Search This Blog

Tuesday, August 18, 2015

Τις καλύτερες ευχές μας στη Ρούλα Μουρατίδου.

Με λίγη σχετικά καθυστέρηση πληροφορηθήκαμε την ξαφνική είσοδο σε Νοσοκομείο της πόλης μας, της γνωστής ομογενούς μας, προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου "ΒΕΡΓΙΝΑ", κ. Ρούλας Μουρατίδου. Η ασθενής νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε μεγάλο Νοσοκομείο εξ' αιτίας μιας σπάνιας μόλυνσης, την προέλευση της οποίας οι θεράποντες γιατροί προσπαθούν να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν. Πιστεύουμε πως σύντομα θα έχουμε ευχάριστα νέα και ευχόμαστε να τη δούμε και πάλι κοντά στην οικογένειά της και τον αγαπημένο της Σύλλογο.
Η Ρούλα με τον σύζυγό της Μιχάλη, τον π. γενικό πρόξενο Δημ. Αζεμόπουλο και τα δυο παιδιά τους, σε μια παλαιότερη φωτογραφεία, από εκδήλωση του συλλόγου ΒΕΡΓΙΝΑ. 

8 comments:

  1. φωτογραφία γράφεται και όχι φωτογραφεία με έψιλον γιώτα

    ReplyDelete
  2. Τι με λες ρε παιδί μου.! Η καταστροφή στα πρόθυρα...

    ReplyDelete
  3. Οπωσδήποτε περαστικά στη Ρούλα και με τις καλύτερες ευχές, αλλά το πρόβλημά μου γιατί ακόμη μερικοί χρησιμοποιούν φωτογραφίες με το πρώην πρόξενο. Δεν ξέρω αν ήταν πρόξενος, πάντως διάκος, παπάς, μητροπολίτης δεν ήταν, ψάλτης μπορεί, καντηλανάφτης μπορεί. Έλεος

    ReplyDelete
  4. Διότι ΔΕΝ είχαμε άλλη κ. ανώνυμε με το ...μεγάλο σου πρόβλημα. Ικανοποιήθηκες; Και για να ...μάθεις, ήταν σίγουρα -καλώς ή κακώς -γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο για πάνω από 5 χρόνια. Το παιχνίδι σου με τις λέξεις, πάντως ΔΕΝ ήταν καθόλου έξυπνο αλλά ούτε και ...πετυχημένο.

    ReplyDelete
  5. Τι να πω ΑΝΩΝΥΜΕ κ. Αντίποδα, θα ήθελα να δώσω μία συμβουλή, αλλά πιστεύω πως είναι άχρηστη, γιατί όλοι σας θα τον έχετε κορνιζάρει στα σαλόνια σας, όλοι σας, αφού και η κουτσή Μαρία, έχει φωτογραφεί μαζί του(εγώ δεν είμαι κουτσή μαρία). Τι και αν χρημάτισε πέντε χρόνια στο Τορόντο, εκείνο που μετράει, είναι τι άφησε πίσω του. Θα σας πω εγώ τι άφησε, φωτογραφίες και μεγάλες κουβέντες. Και κάποιος άλλος έκανε 40 και χρόνια και όμως εσείς τον αποκαλέσατε ΑΛΗΤΗ. Αν συσχετίζονται όλα αυτά.

    ReplyDelete
  6. Βλέπω ότι το μυαλοδάκι σου δουλεύει καλά, αφού αντιλαμβάνεσαι και ομολογείς ότι η συμβουλή σου θα είναι άχρηστη. Και βέβαια μας είναι άχρηστη βρε κύριε αφού σου απάντησα στο προηγούμενο σχόλιο ότι "ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ", τι στο διάολο επιμένεις; Μήπως είναι λίγο προσωπική υπόθεση του ένοικου η διακόσμηση των σαλονιών με ό,ποια κάδρα ή φωτογραφίες γουστάρει ο καθένας; Σας είπα ότι καλώς ή κακώς ήταν γενικός πρόξενος επί πέντε χρόνια, δεν σας φτάνει; Δηλαδή μέσα στο "κακώς" δεν χωράει το έργο που ίσως δεν άφησε; Τι ...στουρνάρι είσαι συ μωρέ; Τέλος για τον Σωτήριο και άλλα 40 να μείνει πάλι ΑΛΗΤΗΣ θα είναι μ' αυτά που κάνει. Ας μην τα κάνει για να μην είναι τέτοιος... Εδώ σίγουρα ΔΕΝ φταίω... Αντε, άλλη φορά πάλι...

    ReplyDelete
  7. Εντάξει κ. Αντίποδα το καταλαβαίνω, δεν είχατε άλλη φωτογραφία και δικαιολογείσθε απόλυτα, εκείνο που δεν καταλαβαίνω και στο επόμενο άρθρο σας, πάλι ο τέως με ένα άλλο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο γλύψιμο σε έναν δημόσιο υπάλληλο, και μάλιστα της τελευταίας βαθμίδας του ΥΠΕΧ. Άντε, και καλή συνέχεια.

    ReplyDelete
  8. Σου είπα βρε παλιοτενεκέ ότι ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ, κατάλαβέτο.!!! Ε, τώρα μήπως το παρακάνεις; Εσύ θα μου πεις μωρέ, ΤΙ και ΠΩΣ θα γλείψω; Άμε στο γεροδιάολο επιτέλους... Κοίτα να κάνεις κάτι σοβαρότερο...

    ReplyDelete