Search This Blog

Sunday, October 4, 2015

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΔΕΞΙΑ - Εξ αιτίας τους είμαστε ακόμα στα μνημόνια

Είναι η παράταξη που συκοφάντησε τον Ελευθέριο Βενιζέλο ως κλέφτη και αναγκάζοντας τον να αυτοεξοριστεί στο Παρίσι , δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την Μικρασιατική καταστροφή .

Είναι η παράταξη που συνεργαζόμενη με την παραδοσιακή αριστερά , οδήγησε τον ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία του κλέφτη .

Είναι η παράταξη , που χυδαιολόγησε σε βάρος
του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη , αποκαλώντας τον αρχιερέα της διαπλοκής, δηλαδή κλέφτη.

Είναι η παράταξη που συκοφάντησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο, εξυπηρετώντας άλλες ιδιοτελείς προσωπικές σκοπιμότητες.

Αυτή δυστυχώς είναι η Δεξιά στην πατρίδα μας . Αναίσχυντη , αμετανόητη , αδιόρθωτη και πανούργα . Προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, δεν κωλώνει πουθενά και με τίποτα .

Κάθε φορά και αναλόγως με την συγκυρία, αλλάζει ρόλους, προσχηματίζεται φιλολαϊκότητα και κεντρώα μετριοπάθεια, έχοντας όμως ένα στόχο. Να αρπάξει την εξουσία.

Ούτε μια φορά δεν κυβέρνησε στην ιστορική διαδρομή και να μην κάνει ζημιά στη χώρα. Και έρχονταν κατόπιν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις για να διορθώσουν τα σπασμένα. Μιλάμε δηλαδή για μεγάλη πληγή.

Αυτούς πληρώνουμε σήμερα, εξ αιτίας τους είμαστε ακόμα στα μνημόνια και την επιτήρηση της οικονομίας μας, για τις δικές τους αμαρτίες αναγκαστήκαμε να υφιστάμεθα σήμερα την αθλιότητα του Συριζαίϊκου θιάσου που κατέλαβε την κυβερνητική εξουσία, με τυχοδιωκτική δολιότητα, γλύφοντας, έρποντας και τα αντιμνημονιακά του κέρατα.

No comments:

Post a Comment