Search This Blog

Saturday, October 10, 2015

Αναδημοσίευση από τον "ΜΑΚΕΔΝΟ"


Από τον κ. Ροδίτη περιμέναμε μια κάποια, τέλος πάντων, απάντηση, από το συνήθως  καλά ενημερωμένο blog "Makednos"  μας ήρθε, έστω και ...κουτσουρεμένη.! Γράφει, λοιπόν, ο Idas τα εξείς:

Λύση συνεργασίας;

Παρελθόν φαίνεται να αποτελεί η συνεργασία του κ. Γιάννη Ροδίτη με την εφημερίδα της παροικίας "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ".

Αφορμή και ένας λόγος γι' αυτή τη λύση της σύντομης συνεργασίας φαίνεται να υπήρξε η ΑΔΙΚΗ και άτοπη κριτική που άσκησε σε δύο blogs της παροικίας "ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ" και "TGB News.

Η κριτική είναι δεκτή, αλλά όταν αυτή υφίσταται με επιχειρήματα και σεβασμό προς αυτούς που ασκείται. Όλοι συμβάλλουν στην ενημέρωση αυτής της παροικίας και τα blogs έχουν συμβάλλει τα τελευταία χρόνια τα μέγιστα σ' αυτό, προβάλλοντας θέματα που ο έντυπος τύπος είτε δεν δεν θέλει είτε δεν μπορεί να προβάλλει.
Posted by Idas Makednos at 10/10/2015

Τώρα, πώς είναι δυνατόν να γνωρίζει, ο Μακεδνός, λεπτομέρειες για τα αίτια της "Λύσης της συνεργασίας", και  συγχρόνως να μην είναι σίγουρος για τη λύση αυτή ώστε να θέτει ερωτηματικό στον τίτλο, δεν το γνωρίζουμε και ίσως να μην έχει και μεγάλη σημασία... Αυτά συμβαίνουν καμιά φορά πάνω στη βιασύνη για να έχει κάποιος την πρωτιά της "είδησης". Είναι εντάξει ή  OK που λέμε, ενώ μόλις βρούμε κάποια ένσημα -μιας και ενδιαφέρονται και κάποιοι άλλοι-, θα τα ανακοινώσουμε...

1 comment:

  1. Επέτρεψε μου να συμπληρώσω μια ακόμα επιτυχία του μακεδνού, ο οποίος ήταν αυτός που αποκάλυψε πρώτος το λάθος στο φλάϊερ της Πανμακεδονικής για το Φάσιον Σιόου όπου αντί για το σωστό cycle έγραψαν το cirque!!!! Αντιλαμβάνεστε υποθέτω τι έγινε στην παροικία όλο αυτό το διάστημα μέχρι να βρεθεί από τον μακενδό η σωστή λέξη και βέβαια μιλάμε πάντα για την γαλλική γλώσσα.....την οποία όπως φαίνεται δεν κατέχουν οι άνθρωποι του Δ. Συμβουλίου. Για τα ελληνικά του μακεδνού δεν ξέρω ποιος είναι αρμόδιος αλλά μια άλλη φορά ίσως.

    ReplyDelete