Search This Blog

Sunday, June 21, 2020

Ο Εφραίμ γονατιστός μπροστά στην Αγ. Ζώνη, προσεύχεται για τον Κορωνοϊό.!


Πολλές προσευχές «έπεσαν» το τελευταίο τετράμηνο για να σταματήσει η πανδημία του Κορωνοϊού. Προσευχές στο Θεό, τον Κύριο Ιησού Χριστό, την Παναγία και όλων των Αγίων, του Αγίου Πνεύματος συμπεριλαμβανομένου. Όπως όμως, όλα δείχνουν, σοβαρό αποτέλεσμα ΔΕΝ υπήρξε, - μέχρι στιγμής - ώστε οι, όλων των βαθμών κληρικοί, να αποταθούν πλέον σε αγιοποιημένα υλικά αγαθά, όπως είναι η Αγία Ζώνη, μπας και κάνουν το θαύμα τους.
Έτσι, λοιπόν, σήμερα Κυριακή, ο γέροντας Εφραίμ του Βατοπαιδίου, σε μια στιγμή μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, προσευχήθηκε γονατιστός μπροστά στην Αγία Ζώνη, για τον τερματισμό της πανδημίας του Κορωνοϊού. Με την ευκαιρία να πούμε ότι στην Ι. Μονή, τελούνται καθημερινά παρακλήσεις και διαβάζονται ειδικές ευχές για τον κορωνοϊό.!
Θα περιμένουμε, λοιπόν, το αποτέλεσμα της …γονατιστής προσευχής του Εφραίμ, στην Αγία Ζώνη ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το ποιος έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο Θεό.!
Και να δούμε συγχρόνως αν θα αφήσουν - όλοι αυτοί οι κομπογιαννίτες ιερωμένοι – κάτι όρθιο, στην Εκκλησία μας, κάτι, δλδ, που να μη το εξευτελίσουν, μαζί με την πίστη μας.!
Αφού γνωρίζετε, πολύ καλά ρε, «άγιοι πατέρες» ότι ο Θεός σας έχει γραμμένους, γιατί επιμένετε ώστε, μαζί με σας, να γελοιοποιείτε τους αγίους και την Εκκλησία;

3 comments:

  1. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι κυκλοφορεί ακόμα ο κορονοϊός! Ιδιαίτερα μετά τις τόσες προσευχές ενός αρχιεπίσκοπου προς τον μοναδικό αληθινό Θεό όπως μέρα νύχτα τον αποκαλεί! Μήπως μας δουλεύουν όλοι αυτοί οι κύριοι για να κάνουν τη δουλειά τους η οποία δεν είναι άλλη από το οικονομικό όφελος; Κάτι που είναι λίγο δύσκολο να πιστέψει κάποιος γνωρίζοντας πόσο πολύ απεχθάνονται τον πλούτο ειδικά οι κληρικοί..

    ReplyDelete
  2. Να και κάτι που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Όταν ο Χριστός πέταξε έξω από τον ναό όλους τους εμπόρους, που πωλούσαν διάφορα χαϊμαλιά(τούρκικο) και τέτοια, όλοι αυτοί οι έμποροι, γίνανε παπάδες.

    ReplyDelete
  3. Να και κάτι που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Όταν ο Χριστός πέταξε έξω από τον ναό όλους τους εμπόρους, που πωλούσαν διάφορα χαϊμαλιά(τούρκικο) και τέτοια, όλοι αυτοί οι έμποροι, γίνανε παπάδες.

    ReplyDelete