Search This Blog

Wednesday, September 21, 2016

«Παιδιά, μη το… διαλύσετε»



Σε ανοιχτή γραμμή ο Τσίπρας με Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.!!!
Το μοντέλο «Ανδρέα», ο ρόλος της Τένιας Μακρή, ο επιτελικός σχεδιασμός Καρανίκα

Δεν έχουν τέλος οι διεθνείς πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής η οποία ήδη έχει αναβαθμίσει το γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας. Μετά τη Μεσογειακή σύνοδο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει ειρηνευτική πρωτοβουλία σε όλα τα μέτωπα αξιοποιώντας το προσωπικό του, διεθνές κύρος προκειμένου να μπλοκάρει το διαζύγιο Αντζελίνας Τζολί – Μπραντ Πιτ. Στο Μαξίμου
θεωρούν ότι πρωτοβουλίες περίπου τέτοιου βεληνεκούς (όχι όμως τόσο μεγάλου) είχε αναλάβει στη δεκαετία του 80 ο Ανδρέας Παπανδρέου στην υπόθεση του πολέμου στο Τσάντ όπου είχε καταφέρει να φέρει στο ίδιο τραπέζι του διαλόγου Καντάφι και Μιτεράν.
Ο πρωθυπουργός αξιοποιώντας την καλή σχέση που έστησε με την Αντζελίνα Τζολί κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην Ελλάδα θα επιχειρήσει να στήσει γέφυρες επικοινωνίας στο ζευγάρι .
Μάλιστα, οι πρώτες σκέψεις είναι να καλέσει το ζευγάρι σε συνάντηση την οποία θα συντονίσει ο κ. Τσίπρας και θα συμμετέχει επίσης η κ. Τένια Μακρή ως σύμβουλος ζευγαριών.
Για το μέρος της συνάντησης αναζητείται ένα ειδυλλιακό μέρος σε ελληνικό νησί προκειμένου να προωθηθεί και το ελληνικό τουριστικό προϊόν. Φόρμουλα αναζητείται και για την συμμετοχή τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του Βασίλη Λεβέντη.
Τον  συντονισμό της φιλόδοξης πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού έχει αναλάβει ο Ν. Καρανίκας ο οποίος μετά από ένα εξαιρετικά ατυχές γεγονός  κατά την επίσκεψη της κ. Τζολί στο Μαξίμου, διαμόρφωσε μια έντονη, φιλική σχέση μαζί της ανταλλάσσοντας μηνύματα συχνά στο Facebook.
Κάθε ομοιότηταης συμπτωματική…

No comments:

Post a Comment