Search This Blog

Wednesday, May 18, 2016

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΕΙΟ



Μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση των κυριών  της Αγ. Ειρήνης «Η Πρόνοια».!



Πάνω από 300 ομογενής, άνδρες και γυναίκες, γέμισαν χθές βράδυ την μεγάλη αίθουσα του «Πολυμενάκειου», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Τμήματος κυριών «Η ΠΡΟΝΟΙΑ», της Αγ. Ειρήνης, με την ευκαιρία του δείπνου που οργανώνει κάθε χρόνο για την οικονομική βοήθεια της εκκλησίας και της Κοινότητας γενικότερα.

Φαΐ, πιοτό, χορός και διασκέδαση ήταν η προσφορά των διοργανωτών στους καλεσμένους τους, μαζί με μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά… Από τη λαμπρή αυτή εκδήλωση των πιστών χριστιανών της εκκλησίας έλαμψε για μια ακόμα φορά με την απουσία του τόσο ο ιερέας του ναού της Αγ. Ειρήνης, όσο και ο ιερέας του Αγ.
Δημητρίου, όπου φιλοξενούνταν η εκδήλωση.  Ο λόγος προφανής. Τέτοιες εκδηλώσεις ΔΕΝ είναι μυστήρια ώστε να τους προσφέρουν τα σχετικά φιλοδωρήματα, τα οποία είναι συνηθισμένοι να  εισπράττουν οι  …πνευματικοί μας πατέρες.!!! Και παρ’ όλη την άρνηση των ιερέων να ευλογήσουν την βρώσιν και την πόσην, ήταν όλα νοστιμότατα, αφού φρόντισε επιμελώς γι’ αυτό ο κ. Νικόπουλος…  Παρούσες στην εκδήλωση όλες οι κυρίες της «Πρόνοιας», μαζί με τους προέδρους των εκκλησιών και φυσικά τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Αντώνη Αρτεμάκη, του αντιπροέδρου και γ. ταμία Νίκωνα Γεωργακόπουλου και του γενικού γραμματέα κ. Ερμή Ιορδάνους. Τελετάρχης της βραδιάς η κ. Μάρθα Χέντη.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τους παρευρεθέντες στην εκδήλωση…





























No comments:

Post a Comment