Search This Blog

Saturday, September 26, 2020

Εδώ και τώρα συγνώμη για τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό σου, παπα-Τραντάφιλε…


 Είναι τουλάχιστον Απαράδεκτο να χαρακτηρίζει «προδότη», έναν επί πολλά χρόνια εθελοντή – εργάτη και σημερινό πρόεδρο, της μεγάλης Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο, τον κ. Αντώνη Αρτεμάκη, ένας πρώην υπάλληλός της και ακριβά αμειβόμενος ιερέας της, όπως είναι ο Παπα-Τριαντάφυλος ο Πορφύρης.!

Απαιτούμε, λοιπόν, εδώ και τώρα μια ταπεινή συγνώμη, όπως επιβάλλεται και θα σου έλεγε ακόμα και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός ΑΝ είχε; την παραμικρή, έστω, σχέση ή επικοινωνία μαζί Του…

Τέτοιες συμπεριφορές, είναι απαράδεκτες πράξεις πεζοδρομίου, παπα-Τριαντάφυλε και επιβάλλεται η αποκατάσταση, διαφορετικά επιβεβαιώνονται όλα όσα λέγονταν και λέγονται εις βάρος σου, πως μια ολόκληρη ζωή ζούσες σ’αυτά, παρέα με τους  κάθε είδους κουσουριάριδες…

Αυτή την αγάπη σας δίδαξε ο Χριστός, ανεβαίνοντας στο σταυρό, μωρέ; Να αποκαλείται προδότες τους υπηρέτες της Εκκλησίας Του; Ντροπή σας…  

6 comments:

  1. δηλαδή κάνει η μάλλον κάνουν οι κοινοτικοί τους νομοταγείς και το αποτέλεσμα είναι οτι δεν μπορεί ένας που θέλει να μεταλάβει σωστα! είναι απίστευτο αυτό που έκαναν. και τώρα δέχεται πυρα και δεν αντέχει! σας κατάλαβε όλος ο ελληνισμός. σας ξερει. δεν χρειάστηκε να το πει ο παπάς.

    ReplyDelete
  2. Πρώτα απ' όλα, για να μη κατηγορηθούμε ότι αφήσαμε το καλύτερο για "επιδόρπιο", σας λέμε από τώρα ότι είστε ένας βλάκας και μισός... Οι Κοινότητα και οι κοινοτικοί ΔΕΝ κάνουν αλλά είναι νομοταγείς πολίτες, αντίθετα από τον Τριαντάφυλο που ομολόγησε ότι οι άλλες Εκκλησίες κοινωνούν με το ίδιο κουταλάκι, διότι ΔΕΝ έχουν "προδότες".!!! Θα προτιμούσε δηλαδή να θέσει σε κίνδυνο κάποιον βλάκα σαν εσένα ο οποίος θα ήθελε να ...σώσει την ψυχή του κοινωνώντας με κρασάκι και ψωμάκι, εν μέσω Κορωνοϊού. Διότι, μη μας πεις ότι με τη Χολή και την κακία που βγάζει από μέσα του ο παπάς αυτός, θα τον ακούσει το Άγιο Πνεύμα και θα κατέβει να τα μετατρέψει σε Αίμα και Σώμα Χριστού!! Αλλά βρίσκει και κάνει. Εδώ αφιέρωσε πάνω από 15 λεπτά της ώρας να διαβάζει τον διάλογο του Αθανάσιου Λεμεσού με μια κάποια Ελένη, αντί να την βοηθήσει να βρει έναν καλό ψυχίατρο, μήπως και γίνει καλά το κορίτσι. Άκου την ομιλία του παπα, την π. Κυριακή και θα καταλάβεις, αν και λιγάκι δύσκολο για σένα.....

    ReplyDelete
  3. Ας διαβάσουν όλοι την επιστολή του κ. Σαχά για το θέμα της Θ.Κοινωνίας. Μια επιστολή απάντηση στούς "ταλιμπάν" του Μ. Αθανασίου και στούς παπάδες που θέλουν να το παίξουν πιό παραδοσιακοί από τούς άλλους.
    Είναι δυνατόν ένας παπάς να μιλά με τέτοιο τρόπο μέσα στην Εκκλησία ? Είναι δυνατόν να προσφέρεται η Θ.Ευχαριστία , η αγάπη του Θεού, και να ακούγεται "το γαύγισμα" του παπά.?

    Ολοι έτοιμοι να κάνουν τους ευσεβείς αλλά μέσα τους/μας, υπάρχουν αρκετα δαιμόνια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. οπως κάνεις κ´εσύ τον ευσεβή.

      Delete
  4. «Λάλησε ο φουκαράς ο παπα-Τραντάφιλος…
    Απαράδεκτος με λογια πεζοδρομίου, ο παπα-Τριαντάφυλος αποφάσισε ο ίδιος να μετέτρεψει τον άμβωνα σε εξέδρα για την εκτόξευση υβρεολογίου και πολιτικών κηρυγμάτων.
    Δηλητήριο και μίσος στάζει ο (ΑΓΙΟΣ) ΄΄΄ΑΓΕΝΗΣ πατέρας. Πραγματικός αντιπρόσωπος του Θεού επι της Γής.
    Κανονικα θα επρεπε να υπηρχε αυστηρος νομος για ιερεις σαν αυτον, δηλαδη παχυα σαπουναδα καλο βαθυ ξυρισμα και πεταμα απο το χωρο της εκκλησιας προς παραδειγματεισμο και των υπολοιπων τετοιοι ιερεις θα προσεγγισουν νεο κοσμο στην εκκλησια; μην τρελλαθουμε κι ολας.
    Υπαρχει κοσμος που του φιλαει το χερι αυτου του ανθρωπου οσο τον βλέπω και εχω ταση για εμετο.. σιχαματα.
    Ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία χρειάζεται αμεσα ο ασεβής, παπα συκοφαντης
    «Εσύ, πάτερ, ανταποκρησου με την μετάνοιά σου;»

    ReplyDelete
  5. What do you expect from a priest who has gone senile? He has joined the club of other well known flame throwing vile preachers. Unfortunately our church has no other priests to replace him. The theological academy has no more students who want to become boy toys of Sotirios. Better to have no priest then these idiots.

    ReplyDelete