Search This Blog

Wednesday, September 23, 2020

Και λίγο από Σωτήριο για να μην ανησυχούν μερικοί …δικοί του.!


 Είναι αλήθεια ότι …ξεχαστήκαμε με τα έργα και την παρουσία του βοηθού επίσκοπου Πατάρων Αθηναγόρα και παραλίγο να θυμώσει μαζί μας, ο Σωτήριος, κατά πως λένε οι κακές γλώσσες στην παροικία… Ευτυχώς όμως που βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που τον …λυπήθηκε  και μας έστειλε κάποια σχόλια όπως τα άκουσε να συμβαίνουν στους «διαδρόμους»  της …ιεράς Αρχιεπισκοπής του.

Γράφει, λοιπόν, με αφορμή τους νέους εξ’ Ελλάδος υποψήφιους σπουδαστές της Ακαδημίας, και όχι μόνο, τα εξής:

Θα φάνε καλά κι αυτοί αν τελικά έρθουν... τελευταία όσοι έχουν λογική και σωας τας φρένας, φεύγουν. Αν μόνο ήξερε ο κόσμος, για παράδειγμα, πως ουρλιάζει ο Σωτήριος εκεί μέσα στα γραφεία, στον 4ο, όταν δεν του πάνε καλά τα οικονομικά σχέδια, θα τραβούσαν όλοι τα μαλλιά τους. Δαιμωνίζεται. Ουρλιάζει σαν εκδιδομένη γυνή σε συνδυασμό με σειρίνα πυροσβεστικού οχήματος. Τρέχει δεξιά-αριστερά από γραφείο σε γραφείο και ψάχνει κάποιο θύμα να εκτονωθεί. Τους διώχνει όλους έξω στο προαύλιο για 2-3 ώρες μέχρι να ξεσπάσουν τα νεύρα του. Μην τυχόν σε πετύχει, κάνε, καλύτερα, την διαθήκη σου. Δεν είναι καλά ο άνθρωπος. Δαιμωνισμένος ψυχασθενής. Απόλυτα ακατάλληλος για την θέση που κατέχει.

Μια φορά είπε σε κάποιο δειπνο: "Ειμαι ο μόνος ικανός να καταφέρω να πάρω από τον οποιοδήποτε όσα χρήματα θέλω". Φαντάσου εγωισμό και τι ύπουλους, παράνομους τρόπους και απειλές χρησιμοποιεί για να πετύχει τους στόχους του. Απόλυτα επικίνδυνος άνθρωπος. Και ωραία που παριστάνει τον ήρεμο και πράο άνθρωπο τις Κυριακές στην εκπομπή του! ε; Άριστος ηθοποιός, (να λέμε και τα …καλά του)…

 

 

No comments:

Post a Comment