Search This Blog

Friday, June 3, 2016

PALAIS ROUALE: 30 Χρόνια Προσφοράς…




Στο μέσον ο κ. Γιάννης Δάγωνας, έχοντας δεξιά του την κ. Ειρ. Κερογλίδου και τον δικηγόρο κ. Γιάννη Σώτο, ενώ αριστερά του είναι ο πρόεδρος του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννης Φαναράς και ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Γιαννόπουλος.

Μετά από πρόσκληση του κ. Γιάννη Δάγωνα, βρεθήκαμε για λίγο στην αίθουσα δεξιόσεων  Palais Rouale, όπου γιορτάζονταν τα 30 γενέθλια ύπαρξής της και προσφοράς σε χιλιάδες οργανισμούς, οργανώσεις και οικογένειες που την χρησιμοποίησαν για να οργανώσουν τις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις τους. Πλήθος από πελάτες και φίλους βρεθήκαμε σε μια καταπληκτικά διαρρυθμισμένη και ευρύχωρη αίθουσα για να απολαύσουμε και «του πουλιού το γάλα» σε ορεκτικά και ποτά, προσφορά των ιδιοκτητών-διαχειριστών του χώρου αυτού.
Ο κ. Γιάννης Δάγωνας, παρ’ όλα τα προβλήματα κινητικότητας που τον βασανίζουν τον τελευταίο
καιρό, ήταν παρών σε όλα τα «πηγαδάκια» που σχημάτιζαν οι παρευρισκόμενοι καλεσμένοι του, τους περισσότερους εκ των οποίων υποδέχονταν αυτοπροσώπως και  με χαμόγελα στην είσοδο της αίθουσας κατά την έλευσή τους.
Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, παρακολουθήστε μερικές από τις φωτογραφίες των παρόντων προσκαλεσμένων στη δεξίωση-γιορτή για τα 30 χρόνια του όμορφου και φιλόξενου αυτού χώρου, του Palais Rouale



 


















No comments:

Post a Comment