Search This Blog

Friday, September 18, 2020

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Θέμα η …Πατριαρχική Ακαδημία της Αρχιεπισκοπής Καναδα…




 Φίλος αναγνώστης, μας έστειλε ένα σχόλιο με αφορμή το τελευταίο άρθρο μας για τον Σωτήριο και την θεολογική του σχολή, κατάρτισης ιερέων για τις ανάγκες της Αρχιεπισκοπής Καναδά. Μπορεί το παρακάτω άρθρο να μη μας εκφράζει απόλυτα, αλλά επειδή ο συγγραφέας του φαίνεται ότι γνωρίζει πολλά πράγματα για το συγκεκριμένο αντικείμενο σας το μεταφέρουμε αυτούσιο με την πίστη ότι θα σας βοηθήσει να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και συγχρόνως να διορθώσετε με τα σχόλιά σας τυχόν αναλήθειες ή και παραλείψεις… Διαβάστε, λοιπόν, το πόνημα και τα ξαναλέμε, αν χρειαστεί…

 Ο μονος λογος που υπαρχει αυτη η δηθεν, ο Θεος να την κανει, σχολη, ειναι για να μαζευει ο Σωτήριος χρηματα. Ερχονται καθε χρονο μερικοι ανυποψιαστοι να φοιτησουν στη σχολη χωρις να ξερουν το μαρτηριο που τους περιμενει. Οι περισσοτεροι, αν οχι ολοι φευγουν με την πρωτη ευκαιρια. Ο Σωτηρακης δεν θελει παπαδες ικανους και καλους ανθρωπους. Θελει σκλαβους και ψυχρους επαγγελματιες ηθοποιους να του μαζευουν τα λεφτα. Ας ειναι αμαρτωλοι, ας ειναι χωρισμενοι, ας ειναι ανικανοι, ας εχουν τατουαζ, ας μην ξερουν ελληνικα, αγγλικα ή και τα δυο και ας μην ξερουν να ψαλουν, ας ειναι χοντροι σα μοσχαρια απο την λαιμαργια. Δεν μας πειραζει. Λεφτα να μαζευουν. Υπαρχουν εκατονταδες εναρετοι στον Καναδα που θελουν να γινουν ιερεις. Δεν τους κανει, ομως. Θα κανει αυτους που θα παιξουν καλα το ρολο. Και οι κακομοιροι που ερχονται απο Ελλαδα και φευγουν μολις δουν τι ανθρωπος ειναι, καλο του κανουν για να δικαιολογει τις επιδοτησεις και δωρεες για τη σχολη. Ας φευγουν. Δεν τον νιαζει. Τα λεφτα τα παιρνει αυτος. Γιατι εφυγε ο Παπαδεας χωρις να ολοκληρωσει ουτε ενα χρονο ως διευθυντης εκει; Ειδε τα εσχη και δεν αντεξε. Οσο για την ακαθαρσια και τη μπιχλα εκει μεσα, στα 10τ.μ δωματια-ασφυκτικα κελια και τα κοινοχρηστα, ακαταλληλα μπανια και τουαλετες που μονο σταβλο και υπονομο θυμιζουν, δεν υπαρχουν λογια. Θερμανση; Ανυπαρκτη! Εξαερισμος; Για κλαματα. Η μουχλα βασιλευει. Μακαρι να φωτιστει ο Θεος, καποιος ανθρωπος απο την υπηρεσια υγειηνης να τους κανει μια επισκεψη. Αλλα μαλλον θα τον γρασαρει ο Σωτηρακης και ολα καλα... Αυτος εχει τα τζακουζια του και τις σαουνες στο υπερπολυτελες διαμερισμα του στον 4ο. Καμια φορα στελνει τα αποφαγια του απο τους αστακους και τα μπον φιλε απο τα πριβε γλεντια που κανει εκει με ηγετες αλλων θρησκειων, να φανε και οι φοιτητες κανενα ψιχουλο... Αλλα ντροπη μας που λεμε την αληθεια… Ειμαστε αντιχριστοι και σατανιστες!! Πρεπει να τους αφησουμε να κοροιδευουν τον κοσμακη και να το βουλωνουμε για να ειμαστε καλοι (χαζοι) χριστιανοι. Το ασχημο ειναι που ελπιζαμε πως ο επισκοπος Παταρων θα ηταν καλλυτερος. Αλλα ματαια. Δαιμων και υποκριτης κι αυτος... Ευχαριστώ, C.K.

 

6 comments:

  1. Τα ως άνω γραφόμενα είναι καταπέλτης κατά της Αρχιεπισκοπής και του Αρχιεπίσκοπου. Αν έστω και τα μισά αληθεύουν, ο Σωτήρης πρέπει να ξεκουμπιστεί αμέσως από προσώπου καναδικής επικράτειας και να πάει για πιάτσα στα δικά τους γκέτα!

    ReplyDelete
  2. δεν καταλαβα, μηπως ειναι ονομαζομενος τραμπ ο κκ σωτηριος; τετοια εχθρα και μισος μονο κατα του τραμπ το ‘χω ξαναδει! C.K.

    ReplyDelete
  3. Βλεπετε Χριστιανοι??? Να τος ο πρωτος χαζος και υποχειριος του Σωτηρη. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΧΡΑ, τρομαρα του. Οι υπολοιποι θα την ονομασουν αντιχριστο, σατανιστη και ουτο καθε εξης. Δεν εχουν τι να πουν μπροστα στην αληθεια. Προσπαθουν να θολοσουν τα νερα. Προσπαθουν να στρεψουν αλλου την προσοχη του κοσμου. Προσπαθουν να κρυφτουν. Το ρασο τους δυστυχως τους κρυβει καλα γιατι το εχουμε δυστυχως συνδεσει με την αγιοτητα και τον σεβασμο. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. Αλλα μονο το αντιθετο ειναι. Δαιμωνες και παραμυθαδες. Το ξερετε οτι κανουν μαθηματα εκει μεσα για το πως να στεκονται, πως να τονιζουν τις λεξεις, πως να ρυθμιζουν τη φωνη στο κηρυγμα, πως να υπνωτιζουν και να πειθουν τον κοσμο??? Βλεπουν βιντεο απο προτεσταντες ομιλητες για να μαθουν την τεχνη του πειθεσθαι! Το μαθημα το ονομαζουν...δωστε προσοχη ΕΔΩ: Το ονομαζουν "ΗΘΙΚΗ". δΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ??? Και ο διδακτωρ? Ενας παπας που κανει σουζες κατα μισισαγκα μερια με μια χαρλει ντειβιντσον μηχανη και πετσινο σακακι. Αυτο δεν ειναι ιεροσυνη. Θεατρο και ελεγχος του κοσμου ειναι. Και το ονομαζουν Ξυπνηστε κοσμε!!!Οι τεχνικες που χρησιμοποιουν και μαθαινουν στην δηθεν σχολη ειναι: καρφωμα πισω απο την πλατη, διαιρει και βασιλευε, αντιστροφη ψυχολογια, την τεχνικη του ψεματος, το κουτσομπολιο και διαδωση ψευδων ειδησεων και χαρακτηριστικων περι προσωπων ωστε να καταστρεφουν αυτους που μιλουν την αληθεια και χαλανε τα σχεδια του Σωτηρη... Ο υποχειριος του Σωτηρη 1:33 δεν εχει να πει τιποτα περι του αρθρου γιατι ειναι ολα αληθεια. Καντε μια βολτα απο κει και θα δειτε μονοι σας. Αν σας αφησουν βεβαια. Το νου σας...παραμονευουν σαν κερβεροι! Ιδιαιτερα αυτος ο φαλακρος ο παπα σπιουνος. 40 χρονια στον καναδα, ακομα αγγλικα δεν εμαθε! Ο 1:33 ειναι τοσο ηλιθιος και πιστος στον αφεντη του που προσπαθει να αλλαξει το επικεντρο εστιασης της προσοχης στον τραμπ και οχι στον Σωτηρη και τους δαιμωνες του. Αντε να ξυπναμε σιγα σιγα. Κριμα να μας υπνωτιζουν κατι ανικανοι.

    ReplyDelete
  4. @sep18 7:42
    ακου, φαίνεται οτι γνωρίζεις μερικά πράγματα που είναι στην κοινή γνώση ανέκαθεν. και τώρα μας τα κάνεις μια περίληψη φωνάζοντας, χωρίς να μας πεις και τίποτα καινούργιο. εσυ είσαι <> του θυμού! γιατί τόσο θυμωμένος; ζηλεύεις; πες μας κάτι που δεν έχουμε ακουση και ασε τους χαρακτιρηζμους για πιο έξυπνους απο σένα.

    ReplyDelete
  5. Ρε μεγάλε, κάτσε καλά... Υπάρχουμε κ' εμείς οι άσχετοι που ΔΕΝ τα γνωρίζαμε όλα αυτά, όπως και πολλοί φίλοι αναγνώστες μας και οι οποίοι θέλαμε να τα μάθουμε. Γιατί δεν μας τα έλεγες εσύ, λίγο νωρίτερα, όλα αυτά; Και εν πάσι περιπτώσει ρώτησέ του, του ανθρώπου, για ποιά πράγματα θέλεις να μάθεις, μήπως ξέρει για να σου πει και να μάθουμε κάτι παραπάνω κι' εμείς οι ανίδεοι; Διότι, ΔΕΝ μπορεί, αφού ήξερες όλα όσα έγραψε ο 11:19, κάτι παραπάνω απ' αυτόν θα πρέπει να γνωρίζεις... Πες μας λοιπόν, κάποια απ' αυτά που ΔΕΝ μας είπε, μιας και φαίνεσαι λίγο περισσότερο έξυπνος απ' όλους μας.!

    ReplyDelete
  6. Το σχολιο του 7:42 ειναι ακομα μια επιβεβαιωση της αληθειας. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ και χωρις να υπαρχει λογος. Η αληθεια ειναι του Χριστου. C.K.

    ReplyDelete