Search This Blog

Tuesday, May 16, 2017

Συνεχίζονται οι αναγνωρίσεις…



Μια ακόμα μΕΓΑΛΗ επιτυχία του «Εθνικού» (τους).!
  Θα θυμάστε, οι περισσότεροι τουλάχιστον, τα παλιά… καλά χρόνια, όταν οι βουλευτές της Επαρχίας έστελναν τα τηλεγραφήματα προς τον Τύπο της περιοχής τους με το γνωστό σε όλους περιεχόμενο «κατόπιν ενεργειών μου εγκρίθηκε η πίστωση για το τάδε έργο της περιοχής».!!!
Ε, κάτι παρόμοιο κάνει τώρα το «Εθνικό» με την αναγνώριση  της Γενοκτονίας από κάποιο Δήμο, στον Καναδά.! Τρέχει αμέσως στο ΦΒ να μας πει ότι «κατόπιν ενεργειών του» ο τάδε
Δήμος αναγνώρισε την Γενοκτονία…
Φυσικά και δεν μας ενοχλεί το γεγονός αυτό, έστω κι’ αν δεν είναι δικαιοδοσία κάποιου δημοτικού συμβουλίου τέτοια σοβαρά ζητήματα, αλλά να, μας ενοχλεί το ότι δεν μας ανακοινώνουν, το ίδιο έγκαιρα, τόσα και τόσα άλλα έργα που πετυχαίνουν …καθημερινά «κατόπιν ενεργειών τους» ή και τα ό, σα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα, προς όφελος του ελληνισμού τούτης της χώρας.! Γιατί τόση …μετριοφροσύνη βρε λεβέντες; Ανακοινώστε στον κόσμο τα «έργα και τις ημέρες σας» και μη τους …επιτρέπετε πλέον να σας διώχνουν  από τις εκδηλώσεις –και από καρέκλα σε καρέκλα- ως «ανεπιθύμητους».! Και να πούμε ότι ΔΕΝ πράξατε ΤΙΠΟΤΑ άλλο στη διάρκεια των τελευταίων 5-6 χρόνων, θα μας κάψει ο Θεός...!
Όλα, λοιπόν, στο φως της δημοσιότητας για να ξέρει και ο λαός σας.!!!  

No comments:

Post a Comment