Search This Blog

Monday, July 11, 2016

Ένας αγνός συμπάροικος-πατριώτης γράφει…



Λάβαμε και ευχαρίστως αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο το οποίο μας έστειλε κάποιος, προφανώς φίλος, ώστε να μας ενημερώσει για το τι συμβαίνει γύρω μας. Είναι αλήθεια ότι χωρίς τη συνδρομή του δεν θα γνωρίζαμε το πόσο ενδιαφέρον άνθρωπος βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου του «Εθνικού» Κογκρέσου, κατέχοντας συγχρόνως την Γραμματεία του μΕΓΑΛΟΥ οργανισμού και μαζί τις Δημόσιες (σ)χέσεις και που είναι ο συντάκτης του κειμένου αυτού.!
Τον ευχαριστούμε, ως εκ τούτου, για τα καλά του λόγια και περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια του αναγνώσματος…
(σημ. Για όσους δεν καταλάβατε, είναι ο ίδιος συμπάροικος Έλληνας πατριώτης ο
οποίος στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει τους γνήσιους Έλληνες από τα …μιάσματα, αποκάλεσε πριν από ένα χρόνο και κάτι, τον αείμνηστο Κώστα Κρανιά «ανθέλληνα».!!!) Διαβάστε, λοιπόν, τι γράφει και ενημερωθείτε:
Ο Πρόεδρος της ΕΚΤ με τα φιλαράκια του
Ένας Πρόλογος στα κείμενα που θα ακολουθήσουν.
Λέει μια παροιμία μας “πες μου ποιός είναι ο φίλος σου για να σου πω ποιός είσαι”.
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος Τορόντο με δύο “Κοπρόσκυλα”της παροικίας. Πόσο κύρος προσδίδει ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κάνοντας παρέα με δύο “παράσιτα”;
Επειδή λοιπόν θα λεχθούν πολλές “αληθείς αναλήθειες”, θα πρέπει να αναφέρω τον διάλογο που ανταλάξαμε στο πανηγύρι του Άη Γιάννη την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016.
Απευθυνόμενος στον πρόεδρο Αρτεμάκη είπα:“Είναι ντροπή σας, σαν πρόεδρος της κοινότητας να κάνετε παρέα με αυτά τα δύο “κοπρόσκυλα” που μόνο διχόνοια και διχασμό έχουν φέρει στην παροικία και τίποτε παραπάνω”.


3 comments:

  1. ΕΙΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ReplyDelete
  2. Αγαπητέ Αντίποδα, μη ξεχνάτε πως οι ηλήθιοι είναι αήτητοι. Το μλαζεμα δεν βοηθάει, άλλο χρειάζεται. Το παιδί πάσχει από διοικητικό σύνδρομο. Θέλει σώνει και καλά καρέκλα και όχι οποιαδήποτε καρέκλα, καρέκλα με κουτάλα. Όσο για τον Μητροπολίτη, αν όλοι πούμε αυτά που πιστεύουμε, θα κάνει αγωγές το μισό Τορόντο.

    ReplyDelete