Search This Blog

Tuesday, March 17, 2015

Αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, με τον πρόεδρο του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννη Φαναρά. 

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Τάκη Γαλιάτσο που θα συζητηθεί... Η συνέντευξη θα μεταδοθεί και από το κανάλι της Σπάρτης, ΕΛΛΑΔΑ TV του κ. Αντώνη Φελούρη
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5cgqjzNZQWM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

9 comments:

  1. 1 – 1 of 1
    Anonymous Anonymous said...
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο κ.ΦΑΝΑΡΑΣ....Ο ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ?,,,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ,,,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,,,,,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ......ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΔΩΣΑΝ
    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.......ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,,,,Η ΜΗΠΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΑ,,,ΣΚΑΤΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρε βλακα κακοβουλε και πιός σου έκανε παράπονα ότι κακοπερνανε στα διαμερίσματα μήπως κανένας δικός σου που μένει αντί κανονικά για να κερδίζεις οικονομικά εσύ και να μην έχεις την φροντίδα εσύ . Δεν ευχαριστείς τους βλακες που κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνεις εσύ πάρα θέλεις και ρεστα

      Delete
  2. Όταν βγάλεις τη μάσκα σου θα θεωρήσω, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, σαν Νίκος Ράμμος, το σχόλιο σου σοβαρό και άξιο να συζητηθεί. Ως τότε θα το θεωρώ "σκατά" που να χτυπάς τον κωλο σου.

    ReplyDelete
  3. I agree with the above comment. Mr. Fanaras says "democracy" is not a good thing, and Galiatso agrees. Two people that were born in the country that found and invented democracy, what Morons. These are the people that run Greek organizations. How did Mr. Fanaras get on the board? Did he not bring his friends to vote for him? Now he is the life-long President of the Home and no one else is qualified, only this idiot!
    As for allowing the staff to run the everyday business of the Home that is false, he runs it as if is his own. The CEO can't make a decision without consulting him.

    ReplyDelete
  4. Κύριε Αντίποδα, επέτρεψέ μου να πω στον παραπάνω κ. ....συνονόματο ότι η ιατρική ακόμα και η ψυχιατρική έχουν προχωρήσει πολύ τα τελευταία χρόνια. Εαν ως εκ τούτου απευθυνθεί σε έναν έστω και μέτριας φήμης γιατρο μπορεί να προλάβει το κακό! Δεν λέω η πάθηση να γράφεις πότε Κεφαλαία πότε αγγλικά και πότε πεζά είναι προχωρημένη, αλλά φαντάζομαι ότι θα βρεθεί το φάρμακο. Ευχαριστώ.....

    ReplyDelete
  5. It's the best greek organization in Ontario that runs smooth without any problems. They have the best Board of Diectors, CEO, CFO and the staff.

    ReplyDelete
  6. Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι νεοφερμένοι σ' αυτή την παροικία, άρρωστοι στο μυαλό, πιστεύουν ότι θα αναγνωριστούν από την ομογένεια με το να εκβιάζουν καταστάσεις συκοφαντώντας όποιον βρουν στην επικαιρότητα, αρκεί να αναφερθεί το όνομά τους και να συζητηθούν ως οι Mr. "Ζούγκλα" της παροικίας..
    Σε ποιά ζούγκλα ζούσε ο αδίστακτος βλάκας που σχολιάζει χρησιμοποιώντας την λέξη "σκ@τ@", μάλλον προσδιορίζει τον χαρακτήρα του και την πόσο άμεση ανάγκη έχει από ψυχολογική υποστήριξη, αλλά δεν ξεγέλασε ΚΑΝΕΝΑΝ με το σχόλιό του..
    Αποκαλεί τον εαυτό του δημοσιογράφο - ντέτεκτιβ για να εκβιάζει και να μπαίνει σε σαλόνια.

    Την σχετική ευθύνη φέρει και ο ίδιος ο κ. Γαλιάτσος αφού συνεργάστηκαν κάποιες φορές. Δεν κοροϊδεύει κανέναν ο δήθεν τιμωρός αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται, λασπώνοντας ότι έχει χτιστεί με πολύ μόχθο στην παροικία τούτη.
    Το μόνο που καταφέρνει είναι να λένε κρατηθείτε μακρυά από τον ανακατωσούρα.
    Όσον αφορά τα περί δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος ήταν αυτός που το ανέφερε (λανθασμένα) πρώτος, αναφερόμενος σε εμάς τους Έλληνες, ότι παραβιάζουμε τις δημοκρατικές ελευθερίες με το να μη σεβόμαστε κανόνες και διαδικασίες. Μάλλον και κ. Γαλιάτσος θα πρέπει να προσέχει λίγο τι λέει, διότι άλλο η κάμερα και άλλο ο γραπτός λόγος, καθώς λέει και ο δημοσιογραφοντετέκτιβ..

    ReplyDelete
  7. Ρε σάλτα και γαμήσου γελοίο υποκείμενο που θα μου κάνεις τον δάσκαλο κρυμμένος πίσω από ανωνυμίες και κουκούλες.. Βλήμα.. σάλτα ρε και γαμήσου ντροπαλή χανούμισσα που θα με συκοφαντήσεις με φερετζέ.. λουλού.. Αϊ σιχτίρ μαλακισμένο

    ReplyDelete
  8. Η ΚΟΥΦΑΛΑ Ο ΓΟΥΓΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΦΙΜΗΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΦΑΝΑΡΙΚΟΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΙΝ Ο ΙΔΙΟΣ??

    ReplyDelete