Search This Blog

Tuesday, October 25, 2016

ΚΑΙΑΔΑΣ- ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Εκλογές στο «Ελληνικό Σπίτι» Ο κ. Γιάννης Φαναράς επανεξελέγη δια βοής πρόεδρος.


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή οι εκλογές στο «Ελληνικό Σπίτι» για την ανάδειξη του νέου Δ. Συμβουλίου του οργανισμού, το οποίο κατά την συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από μέλη του προηγούμενου. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το νέο Δ. Συμβούλιο επανεξέλεξε πρόεδρο του τον νυν πρόεδρο κ. Γιάννη Φαναρά, ενώ σε προσεχή συνεδρίαση του θα εκλέξει τους λοιπούς αξιωματούχους του.

Εκείνο που έχει σημασία να επισημάνουμε είναι η απαξίωση της διαδικασίας των εκλογών από τα ΜΜΕ της παροικίας μας.

 Ακόμα και ο εκδότης μιας μηνιαίας «επιθεώρησης» ή έστω εκπρόσωπος της δεν είχε την τιμή να παρακολουθήσει έστω και για λίγο τη διαδικασία αυτή, ενώ έσπευσε, πρώτος και μοναδικός, να απαιτήσει και να εισπράξει –ως μη όφειλε- ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό για το μέγεθος του προϋπολογισμού της Εφορευτικής Επιτροπής, για κάποια ανακοίνωση η οποία του στάλθηκε προς πληροφόρησή του, και την ό, ποια κατά την κρίση του χρήση, όπως εστάλη μέσω Τηλε-ταχυδρομείου και σε δεκάδες άλλους ομογενείς προς ενημέρωσή τους.

Αλίμονο αν όσοι ομογενείς λαβαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις από διάφορους οργανισμούς ή τους συλλόγους τους, χρεώσουν τον οργανισμό αυτό με ποσά αντίστοιχα με τους ανθρώπους στους οποίους μετέφεραν το συγκεκριμένο μήνυμα, ΔΕΝ θα έφτανε ούτε καν ο κρατικός προϋπολογισμός, αντί του πενιχρού προϋπολογισμού μιας Εφορευτικής Επιτροπής ενός φιλανθρωπικού, μάλιστα, οργανισμού όπως είναι το «Ελληνικό Σπίτι».!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κύριος εκδότης θα επιβεβαιώσει τη σοβαρότητά του με την επιστροφή των χρημάτων αυτών που εισέπραξε για την εν λόγω «ανακοίνωση» περί εκλογών και όχι διαφήμιση, η οποία προϋποθέτει και μια ανάλογη συμφωνία του κόστους της. Διαφορετικά θα βρεθεί σε κάποια μειονεκτική, αν όχι δύσκολη, θέση εις βάρος της καλής του φήμης… Θα επανέλθουμε –αν χρειαστεί- με περισσότερες λεπτομέρειες ή ίσως και συγκεκριμένα στοιχεία ως προς το ζήτημα αυτό…

No comments:

Post a Comment