Search This Blog

Friday, July 24, 2015

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.


ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ εδώ πληρώνονται όλα. Τόσα χρόνια καλιέργησες την αντιμνημονιακή πολιτική εξαπατώντας, όχι μόνο τον πάντα ευκολόπιστο λαό,αλλά και τους δικούς σου και καλά σου κάνουν τώρα( εφ' όσον βέβαια δεν μας δουλεύετε ψιλό γαζί όλους).
Το δίλημμα μνημονιακοί αντιμνημονιακοί είναι πλαστό. Ουδείς Έλληνας εργαζόμενος, ουδεί συνταξιούχος, ουδείς νέος άνεργος, ουδείς επαγγελματίας και θέλω να πιστεύω και ελάχιστοι πολιτικοί, δεν επιθυμούσε την μείωση του εισοδήματος του και την καταβαράθρωση της αξιοπρέπειας του

Ο λαός με βαριά καρδιά δέχτηκε, ως αναγκαίο κακό, το πρώτο μνημόνιο , προκειμένου να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία και το οποίο φαντάζει σαν τσίμπημα κουνουπιού μπροστά στο δικό σου μνημόνιο. Αντί να βάλεις πλάτη την πρώτη περίοδο για να περάσουμε τον κάβο και σήμερα να έχουμε βγεί απο το μνημόνιο, όπως η Πορτογαλία, πολιτευτηκες, ως ένας παλαιοκομματικός Λαϊκιστής, με το μνημόνιο, αντιμνημόνιο, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό με αποκορύφωμα το δημοψήφισμα.
Παρακαλούςες να κερδίσει το ΝΑΙ, ενώ δήθεν προπαγάνδιζες υπέρ του ΟΧΙ και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, πούλησες το 62% του ΟΧΙ,κάνοντας τέτοια κολοτούμπα, που ούτε ο ανεκδιήγητος Σαμαράς δεν μπόρεσε να κάνει, ύστερα απο τα ΖΑΠΕΙΑ του και τα ισοδύναμα του.
Τώρα κατάφερες να περάσεις από την Βουλή τα προαπαιτούμενα, με την ανοχή των κομμάτων της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, προκειμένου να αρχίσουν οι συζητήσεις για την συμφωνία, μια συμφωνία που ενώ φέρει φαρδιά πλατειά την υπογραφή σου, μας πουλάς φίκια για μεταξωτές κορδέλες, ότι τάχα δεν είναι αυτό που επιθυμούσες, αλλά την αποδέχτηκες γιατί σε πίεσαν αφόρητα οι δανιστές μέχρι του σημείου του πραξικοπήματος.
Τα δύσκολα όμως ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, δεν τα αντιμετώπισες ακόμα. Τα δύσκολα θα τα βρεις μπροστά σου στην υλοποίηση της συμφωνίας, με την οποία δεν συμφωνείς!
Εκτός αν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, αφήνοντας άλλους να την υλοποιήσουν .
Εξαπάτησες τον Ελληνικό λαό, εξαπάτησες ακόμα και τα στελέχη του κόμματος σου. Έφταςε η ώρα να εισπράξεις τα επίχειρα.
Ελπίζω κάποια στιγμή να μάθεις την παροιμία που λέει πως :

ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.


No comments:

Post a Comment