Search This Blog

Sunday, September 18, 2016

Το πράμα που υποδύεται τον πρωθυπουργό...



 Αυτό το πράμα που υποδύεται τον πρωθυπουργό, δεν έχει μπέσα και φιλότιμο, δεν έχει ιερό και όσιο, δεν διστάζει να ξεπουλήσει τα πάντα για χάρη της καρέκλας του.
Αυτό το τσαμπουκαλεμένο, μόνο στα λόγια, αντράκι, αυτή η ρόμπα η ξεκούμπωτη, υπέγραψε τόσα θανάσιμα πράγματα για τη χώρα που ούτε η χούντα δεν θα τολμούσε.
Ναι ο ξεβράκωτος ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά, Αλέξης Τσίπρας, δεν άφησε αεροδρόμιο, οικόπεδο, κτήμα και λιμάνι που να μην το πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί, δεν δίστασε να βάλει υπογραφή και να δεσμεύσει ως εγγύηση στο Υπερταμείο ό,τι έχει και δεν έχει αυτή η
χώρα για 99 χρόνια.!
Κι όμως βγάζει τη μούρη του και κορδώνεται ως το νέο απέναντι στο παλιό, ανοίγει το στόμα του και ξερνά αηδίες και ασύστολα ψέματα, ότι όλα όσα κάνει είναι για το καλό του λαού και της χώρας.!
Ε λοιπόν αυτός ο σατανικός και ραδιούργος τύπος, αυτός ο αρρωστημένος εγκέφαλος, δεν αντιμετωπίζεται με ευγένειες, λεπτότητες και καθωσπρεπισμούς.
Η μόνη λύση είναι η επίθεση κατά μέτωπο με απαξιωτικό τρόπο, να μην μπορεί να πάρει ανάσα από τα νεύρα, να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του, να εκδηλώσει την αλητεία του και να δείξει αυτό που είναι πραγματικά και όχι ο χαμογελαστούλης που αρέσει και έχει πρόσωπο, να μικρύνει ακόμα περισσότερο στα μάτια της κοινωνίας, να τον σιχαθεί όλος ο κόσμος, να απομυθοποιηθεί, να πέσει πιο χαμηλά και να μην σηκώνεται με τίποτα.
Διαφορετικά θα κυκλοφορεί ελεύθερος, ασύδοτος και καμαρωτός, πουλώντας μονίμως φύκια για μεταξωτές κορδέλες και πλανεύοντας τα πλήθη, πίνοντας όμως αίμα σαν τον βρικόλακα των Καρπαθίων.

No comments:

Post a Comment