Search This Blog

Wednesday, July 8, 2015

ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


Κωνσταντοπούλου σε Σουλτς: Σεβαστείτε τη δημοκρατία και τα θεμελιώδη δικαιώματα 


Επιστολή προς τον Μάρτιν Σούλτς έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέτοντας το ζήτημα του «παράνομου» ελληνικού χρέους στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.
Μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Βουλής, υποστηρίζει πως πρέπει να υπάρξει ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων με τα πραγματικά στοιχεία που σχετίζονται με την κατάσταση της Ελλάδας.

Παράλληλα, κάνει λόγο για την έκθεση της Επιτροπής Αλήθειας υπογραμμίζοντας πως «το Χρέος συνήφθη μέσω διαδικασιών, οι οποίες παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές δίκαιο και το Σύνταγμα της Ελλάδας. Σημαίνει επίσης πως το χρέος είναι αδύνατο να αποπληρωθεί χωρίς την περαιτέρω σοβαρή παραβίαση θεμελιωδών κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Ευρωπαϊκού μας πολιτισμού και της κοινής μας κληρονομιάς».
Σημ. Αντίποδα: Βρε κυρά προεδρίνα της Βουλής, βρε κυρά Ζωή τσα μας, γιατί είναι παράνομο το χρέος μας; Από τα δανικά, αυτά, λεφτά δεν πληρωνόταν ο βουλευτής πατέρας σου, η δημόσιος υπάλληλος μητέρα σου και το ...παιδικό επίδομά σου μέχρι πέρυσι που ήσουν ...μικρή ή έστω που αποκαλύφτηκε; Τι λες στους ανθρώπους ρε σούργελο, ξεφτιλίζοντας μας όλους; Ου να χαθείς από προσώπου Γης, παλιοτόμαρο...


No comments:

Post a Comment