Search This Blog

Wednesday, April 13, 2016

Μια καλή παρέα γευματίζει στο ΠΑΛΛΑΣ…


Αντ. Αρτεμάκης, Θέμης Αραβοσιτάς, Αθ. Νικολόπουλος


Είχαμε την τύχη και μαζί τη χαρά να βρεθούμε σήμερα το μεσημέρι στο εστιατόριο ΠΑΛΛΑΣ όπου γευμάτιζαν μέλη της παροικίας μας με τον προσκεκλημένο του Πανεπιστημίου του Τορόντο, Δρ. Αθανάσιο Νικολακόπουλο. Ο Έλληνας προσκεκλημένος βρέθηκε στην ελληνική γειτονιά, συνοδευόμενος από τον καθηγητή του ίδιου Πανεπιστημίου Θέμη Αραβοσιτά και με την επίσκεψή τους στο ΠΑΛΛΑΣ έπεσαν πάνω στην «παρέα της Τετάρτης» με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αντώνη Αρτεμάκη, τον κ. Κώστα Κουτρουμπή τον κ. Νίκο Τσερωτά και τον εκδότη της Εβδομάδας Βασίλη Σκλάβο. Μετά τις σύντομες συστάσεις, συζητήθηκαν διάφορα θέματα, με κυρίαρχο τα παροικιακά πράγματα, για τα οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Έλληνας προσκεκλημένος.
 
Στη φωτογραφία μας από αριστερά: Αντώνης Αρτεμάκης, Δρ. Θέμης Αραβοσιτάς, Δρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος, Νίκος Τσερωτάς, Κώστας Κουτρουμπής, Βασίλης Σκλάβος. 


Με την έξοδό τους από το ΠΑΛΛΑΣ, οι δυο καθηγητές, συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με την γνωστή ομογενή μας Ειρήνη Κερογλίδου, συμπατριώτησα του Δρ. Νικολόπουλου.

2 comments:

  1. Nikolopoulos or Nikolakopoulos? Two different names for the same person and you did it on every post. You call that journalism?

    ReplyDelete
  2. Τι μας λες ρε παιδί μου.!!! Τέτοια …πατάτα και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι; Ντροπή τους…

    ReplyDelete