Search This Blog

Monday, July 20, 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Αδίστακτο bulling των Ελλήνων από το καρκίνωμα που ονομάζεται Σύριζα...
Το υπουργικό συμβούλιο σε συνεδρίαση...
Δυστυχώς οι Έλληνες και οι ελληνίδες αφιστάμεθα εδώ και μερικά χρόνια ένα αδίστακτο bulling από το καρκίνωμα του Σύριζα που γλέντησε την οργή του κόσμου την οποία δολίως υποδαύλιζε με ένα σωρό βλακείες, ασυναρτησίες, συνομωσίες, προδοσίες και πολλά ακόμα επαναστατικά βοθρολύματα.
Είναι οι χειρότεροι πολιτικοί απατεώνες της μεταπολίτευσης, οι πλέον απολίτικοι, ανέντιμοι και ξεδιάντροποι αρλουμπολόγοι που έχουν περάσει από το πολιτικό στερέωμα στης χώρας, δόκτορες στο ψέμα, ατσίδες και αετονύχηδες στη παραμυθολογία, σαΐνια στην τακτική του δήθεν και του φαίνεσθαι.
Γνώριζαν τι έκαναν και που το πήγαιναν, και ξέρουν ακόμα τι λένε και που θέλουν να καταλήξουν. Γιαυτό δίχασαν, διαίρεσαν, σπίλωσαν, παραπλάνησαν, παραμύθιασαν τις λαϊκές μάζες, που μέσα στο χαλασμό της κρίσης, έχουν χάσει τον μπούσουλα, αδυνατούν να σκεφθούν νηφάλια και ψύχραιμα.
Εκεί ποντάρουν οι αρουραίοι του Τσίπρα που ενεργούν το bulling, με φερετζέ ένα άθλιο και γελοίο αντιμνημονιακό παραλήρημα, όντας όμως βουτηγμένοι πλέον σε ένα βαρύτατο μνημονιακό πρόγραμμα, πρόθυμοι εκτελεστές των εντολών των δανειστών, υπάκουοι εντολοδόχοι τους.
Τώρα αρχίζουν τα πολύ δύσκολα και όταν ο λαός θα χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη εξ αιτίας των επιλογών της αλλοπρόσαλλης αυτής, τυχοδιωκτικής, εγκληματικής και θανατηφόρας οργάνωσης που ακούει στο όνομα Σύριζα, θα κατανοήσει στην πράξη ότι είναι κατάρα για τη χώρα, μια φρίκη για τους Έλληνες.

No comments:

Post a Comment