Search This Blog

Wednesday, April 29, 2020

Σε τέτοιους Διδάκτωρ(τενεκέδ)ες ξέπεσε το «Εθνικό».!


Καμαρώστε κείμενο γραμμένο από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του «Εθνικού»,  εναντίον ενός ενεργού με τα κοινά ομογενή, ο οποίος …τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη του για την τελευταία δικαστική απόφαση Επαρχιακού δικαστηρίου.

Και όλα αυτά γραμμένα σε επίσημο χαρτί, χωρίς να σέβεται εντελώς τον οργανισμό που υποτίθεται ότι «υπηρετεί» και τον οποίο «υπηρέτησε ως πρόεδρός του, (!!!) όταν έμεινε …ορφανός την μετά Μενεγάκειο εποχή, ο αλητήριος Δρ.…
Γράφει, μεταξύ άλλων και τα εξής ο Dr. …Λάπας:
Ντροπή σου  που σε εκτιμούσα κάποτε.
Από αυτά που ΖΗΤΉΣΑΤΕ ξοδεύοντας τα χρήματα του μακαρίτη άξιου Έλληνα Γεωργακάκου, που τα είχε μαζέψει για ΕΘΝΙΚΟΥΣΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ, δεν πήρατε TIPOTAEKTOS από τις ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΉ ΓΙΑ 9 ΑΠΟ ΤΑ 307 άρθρα ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΎΝ.
ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ  ΤΟ ΠΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΥΖΑΤΕ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ.READ THE ARTICLES OF THE PRESS RELEASE, YOU HIDE THE ARTICLES OF THE DECISION FROM PUBLIC ON PURPOSE.
BESIDES ΤΑΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ…. JOIN THEM
ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ!  ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΑ,
ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, SPEAKER ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.

Ποιος, λοιπόν, πρέπει να ντρέπεται κυρ Κόστας; Μη βιάζεσαι όμως, έρχονται και τα άλλα… Μέχρι τότε να προσέχεις τον Δρ. πρόεδρο, τις κυρίες αντιπροεδρίνες σας και φυσικά τα λοιπά Πανεπιστημιακά στελέχη του Δ. Συμβουλίου σας και οπωσδήποτε τον συλληφθέντα με την γίδα στην πλάτη, ινστρούχτορά σας…   


3 comments:

  1. Αφού ρε είναι ξεπεσμένο από πολλά χρόνια τώρα το κογκρέσο στους ντενεκέδες αυτούς οι οποίοι βόλεψαν ότι κινήτε και αναπνέει γύροτους για να τους δόσουν έγλη! Μεγάλη ξεφτίλα για την ομογένεια τα έργα τους!

    ReplyDelete
  2. Μα τους γνωρίζουμε από χρόνια, ο ινστρούχτορας πάντα από πίσω και μπροστά οι αθυρόστομοι, γραμματείς και φαρισαίοι. Ντροπή μας που αντιπροσωπευόμαστε από τέτοιους και ντροπή τους που αυτοαποκαλούνται δόκτορες. Τέτοιοι είναι μωρέ οι doctors? Με λερωμένα τσίπικα πλαστικά μπουφάν;

    ReplyDelete
  3. Εγώ δεν βλέπω διδάκτορες αλλά αμόρφωτους δικτάτορες που βλέπουν στον ύπνο τους ότι είναι και δημοκράτες. Το άλλο που θέλω να πω είναι το ότι δεν νομίζω ότι αντιπροσωπεύουν κανέναν εκτός από τον εαυτούλη τους. Ούτε καν τις αντιπροεδρίνες και τα άλλα μέλη του συμβουλίου τους. Μόνο η κερία Σοφή αξίζει εκεί πέρα και ουδείς άλλως. Για το λερωμένο μπουφαν έχω να σου πω κύριε ίτι το καλό γαΪδούρι φαίνεται χωρίς το σαμάρι.

    ReplyDelete