Search This Blog

Friday, March 11, 2016

Κρίμα.!!!

 

Με λύπη μας διαβάσαμε σήμερα την αναστολή της λειτουργίας του μπλογκ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ». Ήταν μια καλά ενημερωμένη, στα κοινοτικά κυρίως θέματα, φωνή με γνώμη και άποψη, ανεξάρτητα από τις κατά καιρούς διαφωνίες μας σε επιμέρους ζητήματα, όπως «επιβάλει» η Δημοκρατία...
Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση των συντελεστών της ενημερωτικής αυτής φωνής που χάνεται και είναι κρίμα.!!!

Friday, March 11, 2016


Αντίο Σας...

Κάπου εδώ θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε τους φίλους και επισκέπτες του μπλογκ "ΜΑΚΕΔΝΟΣ".
 

Τα τελευταία 6 χρόνια προσπαθήσαμε να προβάλλουμε την "άλλη άποψη". Την άποψη που δυστυχώς πολλοί από μας στη σκέψη μας τη λέμε, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, δε "τολμούμε" να την εκφράσουμε δημόσια.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν κιτρινίσαμε, ούτε σπηλώσαμε πρόσωπα. Απλά είπαμε τα πράγματα με το "όνομα" τους, τουλάχιστον έτσι όπως τα πιστεύουμε αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία όσων μας διάβαζαν...

Δεν γίναμε "φερέφωνο" κανενός κόμματος ή παράταξης. Υποστηρίξαμε ανοιχτά την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο γιατί πιστεύουμε πως είναι ο οργανισμός που εκπροσωπεί τον Ελληνισμό στη παροικία του Τορόντο και που σε δύσκολες στιγμές και καιρούς ήταν αυτό ο οργανισμός που ανόρθωσε το ανάστημα του γιά τα δίκαια του Ελληνισμού.

Παράλληλα, προσπαθήσαμε με ποικίλη αρθρογραφία να επιδείξουμε θέματα που ίσως πολλοί από μας δεν τα δίνουμε τη πρέπουσα σημασία.

Πιστεύουμε στη πολυφωνία και προπαντός στην "άλλη άποψη".

Οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και άλλοι λόγοι όμως, το μπλογκ είναι απλά χόμπυ, μας αναγκάζουν να σταματήσουμε τις δραστηριότητες μας στο χώρο της "ενημέρωσης¨ σας.

Να διαβάζετε τον παροικιακό τύπο και τα μπλόγκς.

Από τα γραφόμενα τους και τις θέσεις τους, εάν υπάρχουν, να βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Φίλοι μας,

Τιμή μας που μας διαβάζατε και μας επισκεπτόσασταν τόσο καιρό.

Γειά σας!

No comments:

Post a Comment