Search This Blog

Friday, March 20, 2015

Ξεσάλωσαν μητροπολίτης και ιερείς...


Ξεσάλωσε παντελώς ο "πνευματικός πατέρας" και μητροπολίτης Καναδά Σωτήριος.! Δεν ντρέπεται με ΤΙΠΟΤΑ και για ΤΙΠΟΤΑ πλέον.!!
Ειδικά τώρα που βεβαιώθηκε ότι έχει έναν σίγουρο σύμμαχο από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ στον Καναδά, ΔΕΝ καταλαβαίνει ΤΙΠΟΤΑ.!
Τέριαξαν και ...συπμεθέριασαν -όπως λέει ο λαός- αφού πιστεύουν και οι δυο, στο Θεό ΜΟΝΟΝ όταν τους βλέπει κάποιος συνάνθρωπος.!!

 Γ@μ@ει και ...δέρνει θα λέγαμε στην περίπτωση που ήταν ολοκληρωμένος άνθρωπος, δηλαδή εάν ανήκε κανονικά σε ένα από τα δυο φύλλα που έπλασε ο Θεός.
Ποδοπατάει και σφάζει όποιον δεν ακολουθεί τις βρομιές του, όσον αφορά την πολύπαθη, επί των ημερών του, Εκκλησία μας.
Μέχρι να φύγει -κάτι που απευχόμαστε- ΔΕΝ θα αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο ο Θεομπαίχτης.
Δημοσιεύει πρωτοσέλιδα τις δωρεές που λαμβάνει από πιστούς και συγχρόνως μας λέει πόσα έδωσε ως δωρεές σε Πατριαρχείο, Αφρική, Κορέα και δεν ξέρω που αλλού, αλλά δεν κάνει κίχ για το ότι λίγα μόλις χιλιόμετρα από την έδρα του, οι χριστιανοί έχουν να δουν ιερέα  από τα Χριστούγεννα.! Και θα ξαναδούν την Μ. Παρασκευή και το βράδυ της Ανάστασης καταπώς τους... υποσχέθηκε, ενώ ο ίδιος πάει για διακοπές στη Φλώριδα και την Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον μια φορά το μήνα.!!!
Τώρα θα μου πείτε γιατί τα ξαναγράφω όλα αυτά; Θα σας απαντήσω αμέσως. Διάβασα σήμερα πρωί πρωί στον ΜΑΚΕΔΝΟ, μια αναδημοσίευση από την εφημερίδα του "Ο. Π.", όπου δικαιολογεί τον Έλληνα πρωθυπουργό για την ορκωμοσία του με πολιτικό όρκο και κατακεραυνώνει τις κυρίες των Φιλοπτώχων των κοινοτικών εκκλησιών διότι λέει παρέβησαν τον όρκο τους.!! Λες και ο όρκος τους ήταν αιώνιας πίστης και αγάπης σε κάποιον ή έστω ότι ο Θεός αγαπάει ΜΟΝΟΝ όσες φιλοπτωχήνες είναι κάτω από τον Σωτήριο και του τα ακουμπάνε, ενώ.. μισεί τις άλλες έστω κι' αν εργάζονται για τον ίδιο ακριβώς σκοπό... Προφανώς το  άρθρο αυτό του Σωτήριου γράφτηκε για να καλύψει την βιασύνη του παπασοκολάτα Παυλίδη να ανακοινώσει ότι ΔΕΝ θα μεταλλαμβάνει των μυστηρίων τις κυρίες της "Πρόνοιας".!!! Ξεσάλωσαν οι άνθρωποι, ΔΕΝ καταλαβαίνουν Τ Ι Π Ο Τ Α και ΔΕΝ ντρέπονται για Τ Ι Π Ο Τ Α.!
Θα τα ξαναπούμε με πρώτη ευκαιρία, αφού επέλεξαν να ξυθούν στην κλίτσα του τσοπάνη...

No comments:

Post a Comment