερωθείτε σωστά…

 

AnonymousMarch 2, 2021 at 4:12 PM

Ακούγοντας διάφορα για την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο και γκουγκλάροντας έφτασα ως εδώ. Διάβασα ένα άρθρο που είχε αναρτηθεί όπως και τα σχόλια που το συνόδευσαν. Κατά την άποψή μου και μέχρι στιγμής, το μόνο κείμενο που περιέγραψε ξεκάθαρα την κατάσταση της Κοινότητας, αλλά έδωσε και απάντηση στις απαιτήσεις του Σωτηρίου ήταν η «Εβδομάδα» και μπράβο της.

Όλα τ’ άλλα, ήταν και είναι «άλλα λόγια να ….» προσθέστε ό,τι θέλετε.

Όσο για το ύφος και τις ύβρεις σου προς οποιονδήποτε τολμά να ασκήσει κριτική στις διοικήσεις της κοινότητας και πάλι η «Εβδομάδα»  σου έδωσε την πρέπουσα και ανάλογη απάντηση σ’ ένα άρθρο της με τίτλο «ο αυτόκλητος ‘‘πους της’’ Κοινότητας». Αν μη τι άλλο, διάβασα σωστά Ελληνικά.

Σ.Αντίποδα: Είναι αλήθεια ότι η «εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα «Εβδομάδα», προσπάθησε να περισώσει κάτι από την τρωθήσσα «αξιοπρέπειά της», με τις ατυχείς καταχωρήσεις της κατά της Ελληνικής Κοινότητας, ανεβάζοντας ένα άρθρο, της συντακτικής της ομάδας, το οποίο, παρ’ ότι ανατρέπει το νόημα του προηγουμένου άρθρου της, ΔΕΝ κάνει καν αναφορά στην κωλοτούμπα της αυτή. 

Η εντός μόλις μιας εβδομάδος αλλαγή πλεύσης ως προς την άποψή της για τα κατά της Κοινότητας γραφόμενα Σωτηρίου, μαρτυρούν ή προδίδουν και μια κάποια συμπαιγνία των δυο, με στόχο την Κοινότητα.! Αυτά όμως, λόγω περιορισμένου χρόνου, θα τα δούμε εν καιρώ, δίδοντάς τους την ευκαιρία να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν (όπως νομίζουν) την συνομωσία τους και να πετύχουν την …παραίτηση του …ακατάλληλου Δ. Συμβουλίου, του προέδρου Αρτεμάκη. Εμείς ως γαϊδούρια, διαθέτουμε την ανάλογη υπομονή και θα περιμένουμε.!

Υποχρεούμαστε όμως να τους βοηθήσουμε να συμπληρώσουν τη φράση τους «αλλα λόγια να …» με τη γνωστή τους και πρακτική για αυτούς λέξη «γ@μιόμ@στε», βάζοντας αν θέλουν και λίγη αγάπη…

Όσο για τις ύβρεις μας, είναι αλήθεια ότι είναι λίγο περισσότερο ήπιες απ’ ότι χρειά ζονται τα γαϊδούρια της κλίκας Σωτηρίου και φυσικά ο ίδιος ο κουραφέξαλας, πνευματικός παΤΕΡΑΣ τους. Πενήντα ολόκληρα χρόνια ο αλητήριος προσπαθεί να βάλει στο χέρι του την περιουσία του Ελληνισμού του Τορόντο, εκμεταλευόμενος κάποιες γριές ανήμπορες και φυσικά κάποιες – ευτυχώς όχι πολλές – υποκρίτριες, δήθεν θρησκευόμενες, κυράτσες και κάποιους, χωρίς ανάστημα, νεόπλουτους, οι οποίοι  τρέχουν πίσω του για να καλύπτουν τις πομπές τους, με το αζημίωτο, πιθανόν.!

Εδώ θα σταματήσουμε, μέχρι να βρούμε και να διαβάσουμε το άρθρο τους με τα σωστά ελληνικά και τίτλο «ο αυτόκλητος ‘‘πους της’’ Κοινότητας». Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε πώς ανακάλυψαν και μας φωτογραφία ως  «αυτόκλητους» και «πουστηδες» της Κοινότητας… Θα πρέπει να έχουν μεγάλη πρόσβαση σε κέντρα πληροφόρησης.  

No comments:

Post a Comment