Search This Blog

Sunday, September 20, 2020

1.: Ενημερωτικό σχόλιο για τον νέο βοηθό επίσκοπο «Πατάρων» κ. κ. Αθηναγόρα…


 Τρώγοντας …έρχεται η όρεξη.! Ανώνυμος «φίλος», αναγνώστης μας, διαβάζοντας τα τελευταία σχόλια για την Αρχιεπισκοπή μας και τον νέο επίσκοπο κ. Αθηναγόρα, άνοιξε, - όπως όλα δείχνουν, - η όρεξή του και άρχισε να ασχολείται εκτενώς με τον εν λόγω κληρικό, ανακαλύπτοντας κάποια δημοσιεύματα για το έργο και τις ημέρες του, στην προηγούμενη θέση του, στην Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης. Ένα από τα κείμενα αυτά είναι το παρακάτω το οποιο και σας μεταφέρουμε, με κάποιες φυσικά επιφυλάξεις μας για την ορθότητα του περιεχομένου… Γράφει, λοιπόν.:

Προς ενημερωση των φιλων αναγνωστων του Αντιποδα. Αρθρο σχετικα με τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ-ΡΟΤΑΡΥ, ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ, Αθηναγορα/Αλεξανδρο/Σταυρο Σαλμα. Προς γνωσιν των πιστων: Οικουμενισμος=Καταστροφη της Ορθοδοξιας, διαλυση της πατριδας και της οικογενειας, καταστροφη αρχων και αξιων (π.χ. πολλαπλα κουταλακια. Μαλλον ιδεα του Παταρων ηταν!)

Υπάρχουν εγκυρες πηγες που λενε οτι ο Παταρων Σαλμας καταχραστηκε πολλα χρηματα απο τις θεσεις που ειχε στην Μητροπολη Θεσσαλονικης. Το ιδρυμα και το Ξενοδοχειο. Η οικογενεια του πλουτησε μεσα σε διαστημα λιγων χρονων. Σιγουρα μεσω των οικονομικων του αυτων ικανοτητων και οικουμενικων-μασονικων διασυνδεσεων συνδεθηκε με τον Σωτηρη. Και τωρα νατος που κανει τα ιδια και στο Τοροντο... https://www.facebook.com/Filoi.tis.Gnisias.Esfigmenou/posts/814505995265006/ Εκδήλωση των Ρόταρυ στο ξενοδοχείο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, με την ευλογία του Άνθιμου. (!!!). Αποτέλεσμα εικόνας για ανθιμος και λαιονς ... Σχολιο ιστολογιου μας : καποτε ο κ.Ανθιμος μας ειπε οταν αναρτησαμε μια φωτογραφια του [επανω] οπου μιλουσε σε εκδηλωση των Λαιονς οτι ηταν φωτομονταζ , τωρα τι εχει να μας πει για το παρακατω αρθρο μαζι με τις νεες φωτογραφιες ,και αυτες φωτομονταζ ειναι ; ΑΙΣΧΟΣ: Η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παρέλαβε φιλανθρωπική βοήθεια από το Ρόταρυ; Επισκεπτόμαστε την επίσημη ιστοσελίδα του Ρόταρυ. Διαβάζουμε την πρόσκληση : "Ο Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης Ανατόλια με τα Ροταράκτ του και ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Θεσσαλονίκης, με την ευγενική υποστήριξη του Τάγματος των Ιπποτών του Ναού της Ιερουσαλήμ, και του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και άλλων οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, σας καλούν στην εκδήλωση: « Θεσσαλονίκη & φιλότιμο » η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΔΙΑΚΟΝΙΑ, Νικολάου Πλαστήρα 65, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη μας. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα ευλογήσει ο "Παναγιότατος Μητροπολίτης" Θεσσαλονίκης, κος Άνθιμος και θα παραδοθούν σε διάφορα ιδρύματα της πόλης μας (ΦΑΡΟΣ του πατρός Αθηναγόρα, Σύλλογος Πολυτέκνων κ.α.), ρουχισμός, παπούτσια, παιχνίδια, κουβέρτες και είδη οικιακού εξοπλισμού.

 


2 comments:

  1. Μα να μην υπάρχει ένας καλός παπάς!!! Όλοι οι αμαρτωλοί και πονηροί στη δήθεν ιεροσύνη καταλήγουν. Πρέπει να ξεσηκωθούμε και να σας διώξουμε με το άγριο; Πάρτε δρόμο αλήτες. Αμάν πια...

    ReplyDelete
  2. Τέως π. Αλεξανδρος Σαλμας και νυν Πατάτων. Μασόνος, μπίζνεσμαν, οικονομολόγος και ομιλητής-συγγραφεας σε: Θέματα Κοινωνικής Οικονομίας - Από την κοινωνική επιχειρηματικότητα, στις κοινωνικές επενδύσεις και στην κοινωνική τραπεζική!!!

    Ορίστε: http://socioeco.weebly.com/social-economy-themes.html

    ReplyDelete