Search This Blog

Sunday, March 29, 2015

Ξανά στον τόπο του "εγκλήματος"...

Σε μια χτεσινή καταχώρησή 
μας γράφαμε και τα παρακάτω:
Τι αγάπες, τι χαρούλες, τι αγκαλίτσες και χαμόγελα,
τα δυο τους, για τις μΕΓΑΛΕΣ ...επιτυχίες τους!
 ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ...

"Πέραν του ότι δεν καταλαβαίνουμε την πρόσκληση της Κοινότητας-αν είναι εξακριβωμένη η πληροφορία η οποία προφανώς και είναι- προς τον πρόεδρο της ΔΕΚΑαιτίας ο οποίος έκανε τα πάντα για να την διαλύσει, αλλά δεν καταλαβαίνουμε και την άρνηση του καλεσμένου να παραστεί αφού συνήθως ο ένοχος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.! Τι παράξενα πράματα είναι τούτα;"

Σήμερα, πληροφορούμαστε πάλι από τον ΜΑΚΕΔΝΟ ότι η πληροφορία δεν ήταν εξακρηβομένη και πως ο βολευτής Μενεγάκης επισκέφτηκε τον χώρο όπου γινόταν η εκδήλωση της Κοινότητας, επιβεβαιώνοντας τη ρήση που θέλει τον εγκληματία να περιφέρεται, ή έστω να επιστρέφει, στον τόπο του εγκλήματος... Μόνο που, στην περίπτωσή μας, δεν μπήκε εντός της αίθουσας αλλά παρέμεινε στον προθάλαμο για λίγη μόνον ώρα, όση χρειάστηκε για να συναντηθεί με τους ...θαυμαστές  και τις θαυμάστριες του οι οποίοι έτρεξαν να τον χαιρετήσουν και (το σπουδαιότερο) να φωτογραφηθούν μαζί του.!!!
Η διαπίστωση πως όλοι τους τον κατηγορούσαν μετά τη αποχώρησή του από τον χώρο δείχνει το ήθος του ίδιου αλλά και των ...θαυμαστών του. Τι άλλο να πω...
ΥΓ. Νάναι καλά ο ΜΑΚΕΔΝΟΣ που ανακαλύπτει κάτι τέτοια ωραία και τα μοιράζεται μαζί μας...

No comments:

Post a Comment