Search This Blog

Monday, July 20, 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ

Δείτε τι κατάφεραν οι άθλιοι του Τσίπρα με τις μαγκιές και τα γιουρούσια εναντίον των δανειστών. 

Οδηγώντας τη χώρα στα πρόθυρα της άτακτης χρεοκοπίας, έμφοβοι και κατατρομαγμένοι, προσκύνησαν εκεί που έφτυναν για να μην τους σφάξει ο κόσμος σαν αρνιά και χυθεί το αίμα τους ποτάμι στις αγανακτισμένες πλατείες που κάποτε γέμιζαν καταχαρούμενοι εναντίον των μνημονίων και στήθηκαν στα τέσσερα φέρνοντας ένα μνημόνιο φωτιά και λάβα σε βάρος κυρίως των αδύναμων και μη προνομιούχων Ελλήνων.
Ένα παράδειγμα με πρόβλεψη που ήδη ψηφίστηκε από την βουλή. Όλα τα κέντρα ξένων γλωσσών και τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης:
- Υποχρεούνται να μπουν μέχρι το τέλος του μήνα στο σύστημα καταβολής ΦΠΑ 23% που εννοείται θα καταβάλουν οι γονείς των μαθητών, βαρύ χτύπημα στο λαϊκό πορτοφόλι.
- Η κλίμακα φορολόγησης των εκπαιδευτήριων αυτών που ήδη πραγματοποιείται από το πρώτο ευρώ με συντελεστή 26%, αυξάνεται στο 29%.
- Η προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος θα γίνεται στο 100%.
Τώρα αν αυτό το πράμα είναι «πρώτη φορά αριστερά», τότε εμείς απολαμβάνουμε τα επίχειρα μιας αριστοκρατικής αριστεράς που δεν θα ψήφιζε σε καμία περίπτωση μνημόνια που φέρνουν ύφεση και στραγγαλίζουν την κοινωνία.
Δεν έχουν ιερό και όσιο, κάτι πρέπει να κάνουμε, είναι ΚΡΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.


No comments:

Post a Comment