Search This Blog

Friday, March 5, 2021

Μετά τον Σωτήρη, κι’ ο άγιος Νικόλαος στο χώρο των κτηματομεσιτών.! Αυτόν τον …τύπο(τένιο) πατέρα, υποστηρίζουν οι υποκρίτριες …θεούσες.!!!

 Property Owner REPPAS ENTERPRISES INC, ST-NICHOLAS GREEK ORTHODOX 

Address 27 TEDDINGTONPARK AVE TORONTO ON


 

Μήπως μπορεί κάποιος, από τους λαλίστατους αλητήριους της αγίας και ιεράς Έδρας, να μας πει ποιο είναι το συνεταιράκι με το οποίο ο …άγιος Νικόλαος, αγόρασε την παλιά Επισκοπή Τορόντο στο 27 TEDDINGTON PARK AVE.;

Ναι, αναφερόμαστε σε εκείνη την παλαιά αμαρτία, του Σωτηράκη, η οποία ως τεραστίου μεγέθους  σκάνδαλο, ανάγκασε σε παραίτηση τον τότε Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητρόπολης, αείμνηστο π. Απόστολο Ανανιάδη.

Όχι, δηλαδή, ότι μας λείπουν οι πληροφορίες, αλλά απλά θέλουμε από τα λαλίστατα κατακάθια, που το παίζουν και πιστοί, να μας πουν με τι γνώσεις και άλλες πληροφορίες τους οπλίζουν τα αφεντικά τους και βγαίνουν δημόσια – και πάντα ανώνυμα – και μας επιτίθενται.!

Μήπως μπορούν, κάποιες όψιμες …θεούσες, να μας πουν πότε ρωτήθηκαν και αποφάσισαν να συνεταιριστεί ο άγιος Νικόλας με την εταιρία Ρέππας, για να αγοράσουν την παλιά τούτη αρματία;

Ελπίζουμε σε κάποια απάντηση, ώστε να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε τους λίγους αναγνώστες μας, πριν πιάσουν το θέμα οι «φτερένες» των εφημερίδων και το κάνουν φύλο και …φτερό.!


6 comments:

  1. Κάποιος εκεί πέρα μας κοροϊδεύει με τα χαζά του. Πού βρήκε την εταιρεία αυτή ο αγιος Νικόλαος και συμφώνησαν να συνεργαστούν; Ο ένας στους ουρανούς η άλλη στη γη, ποιος έκανε το προξενιό; Μου φαίνεται ότι λέτε πολλές βλακείες και κάθετε ο κόσμος και σας πιστεύει. και μπορείτε να μου πείτε τι δουλειά έχει ο Αρχιεπίσκοπος και τον ανακατεύετε σε τέτια θέματα; Άντε σοβαρευτείτε λίγο σας θερμοπαρακαλώ, είναι κρίμα να λέτε τέτοια πράματα!

    ReplyDelete
  2. Δεν μπορεί να είναι δυνατόν να συνεργάστηκε ο άγιος Νικόλαος με μια αγνώστων στοιχείων επιχείριση και σεις να μας το παρουσιάζετε σαν τετελεσμένο γεγονός. Αυτά είνε γέννημα της φαντασίας σας για να αποπροσανατολίσετε κάποιους ομογενείς που δεν ξέρουν πολά πράγματα. Περιμένεται και θα βγούν όλα στη φόρα για να σας πάρει και να σας σηκώσει.

    ReplyDelete
  3. $20 dollar title search will confirm all the above

    ReplyDelete
  4. Κοιταξτε. Το ποιος είναι ιδιοκτήτης του κτιρίου αυτού βρίσκετε πολύ εύκολα. Έχετε αρκετούς σωγαμπρους κτηματομεσίτες στη κοινότητα που μπορούν να βρουν αυτή την πληροφορία.
    Για την ακρίβεια το κτίριο αυτό πουλήθηκε τον Απρίλη του 2016 για $4.5 εκατομμύρια. Φαίνεται ότι τα γεράματα σε πιάσανε κ. αντίποδας.
    Ουρινελλα Χατζιγιαννης

    ReplyDelete
  5. Μπράβο κ. αντίποδας που επανήλθες στο θέμα του αρχιεπισκόπου. Δεν είναι ποιο ωραία να γράφεις για επίκαιρα θέματα αντί για παιξίματα των πουλιών; Ε;
    Ουρινελλα Χατζιγιαννης

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είσαι, διολάκι, τελικά ρε Ουρινέλα, ΔΕΝ σου ξεφεύγει τίποτα. Ακόμα και το πότε πουλήθηκε, ξέρεις και την τιμή του, αλλά γιατί ΔΕΝ μας λες και τον ιδιοκτήτη για να μην ψάχνουμε εδώ κι' εκεί, ρωτώντας τον κάθε άσχετο; Δεν συμφωνήσαμε να τα λέμε όλα μεταξύ μας; Όσο για το παίξιμο των πουλιών τους, τι φτέμε εμείς που το βαρεθήκατε, πλέον; Αλλάξτε το το χόμπι σας κάνοντας κάτι άλλο. Εξ' άλλου το όνομα ως Έδρα της μαλακίας σας έχει κατοχυρωθεί και στις αρμόδιες υπηρεσίες, πώς μπορεί να αλλάξει; Αν πληροφορηθούμε κάποια αλλαγή γούστου, βλέπουμε...

      Delete