Search This Blog

Tuesday, January 12, 2016

ΠΑΡΤΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ...


Αυτός ήταν πάντα, αυτός παραμένει, ο βαρύτατα Βενιζελοχτυπημένος Γρηγοράκος. Ένας μικρόψυχος πολιτικάντης, εκδικητικός και πεινασμένος για εξουσία.
Ναι, ο υβριστής του Παπανδρέου, ο άνθρωπος που αντί να συμβάλει στην κατεύθυνση ενοποίησης του κεντροαριστερού χώρου, με προτάσεις εποικοδομητικές και αξιόπιστες για το συμφέρον της χώρας, υμνεί προκλητικά τον Μητσοτάκη σαν σωτήρα.
Λες και ο γιος του αρχιερέα της αποστασίας του 65 προέρχεται από παρθενογένεση, λες και δεν στήριξε με πάθος τον Κώστα Καραμανλή στην καταστροφή της χώρας, λες και δεν αρνήθηκε να ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο σε αντίθεση με την Ντόρα, λες και δεν στήριξε τον Σαμαρά στην προσχηματική και χυδαία αντιμνημονιακή του υστερία την περίοδο μέχρι το 2011, λες και δεν τον ακολούθησε ως υπουργός του στην αριστοτεχνική κολωτούμπα που έκανε το 2012, ξεχνώντας τα Ζάππεια ισοδύναμα.
Ο Γρηγοράκος προβλέπει μάλιστα πρωτιά της Ν.Δ που καμώνεται τώρα στα μητσοτακικά λόγια ότι θέλει να χτυπήσει τάχα τον λαϊκισμό.
Με λίγα λόγια «πάρτον στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου».

1 comment:

  1. Φώφη ''απελευθέρωσε'' τον Λεωνίδα τον Γρηγοράκο ρε συ να μπορέσει το παλικάρι να ''συμπορευτεί'' με τον Κυριάκο,να ανασάνει,δεν το βλέπεις,πνίγεται,δεν κρατιέται λέμε κι ας πάρει μαζί του και την γνωστή ''παρέα'' των Βενιζελικών μαζί και τον ίδιο,μα σας τα λέγαμε εδώ και χρόνια,δεν σας τα λέγαμε ρε συντρόφια..; ‪-Συμπαραταξιακός

    ReplyDelete