Search This Blog

Sunday, October 4, 2015

Ήταν στραβό το κλίμα, ο θίασος του Σύριζα μας έλειπε...

Πέντε περίπου χρόνια τώρα, η χώρα παλεύει εναγωνίως να μαζέψει τα κουρέλια της και να γιατρέψει τις βαριές πληγές της από τα τραύματα που της προξένησαν οι νοικοκυραίοι της Δεξιάς . Το έγκλημα ήταν εκ προμελέτης, σχεδιασμένο και προσεχτικά εκτελεσμένο από τους γαλάζιους φωστήρες. 
Δεν είναι δυνατόν να παραλαμβάνουν το 2004 το δημοσιονομικό έλλειμμα γύρω στο 4% και να το εκτοξεύουν ασυστόλως ψευδόμενοι στο 15.7% το 2009. Είναι τραγικό να βρίσκουν το δημόσιο χρέος στα 160 δις, χρέος απόλυτα διαχειρίσιμο,
σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα και σε πεντέμισι χρόνια να το διπλασιάζουν.
Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, δεν γίνονται, δεν μπορεί να τα βάλει ο νους του ανθρώπου.
Κι όμως οι λεβέντες της Νέας Δημοκρατίας τα κατόρθωσαν και τα δύο με απόλυτη επιτυχία για να γραφτούν επαξίως στο βιβλίο Γκίνες, ως οι πιο επιδέξιοι καταστροφείς της χώρας, στον πιο σύντομο χρόνο.
Ήταν όμως στραβό το κλίμα ήρθε και ο θίασος του Σύριζα πάει και τελείωσε. Όλα τα κακά μπροστά μας προς χάρη της κυβερνητικής εξουσίας. Για τίποτε άλλο. Πρώτα ο Σαμαράς με τα ισοδύναμα και τις μετέπειτα μνημονιακές κυβιστήσεις του και ύστερα ο Τσίπρας με τους άσχετους που κουβαλάει μαζί του, παριστάνοντας τον πρωθυπουργό, ζούμε ενδεχομένως τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, εκτός κι αν συμβεί κανένα θαύμα.

No comments:

Post a Comment