Search This Blog

Wednesday, April 1, 2015

Πρωτότυπη Ιδέα .!

Καλλιστεία γυναικείων ...οπισθίων ετοιμάζει ένας... παραγωγός.!
Είναι ο μόνος τρόπος, λένε, για να αντέξει οικονομικά...


Την διοργάνωση καλλιστείων για τα πιο καλλίγραμμα οπίσθια με μπικίνι, λέγεται ότι σκέφτεται να οργανώσει ένας επαγγελματίας του χώρου, μήπως και καταφέρει να αντέξει οικονομικά, αφού  οι συναυλίες που οργανώνει θα έχουν την
τύχη των προηγούμενων, όπως όλα, μέχρι στιγμής, δείχνουν.
Με το σκεπτικό ότι τα γυναικεία οπίσθια τα οποία μαγνητίζουν τα βλέμματα των αρσενικών, μπορούν να γίνουν αντικείμενο καλλιστείων και να φέρουν έσοδα στα άδεια -όπως πάντα- ταμεία της επιχείρησης του κ@λου, όπως είναι γνωστή στους πολλούς.!
Κάπως έτσι λέγεται ότι σκέφτονται οι υπεύθυνοι της εταιρίας, μπας και καταφέρουν να βγούν από το οικονομικό τέλμα που τους βασανίζει, πάνω από 3 χρόνια τώρα. Και όπως ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν, για καλλιστεία γυναικείων οπισθίων θα είναι εύκολο να βρεθούν χρηματοδότες μιας και όλες οι άλλες προσπάθειες απέτυχαν οικονομικά, και τα χρήματα που χάθηκαν ήταν πολλά.
Λέγεται, μάλιστα, ότι 2-3 εταιρείες μαγιό συναγωνίζονται ποια θα επιχορηγήσει την διοργάνωση και θα ...καρπωθεί τη διαφήμιση του προϊόντος της...

Το ωραίο πρέπει να αναγνωρίζεται και (γιατί όχι;) να βραβεύεται κιόλας. Δουλειές του κ@λου, όπως πάντα.. 


1 comment:

  1. Κύριε Αντίποδα,
    επιτέλους και κάτι πρωτότυπο για την παροικία μας καιρός ήτανε να δούμε κάτι καινοτόμο ελπίζω να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

    ReplyDelete