Search This Blog

Friday, April 15, 2016

Ενημερωτική ομιλία γενικού προξένου Αλέξανδρου Ιωαννίδη και διάλεξη του καρδιολόγου Παναγιώτη Φουντά, στην Παμμακεδονική.




Σε μια κατάμεστη αίθουσα της Παμμακεδονικής Ένωσης, έγινε την Τετάρτη μια ακόμα παρουσίαση των υπηρεσιών του Γενικού Προξενείου, από τον γενικό πρόξενο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη.
Στη συνέχεια της παρουσίασης του γενικού προξένου, στο βήμα ανέβηκε ο γνωστός ομογενής μας γιατρός Παν. Φουντάς ο οποίος με απλά λόγια και βοηθούμενος από τις διαφάνειες τις οποίες είχε προετοιμάσει, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ομογενείς για τη λειτουργία της καρδιάς και τα διάφορα προβλήματα τα οποία μπορούν να παρουσιαστούν και έδωσε τις συμβουλές του πώς μπορεί
να αντιδράσει ένας ασθενής. Ήταν μια απλή και κατανοητή παρουσίαση από την οποία είχαμε όλοι να «πάρουμε» κάτι…
Την εν λόγω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης, ο επισκέπτης από την Θεσσαλονίκη, Δρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Δημήτρης Καράς, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλών Νικιφόρος  Λαμπίρης, ο πρόεδρος της Ποντιακής Ένωσης κ. Χρ. Κοτσαμποϊκίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Κ. Τσιλφίδης, η γραμματέας κ. Αμανατίδου, η πρόεδρος του Τμήματος συλλόγων κ. Μάρθα Χέντη, και πάνω από 280 ομογενείς οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι, κατάχειροκροτώντας τους παρουσιαστές... ( όσοι θέλουν λεπτομέριες ας παρακαλουθήσουν τα σχετικά βίντειο του κ. Τάκη Γαλιάτσου.)
Για την ιστορία να πούμε ότι η εκδήλωση οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Παμμακεδονική Ένωση και την Ομοσπονδία των θεσσαλικών συλλόγων του Οντάριο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλουςΠαρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση...














Ο πάντα παρών σε τέτοιες εκδηλώσεις Δημήτρης Γαϊτάνης

No comments:

Post a Comment