Search This Blog

Thursday, October 27, 2016

Στα πλαίσια του Μακεδονικού Πολιτιστικού Μήνα



Ομιλία με θέμα: «Οι διάδοχοι του Μ. Αλέξανδρου: Η πολιτιστική και Καλλιτεχνική διάδοση του Ελληνισμού σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο».
Ο Καθ. Andrew Faulkner παρουσιάζει τον ομιλητή Dr. Craig Hardiman
 
Η Παμμακεδονική Ένωση Οντάριο και το Ινστιτούτο Ελληνικών Μελετών του Waterloo, διοργάνωσαν χθες βράδυ, στο Μακεδονικό Πολιτιστικό Κέντρο, ομιλία με θέμα : «Οι διάδοχοι του Μ. Αλέξανδρου: Η πολιτιστική και Καλλιτεχνική διάδοση του Ελληνισμού σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο». Ομιλητές ήταν οι καθηγητές Dr. Craig Hardiman και Andrew Faulkner, οι οποίοι με γλαφυρή και απλή κατανοητή γλώσσα παρουσίασαν την Πολιτιστική και Καλλιτεχνική διάδοση του Ελληνισμού, από τον Μ. Αλέξανδρο σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο. Ο εορτάζων πρόεδρος
της Παμμακεδονικής Δημ. Κάρας παρουσίασε, ως οικοδεσπότης, τους δυο καθηγητές και τους ευχαρίστησε για την προθυμία τους να συμμετάσχουν στην διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής. Παρόντες μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του γενικού προξένου κ. Αλέξανδρου Ιωαννίδη, κ. Παρασκευή Ντόβα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Νικ. Λαμπίρης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής του Χάμιλτον και πολλοί άλλοι όπως οι εκπαιδευτικοί κυρίες Βίβιαν Βάσσος και Ειρήνη Στούμπου, καθώς και ο γ. γραμματέας της οργάνωσης Γιάννης Πύργος. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή.


















No comments:

Post a Comment