Search This Blog

Saturday, October 3, 2015

Τι συμβαίνει σε Άγιο Νικόλαο και Μητροπολιτικό Κέντρο;

ή ...Ουδέν κακόν αμιγές καλού.! 


Έπρεπε να πέσει έξω η Skygreece (κακό) για να ανακινηθεί από κάποιους, ζήτημα "Αγ. Νικολάου και Μητροπολιτικού Κέντρου" (καλό) για τα οποία όπως λέγεται δεν υπάρχει και πολύ καθαρό, οικονομικά, μητρώο από την εποχή της ανέγερσής τους και επί αρκετό χρονικό διάστημα αργότερα... 
Πέρα από τα "Ασημένια" και "Χρυσά" τούβλα τα οποία πουλήθηκαν σε κάποια ελληνορθόδοξα "τούβλα" της τότε εποχής
και έναντι πολύ καλού τιμήματος, με στόχο την ...αγορά οικοπέδου στον παράδεισο, έχουμε και έναν θάνατο συμβούλου της εκκλησίας εξ' αιτίας του γεγονότος ότι τα αφεντικά της Μητρόπολης τους ζητούσαν συνεχώς χρήματα, όπως ο ίδιος ωρυόταν, διαμαρτυρόμενος, λίγα μόλις λεπτά πριν ξεψυχήσει στο παρκινγκ του ναού.!
Το ζήτημα βέβαια δεν σταματάει εδώ αφού όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα, υπάρχουν φυλαγμένες σε κάποια συρτάρια βιντεοταινίες με όχι και τόσο τιμητικό- για κάποιους από τους πρωτοστάτες των έργων αυτών- περιεχόμενο.
Οι κύκλοι αυτοί, λοιπόν, άφησαν να διαρρεύσει τούτη η πληροφορία η οποία έφτασε σχεδόν αμέσως  και στα αυτιά υψηλά ιστάμενων της εκκλησιαστικής ιεραρχίας και οι οποίοι όχι μόνο θορυβήθηκαν αλλά προσπαθούν να κρυφτούν από τους ενδιαφερόμενους που  ψάχνουν την υπόθεση, μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρο από το ζήτημα αυτό.!!!
Μήπως-λέμε τώρα-μήπως ο μητροπολίτης Σωτήριος, ως αρμόδιος για την εκκλησιαστική περιουσία και άμεσα υπεύθυνος, θα πρέπει να βγει από τώρα και να πει  ό,τι γνωρίζει για το ζήτημα, αλλά αυτή τη φορά την αλήθεια και μόνον αυτή; Εμείς που τον αγαπάμε τον συμβουλεύουμε, έστω και για πρώτη φορά, να το κάνει, μπας και εξιλεωθεί για κάποιες από τις ψευτιές που έχει πει όλα αυτά τα χρόνια... Διότι αν αφήσει τους άλλους να το κάνουν θα είναι πολύ κακό για την αφεντιά του. Αμήν...

No comments:

Post a Comment