Search This Blog

Tuesday, October 25, 2016

Ένα γουρουνόπουλο στη σούβλα της ταβέρνας «Φλώριδα»





Το καλοκαίρι και οι ζέστες έφυγαν, τελικά, οπότε  ο Ανδρέας ο Παπαδάκος είχε την φαεινή ιδέα να παραγγείλει ένα ψητό γουρουνόπουλο στον Βασίλη Μοσχονά του εστιατόριου Φλώριδα, επί της PAPE, ώστε να υποδεχτούμε –έστω και λίγο νωρίς- τα σχετικά κρύα και τον επερχόμενο  Χειμώνα…
Έτσι την Κυριακή το βράδυ κατά τις 8:00 ήταν όλα έτοιμα και η παρέα απολαύσαμε
ένα καλοψημένο και πολύ νόστιμο γουρουνάκι από τα χέρια του μαέστρου ψήστη Βασίλη Μοσχονά. Περιττό να πούμε ότι το κόκκινο κρασί «ΥΠΑΡΧΩ» ήταν  ένας τέλειος συνδυασμός με το συγκεκριμένο ψητό.!
Για τους λίγους άπιστους, μερικές φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά…







No comments:

Post a Comment